Necati Dur 18 Ekim Paylaş 18 Ekim Selamlar. En son yaptığım maketim. Toyota Fj40 Cruiser. Konu Kirliliği olmasın diye bundan sonra yapacağım maketleri buraya ekleyeyip güncellemek istiyorum. Umarım beğenirsiniz. Saygılar... 35 5 Yorum bağlantısı
Necati Dur 18 Ekim Yazar Paylaş 18 Ekim Çağlar Bayur yazdı: müthiş Teşekkürler sayın abim Yorum bağlantısı
Arif Aykın 19 Ekim Paylaş 19 Ekim Çok ama çok güzel olmuş emeğinize sağlık. Hani bir deyim var "Ağzı açık kalmak" resmen öyle izledim. Tebrikler. 1 Yorum bağlantısı
Necati Dur 19 Ekim Yazar Paylaş 19 Ekim Arif Aykın yazdı: Çok ama çok güzel olmuş emeğinize sağlık. Hani bir deyim var "Ağzı açık kalmak" resmen öyle izledim. Tebrikler. Teşekkürler🙏 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 19 Ekim Paylaş 19 Ekim Bu emeğe şapka çıkartılır. Sadece emek de değil, cidden yeteneklisiniz hocam. Elinize sağlık. 1 Yorum bağlantısı
Murat Ekinci 19 Ekim Paylaş 19 Ekim Elinize sağlık çok güzel bir çalışma olmuş. Yeteneğinizden dolayı tebrik ediyorum sizi, başarılar. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 19 Ekim Paylaş 19 Ekim muazzammmm... ağaç ile uğraşan biri olarak buna ne denir bilmiyorum.. inanılmaz bir emek ve disiplin. 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 20 Ekim Paylaş 20 Ekim Şu bizim büyükbaba kıvamındaki G-Wagon’un bi maketi gelmez mi? 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 20 Ekim Paylaş 20 Ekim Çağrı Alaf yazdı: Şu bizim büyükbaba kıvamındaki G-Wagon’un bi maketi gelmez mi? Nerde bu yavru Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 20 Ekim Paylaş 20 Ekim (düzenlendi) Oğuzkan Erışık yazdı: Nerde bu yavru Elbistan abi. Kömür işletmesi zimmetinde. Bizim diyorum çünkü çocukluğum içinde geçti sayılır. 1985 G-Wagon 280GE W460. 20 Ekim tarihinde Çağrı Alaf tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Necati Dur 20 Ekim Yazar Paylaş 20 Ekim Çağrı Alaf yazdı: Bu emeğe şapka çıkartılır. Sadece emek de değil, cidden yeteneklisiniz hocam. Elinize sağlık. Teşekkürler Murat Ekinci yazdı: Elinize sağlık çok güzel bir çalışma olmuş. Yeteneğinizden dolayı tebrik ediyorum sizi, başarılar. Teşekkürler Muharrem Karagülle yazdı: Elinize sağlık ,çok güzel olmuş. Fatih Evcin yazdı: muazzammmm... ağaç ile uğraşan biri olarak buna ne denir bilmiyorum.. inanılmaz bir emek ve disiplin. Teşekkür ederim. Özellikle; ahşap, kaborta ve otoclubtürkiye'nin yorumları çok değerli benim için Tamer Topaç yazdı: Harika teşekkürler Metin Mankal yazdı: Çook güzel..Elinize sağlık. Gökhan Tuna yazdı: Harika, elinize saglik teşekkürler Oğuzkan Erışık yazdı: Mükemmel bir iş yahu teşekkürler Çağrı Alaf yazdı: Şu bizim büyükbaba kıvamındaki G-Wagon’un bi maketi gelmez mi? Güzelmiş. Hikayesi olan arabaları tercih ediyorum. Bu aracında hikayesi güzel. Bundan sonraki modelim Renault 12 olacak. ileride maket yapmaktan vazgeçmezsem bu araç neden olmsın Yorum bağlantısı
İsa Acar 21 Ekim Paylaş 21 Ekim Emeğinize sağlık Necati hocam, yeteneğiniz daim olsun 1 Yorum bağlantısı
Necati Dur 21 Ekim Yazar Paylaş 21 Ekim Ayhan Asil yazdı: Ellerinize sağlık. Aydın Sert yazdı: Çok güzel olmuş Hocam. Teşekkürler H.Cenk Bayrakçı yazdı: Elinize sağlık, hakikaten müthiş. Teşekkürler İsa Acar yazdı: Emeğinize sağlık Necati hocam, yeteneğiniz daim olsun Teşekkürler Cihat Küçükay yazdı: Emeğinize sağlık, çoookkk güzel ! Teşekkürler Yorum bağlantısı
Recommended Posts