Metin Akbal 1 Şubat Paylaş 1 Şubat Çağlar Bayur yazdı: gizli bölmeyi açtı mı? kueuyemişler orada idi açmaz Benim aklıma neden gelmedi Qasqai yi incelemek tüh. Geçmiş olsun Emre. Buraya da yazayım. Şok markete gelen sarjlı pompayı gözü kapalı alın 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 1 Şubat Paylaş 1 Şubat Eyüp Çetin yazdı: Emre geçmiş olsun. Qashqai'nin bagajı cidden arabaya göre çok ufakmış. Görünce şaşırdım. Hiç öyle bir izlenim vermiyor. Donanıma göre de değişiyor. 4x4 olanlar bağımsız arka süspansiyonlu. Avantajı çok tabi ama bunlar da bagajı daraltıyor. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 2 Şubat Yazar Paylaş 2 Şubat Mehmet Ozyurek yazdı: Geçmiş olsun kardeşim.. Qashqainin bagaj küçük geliyor bana. Ben de değişirsem Xtrail alabilirim. Ben de Xtrail’i satıp yeniden Xtrail alabilirim. Hatırlı bir arkadaşım göz koydu çünkü. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 2 Şubat Yazar Paylaş 2 Şubat Mehmet Ozyurek yazdı: Donanıma göre de değişiyor. 4x4 olanlar bağımsız arka süspansiyonlu. Avantajı çok tabi ama bunlar da bagajı daraltıyor. Bunlarda da 7 koltuk davasına epey yer gidiyor bence. Makyajlı kasada 5 koltuk var ondan almayı düşünüyorum Metin Akbal yazdı: Buraya da yazayım. Şok markete gelen sarjlı pompayı gözü kapalı alın Şarjlı olunca pil ömrünü düşünmek zorunda kalıyorsun. O nedenle şarjlıya hiç bakmadım 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 9 Şubat Yazar Paylaş 9 Şubat Sağ hoparlörden ara sıra bozuk ses geliyordu. Arabayı aldığım ay orijinal hoparlörü 700 liraya internette bulunca almıştım bekliyordu. Dün hava güzel olunca açıp değiştirdim. İçeriye su kaçırdıkları için bozulmuş 🤦🏻♂️ 10 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 9 Şubat Paylaş 9 Şubat Cam filmi mi var onu yaparken kaçıyor diyorlar 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Şubat Paylaş 9 Şubat Orijinal gibisi yoktur.. iyi yapmışsın. güle güle kullan. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 9 Şubat Yazar Paylaş 9 Şubat Mehmet Göktürk yazdı: Cam filmi mi var onu yaparken kaçıyor diyorlar Yok buna hiç cam filmi takılmamış ama ben düşünüyorum. Evet onu yaparken fısfısla sabunlu su sıkıyorlar cama. Yorum bağlantısı
Koray Demir 9 Şubat Paylaş 9 Şubat Mehmet Göktürk yazdı: Cam filmi mi var onu yaparken kaçıyor diyorlar Fitilin filmi sıyırması ihtimali dahil bu tür sorunlarla karşılaşmamak adına profesyonel uygulama yapan yerler camı söküp komple tam boyut kesi filme kaplıyor. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Şubat Paylaş 9 Şubat Mehmet Göktürk yazdı: Cam filmi mi var onu yaparken kaçıyor diyorlar derler hocam lakin toplamda bu böülme sızacak su 100 birim ise, cam filminden gelecek olan katkı %0.001 dir belki en yüksek sıvı ihtimali ile. Yorum bağlantısı
İsa Acar 12 Şubat Paylaş 12 Şubat Geçmiş olsun Emre, lastiğin aynısından bulabilmen iyi olmuş 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 12 Şubat Yazar Paylaş 12 Şubat İsa Acar yazdı: Geçmiş olsun Emre, lastiğin aynısından bulabilmen iyi olmuş Teşekkür ederim abi. Moderatraktörler sağolsun ben yedeği takarken buluverdiler 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts