Adnan Çakır 21 Ekim Paylaş 21 Ekim 4 sene manuel 2013 model 22'lik VW Crafter kullandım ilk günler araba sağa sola sallandıkca tedirgin olmuştum bir kaç gün sonra oyuncak gibi gelmeye başladı. Sprinterden daha konforludur tabii bu başka , kolay gelsin yolun açık olsun. Mustafa Tüfekçi yazdı: Hey maşallah burda verseler sürmekten sıkılmam içimdeki otobüs şoförünu bı türlü bastıramiyom Sen de git . 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 21 Ekim Paylaş 21 Ekim Dil dile değmeden dil öğrenilmez der bir büyük .Sen yolunu bul git bir kaç aya öğrenirsin. 1 4 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 22 Ekim Yazar Paylaş 22 Ekim Adnan Çakır yazdı: kaç gün sonra oyuncak gibi gelmeye başladı. Bir de bence trafikte algıda öncelikli bir araba. Ne zaman sinyal yaksam ya da yol daralsa direkt yol veriliyor önden buyur deniyor. Sanırım bir an önce geçsin gitsin diyorlar. 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 22 Ekim Paylaş 22 Ekim Tansu Kalafatoğlu yazdı: yavaş vites atma el kol hareketleri ve triplerini gösteremiyorum ama o an geçen her salisede 1 tane prozac içersin 1 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 22 Ekim Paylaş 22 Ekim Selim Bilgin yazdı: vitesi çıkarıp aynı yere takıp vitesin değişmesinin verdiği hava 1500 He birde hiç vites kolu oynamadan vites değişmesininde bende şuna hastayım 1 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 22 Ekim Paylaş 22 Ekim Çağrı Alaf yazdı: Bu arada bi 10 dakika kafa ütüledim. Güzel de çıktı iPhone sağolsun. Vay be, medeniyetin (ya da ceza yaptırımların ) gözünü seveyim. Bu düzene alışmak kolay oldu mu? 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Ekim Paylaş 22 Ekim Yurdaer Elay yazdı: Vay be, medeniyetin (ya da ceza yaptırımların ) gözünü seveyim. Bu düzene alışmak kolay oldu mu? öyle deme ama, dün ülkenin kralına küfreden bir vekil nazikçe salon dışına davet edildi.. zor bir hayat 2 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 22 Ekim Yazar Paylaş 22 Ekim Yurdaer Elay yazdı: Vay be, medeniyetin (ya da ceza yaptırımların ) gözünü seveyim. Bu düzene alışmak kolay oldu mu? Yalan yok hiç de zor olmadı valla. Arkadan korna çalan yok, inip kavga eden yok, selektör atan yok, küfreden yok. Herkesin yaptığını yapıyorsun araya kaynıyorsun abi. Mesela videoda bir süreliğine sağ şeritte 60 limit olan yerde 50 ile gidiyorum sollama(sağlama) şeridinde olmama rağmen kimse arkadan salça olmuyor. 300 metre geriden selektör tokatlamıuor. İstersem 30’la giderim müsait yerde geçer yoksa gelir arkamdan kuzu kuzu. Ben yine yolcum yaşlıysa çok yavaş gitmek zorunda kalıyorum dörtlü yakıyorum 2-3 sefer elimde olmadığını anlatmak için kibar bi tek selektör atıp sorun yok mesajı veriyorlar öyle şeyler de oluyor. Sol tarafta kafan biraz karışıyor başlarda ama alışması 1 hafta. Bana artık ters daha rahat geliyor. Sanırım sağ trafiğe göre birkaç avantajı da varmış ama ne olduğunu unuttum. 2 3 Yorum bağlantısı
Yurdaer Elay 22 Ekim Paylaş 22 Ekim Çağrı Alaf yazdı: Cezaların caydırıcı olmasının da etkisi vardır eminim ama yine de medeniyet bir başka. Medeniyetten kastım, insanların birbirine saygı duyması. Bunun da en belirgin görüldüğü yer trafik. Umarım biz de bu seviyelere ulaşırız bir gün... Sağdan direksiyonlu araç kullanmayı ben de çok istiyorum. KKTC seyahati olursa ileride bir gün denerim kim bilir.. ETS2 oynarken sol direksiyon ile İngiltere'ye yük taşıdığımda sürekli kaza yapıyordum, sonra alıştım 1 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 22 Ekim Paylaş 22 Ekim Sadece ceza ile olacağını sanmıyorum, Avusturya'da radar falan görmedim ben ,adamlar 30km yazıyorsa 30la gidiyor. Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 22 Ekim Paylaş 22 Ekim Çağrı Alaf yazdı: Bir de bence trafikte algıda öncelikli bir araba. Ne zaman sinyal yaksam ya da yol daralsa direkt yol veriliyor önden buyur deniyor. Sanırım bir an önce geçsin gitsin diyorlar. Ben şimdi de servis aracı kullanıyorum (Master 2) burada birbirimizle it dalaşına giriyoruz biz, yol senin yok benim 😉 sinyal kolu burada hiç bir araçta yok zaten 😜 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Ekim Paylaş 22 Ekim Çağrı Alaf yazdı: Bu arada bi 10 dakika kafa ütüledim. Güzel de çıktı iPhone sağolsun. Çok güzel bir şehirmiş eline sağlık.. 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 23 Ekim Paylaş 23 Ekim Evren Erakçora yazdı: Sadece ceza ile olacağını sanmıyorum, Avusturya'da radar falan görmedim ben ,adamlar 30km yazıyorsa 30la gidiyor. Radar'ın nereden çıkacağını bilemiyorsun da ondan Adresine gönderiverirler Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 23 Ekim Yazar Paylaş 23 Ekim (düzenlendi) Yurdaer Elay yazdı: Cezaların caydırıcı olmasının da etkisi vardır eminim ama yine de medeniyet bir başka. Doğru, ben de sadece cezaya yada pusuya yatılan radara bağlamıyorum. Önceleri trafik kültürünü cezalar ile oturtmuş olabilirler ancak sonraları bu kültür kendiliğinden devam etmiş. İnsanlar doğru olduğunu bildiği için yapmaya devam etmiş. Yoksa ben ve çevremdekiler hiç öyle ceza yemedik. 3 ay önce bi abimiz park cezasından kaptırmıştı ehliyeti geri aldı. Sadece para da değil, para ödeniyor ama puan geri zor geliyor. Mesela hali vakti yerinde başka bir abimiz de puanı olmadığından yakınıyordu. Tek hata daha yaparsa ehliyetine el konulacaktı. 23 Ekim tarihinde Çağrı Alaf tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Ekim Paylaş 23 Ekim seri üretimden adetli parça alacağız, alman müh geldi tasarım plan yapıyoruz, bizim pazarlamacı maliyeti düşürecek (aradaki farkı cebe atacak) şekilde değişim öneriyor, alman baktı: biz kötü imal etmeyi bilmeyiz anlamayız dedi. sonra hintli firma getirtildi, o da kaporayı aldı kaçtı, her coğrafya kendi bilgisi , alışmışlığı çerçevesinde yaşar. 1 1 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 23 Ekim Paylaş 23 Ekim Konuyu görmemişim. Dışardan bakınca vip değilde ups aracı gibi duruyor. Altın rekli yazılar karlıklar falan olmayınca garip geldi gözüme başarılar dilerim 2 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 24 Ekim Yazar Paylaş 24 Ekim Mustafa Tüfekçi yazdı: Arkaya bı tr etiketi lazım dimi Offf şahane durur vallahi. 😂 Oğuzkan Erışık yazdı: Altın rekli yazılar karlıklar falan olmayınca garip geldi gözüme Şöförün kalbi altından abi yetmez mi? 😎 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 24 Ekim Paylaş 24 Ekim Çağrı Alaf yazdı: Offf şahane durur vallahi. 😂 Şöförün kalbi altından abi yetmez mi? 😎 Çukulatam nerde? 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 24 Ekim Yazar Paylaş 24 Ekim Oğuzkan Erışık yazdı: Çukulatam nerde? İnek içti. Cihat Küçükay yazdı: Çok güzel araçmış, kazasız belasız inşallah Teşekkürler abim. ☺️ 1 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 24 Ekim Paylaş 24 Ekim Arka aksta tek teker olması değişik göründü gözüme, Türkiye'de bu şekilde yok galiba.. Tüketim nasıl otomobil ile kıyasla? Gerçi yakıt fiyatları anormal değildir oralarda.. Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 24 Ekim Yazar Paylaş 24 Ekim Cem Işık yazdı: Arka aksta tek teker olması değişik göründü gözüme, Türkiye'de bu şekilde yok galiba.. Tüketim nasıl otomobil ile kıyasla? Gerçi yakıt fiyatları anormal değildir oralarda.. Ben de dün farkettim evet arka tek teker. Ama arka tekeri basıp kaldırabileceğim bir düğme keşfettim. Bugün menajerim geldi eğer yolcu ihtimam gerektiriyorsa arka teker basıncını 80’den 50’ye düşür dedi. Texas’ta yapılan bir diğer modifiye de bu sanırım. Arka amortisörü ayarlayabiliyorum otobüs gibi. 1 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 24 Ekim Paylaş 24 Ekim Burada da arka tek teker , uzun şasi modellerde balon teker ( 285-65-16 ) oluyor genelde çift teker olanlar çok az. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts