İçeriğe Yönlendir

Otomobil Markalarının Lgbt Sponsorluğu

Tansu Kalafatoğlu

Recommended Posts

Tansu Kalafatoğlu
Mehmet Göktürk yazdı:

Belli olmaz arada atatürk çıkar yapay zeka çıkar.

Belli olmaz arada atatürk çıkar yapay zeka çıkar.

eşcinsel sayısında artış yol

alkolde sigarada düşüş var

gayrimeşru çocukta vb düşüş var

suçta düşüş var

daha ne olsun? Eskiden bunlar hasır altıydı.

Konu hibrit olmuş. Durun siz kardeşsiniz :) 

avrupada kanalizasyondan alınan numunelerde 2015’e göre 3 kat fazla kokain çıktı. Uyuşturucu madde tüketimi inanılmaz boyutlarda

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
(düzenlendi)

Vay be 

tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter
Hamit inan yazdı:

Milli eğitim bakanlığı ile İngiliz resmi kültür vakfı counsel ilköğretimde cinsiyet eşitliği projesi başlatmıştı. Okullar gökkuşağı renklerine boyandı duvarlara afişler asıldı süslü süslü 

" Ahmetlerde ip atlayabilir, tırnak uzatabilir, saç uzatabilir"

" Ayseler size çorba yapmak zorunda değil "

Çok savundugu STK'lar duymasın. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Toyota, bilim, teknoloji, mühendislik ve matematik) eğitimi veya işgücü ile bağlantısı olmadıkça, kültürel, sosyal etkinlik ve festivallere destek vermeyeceğini açıkladı. 

vesile il; bir araba aldım, kornası acaip çalıyor demek ile aynı olmuş bu arada bu cümleden çıkarılan konu başlığı. ben de toyota artık müşteirlere sucu ikram etmeyecek diye algıladım mesela

Mehmet Göktürk yazdı:

alkolde sigarada düşüş var

veri kaynağındaki sayılar resmi satış ise, temkinli yaklaşmalı derim.

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mertol Kip
Sani Gerşon yazdı:

:hahahoho:

Forumda konuşacak şey mi bulamadık yahu :D 

Eksik kalmasın dedim.

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Çağlar Bayur yazdı:

vesile il; bir araba aldım, kornası acaip çalıyor demek ile aynı olmuş bu arada bu cümleden çıkarılan konu başlığı. ben de toyota artık müşteirlere sucu ikram etmeyecek diye algıladım mesela

veri kaynağındaki sayılar resmi satış ise, temkinli yaklaşmalı derim.

image.png.e22773655e1ba19adea258754c7045e5.png

detaylar:  https://iris.who.int/bitstream/handle/10665/330221/9789240000032-eng.pdf

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

işte bunlar nerden bilsin, evlerin bodrumdaki imalatı, mesela dünya etil alkol üretim grafiği bulunursa bununla karşılaştırıabilir, plazadan oturup ölçüm yapmış olabilirler

https://www.amazon.com.tr/Soda-Gazoz-Bira-Konserve-Kapağı/dp/B0D8QKGNRQ/ref=asc_df_B0D8QKGNRQ/?tag=trshpngglede-21&linkCode=df0&hvadid=710263715889&hvpos=&hvnetw=g&hvrand=7057594174460549242&hvpone=&hvptwo=&hvqmt=&hvdev=c&hvdvcmdl=&hvlocint=&hvlocphy=9199051&hvtargid=pla-2345522150091&psc=1&mcid=ca225ab6a7803d37bcb6a857b302ebc6&gad_source=4

mesela bunları kimler neden satın alıyor?

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Ali Gülmez
Sani Gerşon yazdı:

20 yıllık IT tecrübem bunu söylüyor. Bir protesto olacaksa ve yapabildiğim kadar deniliyorsa, sonuna kadar denenmeli.

Mac dünyasının alternatifi yok demek istemiş Selim zaten kendisi yazılım işi ile uğraşıyor o ekosistemi kullanmak zorunda

Bende senelerce laf söyledim ama m2 mac air alınca farkı hissettim

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Pc yi protestonun bir faydası yok. Steve jobs suriyeli. Uzaktan türkmen olma ihtimali bile var. 

Çok daha verimli ve uzun çalışabiliyorsun daha ne olsun?

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Çağlar Bayur yazdı:

işte bunlar nerden bilsin, evlerin bodrumdaki imalatı, mesela dünya etil alkol üretim grafiği bulunursa bununla karşılaştırıabilir, plazadan oturup ölçüm yapmış olabilirler

https://www.amazon.com.tr/Soda-Gazoz-Bira-Konserve-Kapağı/dp/B0D8QKGNRQ/ref=asc_df_B0D8QKGNRQ/?tag=trshpngglede-21&linkCode=df0&hvadid=710263715889&hvpos=&hvnetw=g&hvrand=7057594174460549242&hvpone=&hvptwo=&hvqmt=&hvdev=c&hvdvcmdl=&hvlocint=&hvlocphy=9199051&hvtargid=pla-2345522150091&psc=1&mcid=ca225ab6a7803d37bcb6a857b302ebc6&gad_source=4

belki çocuğunun doğum günü için gazoz yapıp kapak takacak

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

belki çocuğunun doğum günü için gazoz yapıp kapak takacak

gazlı içeçecek zararlırıd B000088

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Selim Bilgin yazdı:

Elimden geleni yapıyorum. %100 her şeyi yapıyorum iddiam da yok. O noktada da alternatifini üretmeyenler utansın biraz.

mesela amaç a’dan b’ye güvenli gitmek. Ülkemizde üretilen turbo olsun atmosferik olsun, hibrit olsun çeşitli araçlar var. Güvenliler. Hepsi ncap’tan 5 yıldız almış. Almanya gibi bize karşı tüm kozlarını kullanan, sıkıştıran, yatırım yapacağım deyip kandıran bir ülkenin araba markalarının neyi vazgeçilmezki

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

mesela amaç a’dan b’ye güvenli gitmek.

über çağır. sıfır araba parasından kalan bütçe ile yatrıım yap, sanayi yüzü görmezsin mesela bu da bir seçenek? lastik masrafın yok, siforta yok.

vesile ile konun özüne dönersek, müşterisine bir sucuk ekmeği çok gören caponu kınıyorum

Yorum bağlantısı
Selim Bilgin
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

araba markalarının neyi vazgeçilmezki

Köpürtmesi. 

Ciddi yazdıysan ona göre tekrar cevap vereyim. 

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Selim Bilgin yazdı:

Köpürtmesi. 

Ciddi yazdıysan ona göre tekrar cevap vereyim. 

çok ciddi değilim ama “dikkat etmeye çalışıyorum” deyince aklıma bu geldi. Macbook’un alternatifi olmasa da alman binek’in var. 

Yorum bağlantısı
Selim Bilgin
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

çok ciddi değilim ama “dikkat etmeye çalışıyorum” deyince aklıma bu geldi. Macbook’un alternatifi olmasa da alman binek’in var. 

Ben kendi adıma cevap veririm ama ne ben buna yükümlüyüm ne de bu kimseyi ilgilendirir. Onun yerine genel bir cevap vereyim.

Bizim ülkede bu iş böyledir. Bir yere yardım edersin, filana niye etmedin derler. Cumaya gidene vakitleri kıl, 5 vakit kılana teheccüde kalk derler. Teheccüde kalkana, zikir çekene de çok sofi oldun diye dalga geçerler. Passat alana superb alsaydın, superb alana passat alsaydın ya derler. Derler de derler. Bu mesele onun gibi. Diğer taraftan boykot konusunda bir şeyler yapanları beğenmeyip işi zora sokmak, olmadık firmaları boykot edin demek filan boykotu sulandırıp yine boykot edilenlerin işine yarar. Çünkü sürdürülemez, bir yerden sonra insanlar pes eder. Apple meselesi de bunun gibi, ben doğrudan apple ve app store ile çalışan bir geliştirici/girişimci olarak Apple'ı nasıl boykot edeyim? Apple'ı boykot edince alacağım bilgisayarı üreten köşedeki caminin cemaatinden mi? Ben Apple kullanmamak için bu sektörden çıksam bu kime yarar? Sektörde kolunu sallasan 3-5 tane siyoniste çarpıyor zaten. Biz de çıkalım rahat etsinler.

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Celal Aydın yazdı:

Elektronik Sigara buna dahil mi hocam?

Avrupa ve Amerika'da müthiş tüketiliyor.

Bi araştır

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez
Çağlar Bayur yazdı:

Adıyaman tütünü hesaba dahil olmayabilir.

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Celal Aydın
Mehmet Göktürk yazdı:

Bi araştır

https://www.who.int/europe/news/item/25-04-2024-alcohol--e-cigarettes--cannabis--concerning-trends-in-adolescent-substance-use--shows-new-who-europe-report

Tütün azaldı, elektronik sigara arttı, muhtemelen daha da artacak.

Henüz yeni sayılır, tütünün kanıtlanmış zararları uzun yıllar içinde oldu, bunun da zamanı var.

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli

LPG yi protesto etmek isterim normalde, ama hangi birini protesto edeceksin, hepsi aynı ticari firmaların. Eminim başındaki adamlar da istemeden de olsa sponsor vs oluyor. Neden? Para kazanmaya devam edebilmek için. Para kimdeyse o yönlendiriyor herkesi. Mesela y*hudileri eleştiremezdin düne kadar, hala siy*nizmi eleştiremiyorsun. Eleştiri hakkı diye bir şey bize yasak. Onlara serbest.

images.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Murat Sürmeli yazdı:

Mesela y*hudileri eleştiremezdin düne kadar, hala siy*nizmi eleştiremiyorsun. Eleştiri hakkı diye bir şey bize yasak. Onlara serbest.

Dinle devleti karıştırmayın lütfen. Devletlerin yürüttüğü politikaları dinlere yükleyemezsiniz. Kimsenin kimseye inancı üstünden eleştride bulunamazsınız zaten.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli
Sani Gerşon yazdı:

Dinle devleti karıştırmayın lütfen. Devletlerin yürüttüğü politikaları dinlere yükleyemezsiniz. Kimsenin kimseye inancı üstünden eleştride bulunamazsınız zaten.

Eleştiri en doğal hakkım, kusura bakma, dini değil o dine mensup insanları eleştiriyorum. Müslümanları eleştirince İslamı eleştirmiyorum, yahudiyi eleştirince dinini eleştirmiyorum. Aradaki farkı görmek gerek

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Murat Sürmeli yazdı:

Eleştiri en doğal hakkım, kusura bakma, dini değil o dine mensup insanları eleştiriyorum. Müslümanları eleştirince İslamı eleştirmiyorum, yahudiyi eleştirince dinini eleştirmiyorum. Aradaki farkı görmek gerek

Yahudilik bir din, biliyoruz, değil mi?

Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli
Sani Gerşon yazdı:

Yahudilik bir din, biliyoruz, değil mi?

Yahudiler din değil biliyoruz değil mi? Müslüman ile ne farkı var? Müslümanlar eğitimsiz kaldı, paraya tapar oldu ile Yahudiler paraya hakim oldu, bozuldu arasında fark yok, var mı?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...