Emre Şimşek 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Alpay Sumer yazdı: Ne bilim belki kaput , camurluklarla ufak bir gecistirme de olabilirdi.. Çağlar Bayur yazdı: bu işlerde malzeme maliyeti toplam fatura içinde devede kulaktır Acayip acayip adamlar ya bu işleri yapanlar genelde. Dükkanda oto ekspertiz işleri de yapılıyor. Ekspertizcileri de sevmem zaten genelde. Biliyorum çünkü ne kadar boş para kazandıklarını. Fiyat verirken parayı sokaktan topluyormuşuz gibi veriliyor. O kaput 1500 liraya yapışkanlarından arındırıldı oto yıkamacıda. Diyorum ki çok bu para, "abi 300 liralık keçe kullanıyor" diyor. E 300 de işçilik alsın konu kapansın o zaman demi? Kim 15 dakikada 1200 lira kazanıyor bu devirde..? Hem o kadar para almışsınız bari arabanın kalanını bir zahmet yıkayıp silin yalandan da olsa.. Ben helal edemedim ya.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce boya takıntısı vardı ya eskiden, alınan meblağ onlar için alınıyor, bence birkaç yıla kalmaz yine 90 lara döner boyaya değişene falan bakmayız Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 35 dakika önce Paylaş 35 dakika önce Emre Şimşek yazdı: Ben helal edemedim ya.. Anlaştığınızda iş konuştuğunuz gibi yapıldıysa adamlara helal etmemeniz olmaz, olamaz zorla yapmadılar ki. Yorum bağlantısı
Recommended Posts