Çağlar Bayur 20 Ekim Paylaş 20 Ekim Emre Şimşek yazdı: Ayda bir deri bakımı yok ayda bir olmaz gerçek bakım, zaten gerçeğin maliyeti de ayda bir fena yük olur 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 21 Ekim Yazar Paylaş 21 Ekim Çağlar Bayur yazdı: yok ayda bir olmaz gerçek bakım, zaten gerçeğin maliyeti de ayda bir fena yük olur Nasıl bir bakım yapıyorlar ki? Bizim sürdüğümüz bakım kremi sayılmaz mı? hani şu noob kit olan Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 21 Ekim Yazar Paylaş 21 Ekim Bana bir bagaj havuzu önerin yahu. Kötü sert plastik bir şey almak istemiyorum. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Ekim Paylaş 21 Ekim Emre Şimşek yazdı: Nasıl bir bakım yapıyorlar ki? Bizim sürdüğümüz bakım kremi sayılmaz mı? hani şu noob kit olan sayılmaz o, aylık yapılabilir olur o 1 Yorum bağlantısı
Selim Kaya 21 Ekim Paylaş 21 Ekim Emre Şimşek yazdı: Bana bir bagaj havuzu önerin yahu. Kötü sert plastik bir şey almak istemiyorum. S-Dizayn 'ın paspas takımını aldım ben. Daha önceki universaller gibi değil. Bagaj havuzu da var. Bi bak istersen. Yorum bağlantısı
Emin Önal 21 Ekim Paylaş 21 Ekim Emre Şimşek yazdı: Bana bir bagaj havuzu önerin yahu. Kötü sert plastik bir şey almak istemiyorum. Ben rizzline dan aldım. Siyah al krem arama. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 21 Ekim Yazar Paylaş 21 Ekim Selim Kaya yazdı: S-Dizayn 'ın paspas takımını aldım ben. Daha önceki universaller gibi değil. Bagaj havuzu da var. Bi bak istersen. Bu markaya baktım yok. Emin Önal yazdı: Ben rizzline dan aldım. Siyah al krem arama. Kalitesi nasıl? Yorum bağlantısı
Koray Demir 21 Ekim Paylaş 21 Ekim Yps plast bagaj havuzu tavsiye ederim Denizli firması yıllardır bu işi yapıyor bulabileceğiniz en kaliteli ürün. https://www.bagajhavuzu.com 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 21 Ekim Paylaş 21 Ekim Emre Şimşek yazdı: Bu markaya baktım yok. Kalitesi nasıl? Alınır. Memnunum Golf’te. Hem bagaj hem 3D paspasından. 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 22 Ekim Paylaş 22 Ekim Oğuzkan Erışık yazdı: Gerek yok. Sabunlu su ile sil. Bakım için ise süngerle vazelin uygula. Misss Tam olarak ne tarif ediyoz burada Hayırlı olsun güle güle, güzel günlerde kazasız cezasız kullanın. XTraillerin yenileri de çok şugar be ama çok pahalı. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 22 Ekim Paylaş 22 Ekim Mertol Kip yazdı: Tam olarak ne tarif ediyoz burada Hayırlı olsun güle güle, güzel günlerde kazasız cezasız kullanın. XTraillerin yenileri de çok şugar be ama çok pahalı. Deri döşeme temizleme ve yumuşatma tarif ediyoruz 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 22 Ekim Yazar Paylaş 22 Ekim Mertol Kip yazdı: Tam olarak ne tarif ediyoz burada Hayırlı olsun güle güle, güzel günlerde kazasız cezasız kullanın. XTraillerin yenileri de çok şugar be ama çok pahalı. Hahah vazelin falan şimdi bi garip oldum 😅 1 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 22 Ekim Yazar Paylaş 22 Ekim Koray Demir yazdı: Yps plast bagaj havuzu tavsiye ederim Denizli firması yıllardır bu işi yapıyor bulabileceğiniz en kaliteli ürün. https://www.bagajhavuzu.com Emin Önal yazdı: Alınır. Memnunum Golf’te. Hem bagaj hem 3D paspasından. Aa evet yps plast almıştım daha önce.. Rizline ya da YPS plast alacağım o halde.. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts