İsa Acar 14 Ekim Paylaş 14 Ekim MK nin araba, sağı komple çizmiştim gıcıklığına Şaka şaka, kulağına gider bi de, yanlış anlaşılır Güzel günlerde kullan, hayırlı olsun 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 14 Ekim Paylaş 14 Ekim bilen taraftaydım yazmiiim ben diye beklerken olanlar olmuş Bi reklamı vardı eskiden uff Güle güle kullan.. Kazasız belasız hep iyiliklere dönsün tekeri.. masallah canavar yaa 🧿🔥 1 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 14 Ekim Paylaş 14 Ekim Emre Şimşek yazdı: Yarım saate bu işi çözeriz başkanım Yok yahu söylemem ☺️ 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 14 Ekim Yazar Paylaş 14 Ekim Adnan Çakır yazdı: Hayırlı olsun 🧿 👏 Teşekkür ederim abi 😊 Mehmet Yeter yazdı: Hayırlı olsun güle güle kullanın Emre hocam. Teşekkür ederim daha iyileri sizlerin olsun Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Hayırlı olsun kazasız belasız Teşekkür ederim ☺️ Oğuzkan Erışık yazdı: Sincan plakayı nası buldun ? E buna araç üstü çadır takılmaz. Takılsa garaya girmez. Sincanlı bir müteahhitten alınmış zamanında🤣 çadır neymiş yaw ne gerek var öyle şeylere 😃 Adnan Çakır yazdı: Lastiklerin havasını indirsek 30 psi bişi zaten yazıktır😃 Murat Sahın yazdı: Hayırlı olsun Teşekkür ederim ☺️ İsa Acar yazdı: MK nin araba, sağı komple çizmiştim gıcıklığına Şaka şaka, kulağına gider bi de, yanlış anlaşılır Güzel günlerde kullan, hayırlı olsun Evet senin eski komşi 😃 sağolasın abi Alpay Sumer yazdı: bilen taraftaydım yazmiiim ben diye beklerken olanlar olmuş Bi reklamı vardı eskiden uff Güle güle kullan.. Kazasız belasız hep iyiliklere dönsün tekeri.. masallah canavar yaa 🧿🔥 Teşekkür ederim abi 😊 sevdim ben de ya güzel maşallah Metin Akbal yazdı: Yok yahu söylemem ☺️ Sen bi güncelleme al yahu neredesin? 😃 Servet Aydın yazdı: Sedici🍆 Sedicide olan bunda yok eksik çeker 😌 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 14 Ekim Paylaş 14 Ekim Hayırlı olsun, bardaklıktaki soğutmayı keşfettin mi? 1 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 14 Ekim Paylaş 14 Ekim Tamer Topaç yazdı: Beyaz Kazasız belasız. Sedefli beyaz 👌di mi? @Emre Şimşek 1 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 14 Ekim Paylaş 14 Ekim Hayırlı uğurlu olsun gülerek kullan, büyük arabaya alışan daha küçüğe zor biniyor. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 14 Ekim Paylaş 14 Ekim Bu kasası gözüme çok güzel geliyor. Biraz qq hormonlusu gibi gozukse de yakışıklı. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 14 Ekim Paylaş 14 Ekim Emre Şimşek yazdı: Sen bi güncelleme al yahu neredesin? 😃 Burdayım yahu gördüm yine de güvenin sarsilmasin diye yazdım 😅 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 14 Ekim Paylaş 14 Ekim HAyırlı olsun X-trail gerçekten kocaman araba. Güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Fırat Önal 15 Ekim Paylaş 15 Ekim Emre hayırlı uğurlu olsun. Çok güzel maşallah. Kazasız belasız binmek nasip olsun inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 15 Ekim Paylaş 15 Ekim Hayırlı olsun, Yeğenim kullanıyor bundan.Benim arabayi yanina park edince,benimki kuyruğunu bacağının arasında bekliyor 1 1 Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 15 Ekim Paylaş 15 Ekim Hayırlı olsun. Verso ne zaman satıldı bu ne zaman alındı? Maşallah forum bu aralar çok hızlı. Kim ne aldı ne sattı takip etmekte zorlanıyoruz 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 15 Ekim Paylaş 15 Ekim Benim arabayı aldığım dönem bir arkadaşım da bundan almıştı, elektrikli bagaj kapağını görünce vay arkadaş donanıma bak demiştim. (Benim araba bomboş paket olunca) güzel arabadır, kazasız belasız keyifli günlerde kullan Emre.. 1 Yorum bağlantısı
Recep Demirci 15 Ekim Paylaş 15 Ekim Konuyu şimdi gördüm. Hayırlı olsun. Kazasız belasız cezasız sürüşler. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 15 Ekim Paylaş 15 Ekim Hayırlı uğurlu olsun. Güzel günlere sürün İnşallah. Benim de nasıl kanıma girdiniz şimdi. 1 Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 15 Ekim Paylaş 15 Ekim Hayırlı olsun kazasız günlerde huzurla binin inşallah. Bence güzel bir seçim olmuş... 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts