Servet Aydın 25 Ekim Paylaş 25 Ekim Farlar ayarsız sevmedim. Mındar şehir sevmedim. Tüm iki tekerli taşıtlar kaçış tarafına bakıyor. Bu kadar kural detay nizam intizam beybiler vs sevmedim. Çağrı senden tiskiniyorum pis 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Ekim Paylaş 25 Ekim Servet Aydın yazdı: Farlar ayarsız sevmedim. Mındar şehir sevmedim. Tüm iki tekerli taşıtlar kaçış tarafına bakıyor. Bu kadar kural detay nizam intizam beybiler vs sevmedim. Çağrı senden tiskiniyorum pis https://www.canberratimes.com.au/story/7161918/new-cameras-to-watch-traffic-are-also-capable-of-so-much-more/ şoförün badisinin 360 derece fotosunu çekiyor, mesela cep telefonun sabit değilse cezayı evine postalıyor , yaşanmaz Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 28 Ekim Yazar Paylaş 28 Ekim Şirket Shell ile anlaşmalı. Depom çeyreğe gelince benzin almam gerekti. 75 Litre 137 dolar. ~ 3000₺. ~5.5 saatlik asgari ücret. Aracın deposu da 100 litreymiş böylelikle öğrendik. Doldururken elim yoruldu. 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 12 saat önce Yazar Paylaş 12 saat önce Mesai 13 saat. Motorun çalıştığı süre 10:21. Toplam mesafe 126, full şehiriçi tüketimim 17.1 litre. 2 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 12 saat önce Yazar Paylaş 12 saat önce Tamer Topaç yazdı: Stopsuz mu Yok abi dur kalk oradan oraya, oradan da oraya dolmuşçu hesabı. Düz yol olsa daha iyiydi sanki ortalama sürate baksana. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Çağrı Alaf yazdı: 3000₺. ~5.5 saatlik asgari ücret. saat değil dimi? gün ? gün değilse ne çirkin bu konu bu atminler göreve hangi gezegen bu? Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 11 saat önce Yazar Paylaş 11 saat önce Çağlar Bayur yazdı: saat değil dimi? gün ? gün değilse ne çirkin bu konu bu atminler göreve hangi gezegen bu? Atminler gelecekse hafta. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Çağlar Bayur yazdı: saat değil dimi? gün ? gün değilse ne çirkin bu konu bu atminler göreve hangi gezegen bu? 1 amerikan doları, 1,5 avustralya doları yani mazotun litresi 1,23 dolar. Acrupaya göre bedava. Bizdeki fiyatlarla aynı galiba Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Çağlar Bayur yazdı: saat değil dimi? gün ? gün değilse ne çirkin bu konu bu atminler göreve hangi gezegen bu? Çağrı’yı gidip dövelim bence 1 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Servet Aydın yazdı: Çağrı’yı gidip dövelim bence Abi zahmet etmeyin ben gelirim zenginin vurduğu yerde güller açar. Yorum bağlantısı
Recommended Posts