Selim Kaya 15 Ekim Paylaş 15 Ekim Hayırlı olsun Emre. Açılır cam tavan bundan sonra kolay kolay vazgeçemeyeceğin bir donanım olacak. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 15 Ekim Paylaş 15 Ekim bir an hacı murat restorasyon konusu açtın sandım hevesle girdim nisanı çok severim hayırlı uğurlu olsun çok güzelmiş 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 15 Ekim Paylaş 15 Ekim Hayırlı olsun Emre, güle güle kullan. Maşallah gocuman 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 15 Ekim Paylaş 15 Ekim Mehmet Ozyurek yazdı: Bakan mı, başkan mı, kim verecek ona a8longu Vezirköprü ilçe başkanı 😊 Hayırlı olsun güle güle kullan Emre. 1 Yorum bağlantısı
Murat Gedik 15 Ekim Paylaş 15 Ekim Hayırlı olsun güle güle kullanın tam BABA arabası. 1 Yorum bağlantısı
Muharrem Karagülle 15 Ekim Paylaş 15 Ekim Hayırlı olsun,Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Ekim Paylaş 15 Ekim uyyaklamışım gece gece, açıklandı mı ne alınmış 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Ekim Paylaş 15 Ekim Çağlar Bayur yazdı: uyyaklamışım gece gece, açıklandı mı ne alınmış Sedici otomatik iki çeker almış 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Ekim Paylaş 15 Ekim Maşallah.. 2 çeker de olsa süper donanıma sahipmiş.. Çok sevdim.. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Ekim Paylaş 15 Ekim Servet Aydın yazdı: Sedici otomatik iki çeker almış über denmemişti konu başında? 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Ekim Paylaş 15 Ekim Çağlar Bayur yazdı: über denmemişti konu başında? Konuyu okuyanlar sandalyeden düşmesin diye 1 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 15 Ekim Yazar Paylaş 15 Ekim Köksal Yılmaz yazdı: Hayırlı olsun, bardaklıktaki soğutmayı keşfettin mi? Evet nasıl bir ilginçlikse arabaya binen ilk onu söylüyor 😂 İsa Acar yazdı: Sedefli beyaz 👌di mi? @Emre Şimşek Evet abi kaputta da film koruma var söküp yenilemem lazım Selçuk Bakış yazdı: Hayırlı uğurlu olsun gülerek kullan, büyük arabaya alışan daha küçüğe zor biniyor. Sağolasın, Verso büyük sanıyordum 😅 Serdar Göktaş yazdı: Hayırlı olsun. Verso ne zaman satıldı bu ne zaman alındı? Maşallah forum bu aralar çok hızlı. Kim ne aldı ne sattı takip etmekte zorlanıyoruz İkisi de dost işi oldu abi Versoyu her sabah görüyoruz☺️ Cem Işık yazdı: Benim arabayı aldığım dönem bir arkadaşım da bundan almıştı, elektrikli bagaj kapağını görünce vay arkadaş donanıma bak demiştim. (Benim araba bomboş paket olunca) güzel arabadır, kazasız belasız keyifli günlerde kullan Emre.. Senin araban her ne kadar üzerinden 7 yıl geçse de hala yeni gibi kalıyor aklımda:) teşekkür ederim abi Selim Kaya yazdı: Hayırlı olsun Emre. Açılır cam tavan bundan sonra kolay kolay vazgeçemeyeceğin bir donanım olacak. Çok istiyordum nasip oldu şükür. İnşallah kimseyi gördüğünden geri koymasın Rabbim Ali Gök yazdı: bir an hacı murat restorasyon konusu açtın sandım hevesle girdim nisanı çok severim hayırlı uğurlu olsun çok güzelmiş Nasip olur mu be:) teşekkür ederim Tamer Topaç yazdı: Bunlar 4x2 1.6 DCİ CVT mi? Evet Tamer tam olarak böyle geçiyor Mehmet Ozyurek yazdı: Maşallah.. 2 çeker de olsa süper donanıma sahipmiş.. Çok sevdim.. Sağol emmim. Seninki de qq olsa da dört çeker 😁 daha iyileri nasip olsun sana Emre Demir yazdı: Plaka ne yaa HC54.. noktaların yerinde sıfır var 1 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 15 Ekim Paylaş 15 Ekim Hayırlı olsun Emre Donanımından rengine kadar maşallah. Eee Verso noldu ? 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 15 Ekim Paylaş 15 Ekim Mehmet Ozyurek yazdı: Benim donanım bunun yanında yok sayılır Doldurmaktan yoruldum ama buna ulasamadim hala 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 15 Ekim Yazar Paylaş 15 Ekim Emin Önal yazdı: Hayırlı olsun Emre Donanımından rengine kadar maşallah. Eee Verso noldu ? Verso'yu isteyen çok mazlum bir abim vardı mahallede. İstediğine kavuştu. Öyle ilansız gitti Mehmet Ozyurek yazdı: Benim donanım bunun yanında yok sayılır 4 çeker olması çok güzel bence yeterince donanımlı olmuş oluyor 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 15 Ekim Paylaş 15 Ekim Ooo kardeşime hayırlı olsun. Çok güzel tercih. Kazasız, belasız, cezasız inşallah... 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts