Ersen şahin 16 Ekim Paylaş 16 Ekim Selamın aleyküm arkadaşlar herkese iyi akşamlar evimizdeki televizyon eski axen marka HDMI girişi olan bir LED TV haliyle ekran yansıtma yok Ben telefonumdan film açıp bunu TV'ye yansıtarak izlemek istiyorum Bunun için bir sürü cihazlar var fakat hangisi işimi görür bilemedim Çok kaliteli birşey olmasına gerek yok Tavsiyelerinizi bekliyorum Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren 16 Ekim Paylaş 16 Ekim (düzenlendi) Neden telefondan yansıtarak izlemek istiyorsunuz? Çok sağlıklı olmaz diye düşünüyorum. Amaç Netflix,Youtube vs. film izlemekse, Xiaomi stick 4k tavsiye ederim. TV canavar gibi olur. 16 Ekim tarihinde Mehmet Dagdeviren tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 16 Ekim Paylaş 16 Ekim Mı stick 4k ile hem telefonu yansıtabilirsiniz hemde tvyi akıllı hale getirebilirsiniz. Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 16 Ekim Paylaş 16 Ekim 1. Tv nizde miracast özelliği var mı? 2. Telefonunuz ne marka? 1 Yorum bağlantısı
Ersen şahin 16 Ekim Yazar Paylaş 16 Ekim Öner Kurukuz yazdı: 1. Tv nizde miracast özelliği var mı? 2. Telefonunuz ne marka? Miracast nedir bilmiyorum Telefonum redmi Yorum bağlantısı
Ersen şahin 16 Ekim Yazar Paylaş 16 Ekim Miracast diye gagıla sordum resimdeki ürün çıktı işimi görürmü acaba Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 16 Ekim Paylaş 16 Ekim Ersen şahin yazdı: Miracast nedir bilmiyorum Telefonum redmi Bazı televizyonlarda miracast özelliği vardır, wi-fi üzerinden telefon ve tv yi birbirine bağlar. Eğer samsung telefonunuz varsa DEX bunun çin mükemmel bir araç. Telefonun ekranını yansıttıktan sonra kendiniz telefonu normal olarak kullanmaya devam ediyorsunuz. Telefonunuzun iki ekranı varmış da birini tv ye yansıtmışsınız gibi. Ama REdmi'de bu özellik yoktur muhtemelen. 1 Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 17 Ekim Paylaş 17 Ekim Google chromecast, Next stick 4k, Mi stick gibi çözümler sizin istediğiniz. Ama zaten bunlardan birini alınca yansıtmaya gerek kalmaz diye düşünüyorum. 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 17 Ekim Paylaş 17 Ekim Abilerimin dediği gibi. Eğer cihazda Wi-Fi özelliği varsa ortak ağlar üzerinden ekran paylaşımı verebilirsiniz ancak bunun verimi zayıf olur. Size gereken ucuz yollu bi akıllı TV converter alıp yeni televizyonunuzun keyfini çıkarmak. Eğer televizyon çok iyi bir şey değilse MiStick 1080P alabilirsiniz. Televizyonda 4K desteği varsa aynı modelin 4K destekleyinini alabilirsiniz. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 17 Ekim Paylaş 17 Ekim Televizyonda internetten film açıp izlemek için televizyonun akıllı olması gerekir. Tv akıllı olmazsa daha akıllı olan telefon ile bunu çözmeye çalışıyorsunuz. Ama kalite anlamında bu hep sınırlı olur. En güzeli televizyonunuzu akıllandırmak, onun için de tv box almanız gerekir. Arkadaşların bahsettiği mi stick türevi cihazlar bu işe yarar. En güzel çözüm budur. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 17 Ekim Paylaş 17 Ekim bunun çözümü haricen takılan tv kutuları ama yarın bim'de ucuzca bi alet satışta olacak. wifiden görüntü aktarmaya yarıyor. Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 18 Ekim Paylaş 18 Ekim maksat film veya birşey izlemekse güzel bir android box almak en mantıklısı telefonda ne yapıyorsanız aynısını o cihazda da yapıyorsunuz Yorum bağlantısı
Ersen şahin 18 Ekim Yazar Paylaş 18 Ekim Tansu Kalafatoğlu yazdı: bunun çözümü haricen takılan tv kutuları ama yarın bim'de ucuzca bi alet satışta olacak. wifiden görüntü aktarmaya yarıyor. Yarın bi bakayım bime nasıl bişeymiş Uğur Çınar yazdı: maksat film veya birşey izlemekse güzel bir android box almak en mantıklısı telefonda ne yapıyorsanız aynısını o cihazda da yapıyorsunuz Biraz araştırdım en mantıklısı TV box gibi görünüyor Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 22 Ekim Paylaş 22 Ekim Android Mi Box üzerinden air screen ile görüntü aktarabilirsiniz. Ancak çok verimli olmaz. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ionitech.airscreen&hl=tr&pli=1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts