Mehmet Kazancıoğlu 7 Ocak Paylaş 7 Ocak Ellerinize sağlık çok güzel Proje ile mi yapıyorsunuz doğaçlama bakarak mı modelliyorsunuz 1 Yorum bağlantısı
Necati Dur 7 Ocak Yazar Paylaş 7 Ocak Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Ellerinize sağlık çok güzel Proje ile mi yapıyorsunuz doğaçlama bakarak mı modelliyorsunuz Teşekkürler. Gerçek ölçülerini bulup ölçeklendiriyorum 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 7 Ocak Paylaş 7 Ocak Vay beee ilk arabamız. 1976 TS Necati Bey başlıkları birleştirdim. Tek konu üzerinden yürüyebilirsiniz 1 Yorum bağlantısı
Necati Dur 7 Ocak Yazar Paylaş 7 Ocak Emre Şimşek yazdı: Vay beee ilk arabamız. 1976 TS Necati Bey başlıkları birleştirdim. Tek konu üzerinden yürüyebilirsiniz 🙏 Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 7 Ocak Paylaş 7 Ocak Harika olmuş. Emeğinize sağlık. Soluksuz izledim. 🧿🧿 1 Yorum bağlantısı
Necati Dur 7 Ocak Yazar Paylaş 7 Ocak Serdar Göktaş yazdı: Harika olmuş. Emeğinize sağlık. Soluksuz izledim. 🧿🧿 Teşekkürler 🙏 Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 8 Ocak Paylaş 8 Ocak Film gibi izledim. Oppenheimer gibi 3 saat olsa yine izlerim. Çok güzel olmuş, emeğinize sağlık. 1 Yorum bağlantısı
Necati Dur 8 Ocak Yazar Paylaş 8 Ocak Cihat Küçükay yazdı: Film gibi izledim. Oppenheimer gibi 3 saat olsa yine izlerim. Çok güzel olmuş, emeğinize sağlık. Teşekkür ediyorum 🙏 1 Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 8 Ocak Paylaş 8 Ocak Muazzam bir işçilik. Tebrik ederim. Aslında kalem tabanca ile boyama yapsanız gerçeğinden farkı olmaz. 1 Yorum bağlantısı
Necati Dur 8 Ocak Yazar Paylaş 8 Ocak Öner Kurukuz yazdı: Muazzam bir işçilik. Tebrik ederim. Aslında kalem tabanca ile boyama yapsanız gerçeğinden farkı olmaz. Çok Teşekkür ediyorum. Çok uzun süredir ahşapla iç içeyim. İlkokul yıllarında yaptığım bir maketi tükenmez kalemin mürekkebini beze akıtıp boyamıştım. Sonra ahşap olduğu belli olmadığı için bir daha boyamadım🙂 Hatta ahşapta sonradan ortaya çıkan kusurlara da müdahale etmiyorum. Ahşabın doğal halini seviyorum ve sevdirmeye çalışıyorum naçizane 🙏 Yorum bağlantısı
Cem Işık 8 Ocak Paylaş 8 Ocak Ellerinize sağlık, hayranlıkla izledim modelin yapımını. Çok hevesli olmama rağmen 1 tekerleğini bile yapamam sanırım.. 1 Yorum bağlantısı
Necati Dur 8 Ocak Yazar Paylaş 8 Ocak Cem Işık yazdı: Ellerinize sağlık, hayranlıkla izledim modelin yapımını. Çok hevesli olmama rağmen 1 tekerleğini bile yapamam sanırım.. Teşekkürler. Denemeden bilinmez Fatih Uzun yazdı: Çok güzel emeklerinize sağlık. Teşekkürler Yorum bağlantısı
Necati Dur 28 Şubat Yazar Paylaş 28 Şubat Bu da en son çalışmam. Beğenilerinize sunuyorum 4 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 28 Şubat Paylaş 28 Şubat Necati Dur yazdı: Bu da en son çalışmam. Beğenilerinize sunuyorum Teker yaptığınız yerde hipnotize oldum. Muhteşem görünüyor. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Son videoyu yeni fark ettim. Çok güzel çalışma. Alt takıma bittim Yorum bağlantısı
Recommended Posts