Furkan Yıldırım 11 Ekim Paylaş 11 Ekim Selamlar herkese. Corsa F aracımın bagaj amortisörünün teki bozuldu dolayısıyla bagaj kapağı yukarıda durmuyor. Serviste orijinal parça için 4500 lira istiyorlar. 300-500 liralık bir parçaya bu kadar para vermek istemiyorum ancak yan sanayi ürün de bulamadım. Araştırırken aliexpresste çiftini 800 liraya buldum maalesef o da Türkiye'ye gönderim yapmıyor Sonuç olarak bazı markaların yedek parçaları birbirleriyle uyumlu olabiliyor veya işten anlayan biri varsa strok aralığı, nominal kuvveti, parça uzunluğu vb bilgilerle muadil bir şey önerebilirse çok sevinirim. Saygılar sevgiler. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Ekim Paylaş 11 Ekim oto sanayideki nalburlarda bulrusunuz muadiller 1 Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 12 Ekim Paylaş 12 Ekim Bunun bagaj amortisörü corsa c den ne kadar farklıdır? Corsa c de bozulduğunda sanayiden gidip almıştım. Yorum bağlantısı
Furkan Yıldırım 12 Ekim Yazar Paylaş 12 Ekim şöyle bir şey bununki. corsa c'ye benziyor gibi Yorum bağlantısı
Celal Aydın 17 Ekim Paylaş 17 Ekim Birini söküp götürün parçacıya, benzerini verir size. Çok da hesaplamalara girmeye gerek yok. 1 Yorum bağlantısı
Furkan Yıldırım 19 Ekim Yazar Paylaş 19 Ekim Celal Aydın yazdı: Birini söküp götürün parçacıya, benzerini verir size. Çok da hesaplamalara girmeye gerek yok. bulunduğum ilçe çok küçük, çevre illerde de parçacı yok adamakıllı o yüzden belki şu parça uyuyor diyen biri olur ihtimaliyle sormuştum. öyle olsaydı internetten sipariş verip takacaktım. neyse önümüzdeki günlerde yıllık izne gideceğim, dediğiniz gibi halledecektim zaten. çok teşekkürler. 1 Yorum bağlantısı
Furkan Yıldırım 8 Kasım Yazar Paylaş 8 Kasım parçayı buldum ve 250 liraya temin ettim. 4500 lira isteyen servise de selamlarımı(!) yolluyorum. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts