Emre Şimşek 14 Ekim Paylaş 14 Ekim Bugün ben bişey aldım. 2015 model dizel otomatik 120 bin km Yakın tanıdığım birinden aldım. 7 yıldır biniyordu ikinci sahibiydi. Plakasından dolayı Hacı diyorum ona. Geniş kocaman bir araba, donanım olarak da epey dolu. Hayatımda ilk defa açılır cam tavanlı bi-led’li bir arabam oldu. Acaba ne? (Bilenler bugünlük sussun😊) 10 6 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 14 Ekim Yazar Paylaş 14 Ekim Tamer Topaç yazdı: I ııh olmadı, benimki beyaz😁 Çağlar Bayur yazdı: A8long Aboo öyle yüksekten başlarsak hayal kırıklığı olacak😃 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 14 Ekim Paylaş 14 Ekim Çağlar Bayur yazdı: A8long Bakan mı, başkan mı, kim verecek ona a8longu 1 3 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 14 Ekim Paylaş 14 Ekim Düzce eski belediye başkanı Mehmet Keleş Mehmet Ozyurek yazdı: Bakan mı, başkan mı, kim verecek ona a8longu Çağlar Bayur yazdı: A8long Passatmı binsin. 1 5 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 14 Ekim Paylaş 14 Ekim Emre Şimşek yazdı: (Bilenler bugünlük sussun😊) Bugünün bitmesine 1 saat 48 dk var 4 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 14 Ekim Paylaş 14 Ekim (düzenlendi) QQ Çabiden ödünç vesile ile, ne kazandım? 14 Ekim tarihinde Murat Sahın tarafından düzenlendi 1 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 14 Ekim Paylaş 14 Ekim Murat Sahın yazdı: QQ Çabiden ödünç vesile ile, ne kazandım? Çamaşır makinası. Büyük dememiş kocaman demiş. Emre Şimşek yazdı: Bilenler bugünlük sussun Hayırlı olsun. Başkasına yazdırabiliyor muyuz ? 5 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 14 Ekim Paylaş 14 Ekim (düzenlendi) Oğuzkan Erışık yazdı: Çamaşır makinası. Büyük dememiş kocaman demiş. Çorumda adamlarım çok, QQ Büyüklük göreceli ayrıca. Astradan sonra büyük gelir qq, a6dan sonra küçük gelebilir mesela. Bu arada o anahtar kesinlikle nissan anahtarı. 14 Ekim tarihinde Murat Sahın tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 14 Ekim Yazar Paylaş 14 Ekim Metin Akbal yazdı: Bugünün bitmesine 1 saat 48 dk var Yarım saate bu işi çözeriz başkanım 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Ekim Paylaş 14 Ekim Tansu Kalafatoğlu yazdı: A3 tdi Pardon o 2016 ve 80 bin miş kocaman denmiş, sen yıla mı takıldın 2 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 14 Ekim Yazar Paylaş 14 Ekim Murat Sahın yazdı: Çorumda adamlarım çok, QQ Büyüklük göreceli ayrıca. Astradan sonra büyük gelir qq, a6dan sonra küçük gelebilir mesela. Bu arada o anahtar kesinlikle nissan anahtarı. Yerden yüksek ama Qq değil:) ppp yani Platinium Premium Pack X-Trail 2015 yılında müthiş donanımlar yüklemişler arabaya. Mesela farlar auto konumdayken uzun yakmak istedim yanmıyor, bozuk sandım. Meğer otomatik açıp kapatıyormuş o modda. Şerit takip, kendi kendine park, kör nokta, tabela okuma, çarpışma önleyici, navigasyon, 4 bölgede kamera ile 3 boyutlu görüntüleme, öne yanaşırken ön kamera sayesinde sıfır yanaşma şansı veriyor… Bazıları şimdiki araçlarda bile yok o derece. Ama 4 cam otomatikli değil. Yani tek tuşla kaldırıp indirme sadece şoför kapısında var. Japon yapmış Japonluğunu yine Versoyu büyük sanıyordum yerine bunu koyunca kocaman geldi. Plakası 06 HC …. 32 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Ekim Paylaş 14 Ekim (düzenlendi) Emre Şimşek yazdı: Yerden yüksek Urus? aa tüh 2016 idi tarihe not: foto sonradan belirdi 14 Ekim tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 14 Ekim Paylaş 14 Ekim Emre Şimşek yazdı: Yerden yüksek ama Qq değil:) İkinci seçenek xtraildi zaten de öncelikli seçenek qq gibi geldiydi 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 14 Ekim Paylaş 14 Ekim Emre Şimşek yazdı: 06 HC Sincan plakayı nası buldun ? E buna araç üstü çadır takılmaz. Takılsa garaya girmez. Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 14 Ekim Paylaş 14 Ekim Oğuzkan Erışık yazdı: E buna araç üstü çadır takılmaz. Takılsa garaya girmez. Lastiklerin havasını indirsek 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts