Hamit inan 12 Ekim Paylaş 12 Ekim Murat Gedik yazdı: Olan paranın vergisini affedip almıyorlar. Milletin olmayan parasının hatta borcunun vergisini almaya başladılar. Yazıklar olsun. Böyle hesaplayinca elde edilecek vergi olandan alabilecekleri paranın vergisini geçiyordur. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 12 Ekim Paylaş 12 Ekim Tevfik Işık yazdı: Allah'tan çifte vatandaşlığım var. En fazla 1 haftamı alır pılımı pırtımı toplamam. Bu saatten sonra hiç bir şey umrumda değil. Altta kalanın canı çıksın.... Allahtan değil de Almanyadan felan olsa gerek 😂 4 6 Yorum bağlantısı
Hasan Semerci 12 Ekim Paylaş 12 Ekim mültecileri vergi dahiline alırsak büyük bir kaynak yaratırız. sistemdeler ama vergi yok. Yorum bağlantısı
Murat Gedik 12 Ekim Paylaş 12 Ekim Mahmut Yıldız yazdı: 100.000 üstü limitli kart sayısı 62 milyon diyorlar ama bana çok geldi. Benim 100 bin üstü limitli 3 kredi kartım var. Çok değil. 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 12 Ekim Paylaş 12 Ekim Murat Gedik yazdı: Benim 100 bin üstü limitli 3 kredi kartım var. Çok değil. Bizim ailede 6-7 tanesi 100000 üstüydü, şimdi hepsi 90bin limitli, ne oldu şimdi? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 12 Ekim Paylaş 12 Ekim Murat Sürmeli yazdı: Bizim ailede 6-7 tanesi 100000 üstüydü, şimdi hepsi 90bin limitli, ne oldu şimdi? Kayıtdışına teşvik. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Ekim Paylaş 12 Ekim Hasan Semerci yazdı: mültecileri vergi dahiline alırsak büyük bir kaynak yaratırız. sistemdeler ama vergi yok. Bunlara yapılan harcamalar da kesilirse ciddi bir açık kapanır Murat Sürmeli yazdı: Bizim ailede 6-7 tanesi 100000 üstüydü, şimdi hepsi 90bin limitli, ne oldu şimdi? Benim bir bankadan 5 tane var. Kart başına alırlarsa çok fenaç 3 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 12 Ekim Paylaş 12 Ekim Mehmet Ozyurek yazdı: Bunlara yapılan harcamalar da kesilirse ciddi bir açık kapanır Benim bir bankadan 5 tane var. Kart başına alırlarsa çok fenaç 6 idi hemen birini kapattın mı emmi? 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Ekim Paylaş 12 Ekim Furkan Avcı yazdı: 6 idi hemen birini kapattın mı emmi? Yanlış saymışım. biri sanal kartmış 2 Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici 12 Ekim Paylaş 12 Ekim Hergün yeni bir abeslik. Tek dertleri nasıl düzebiliriz? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Ekim Paylaş 12 Ekim Mehmet Ozyurek yazdı: Yanlış saymışım. biri sanal kartmış tek kart neyine yetmiyor 50 binlik mesela? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 12 Ekim Paylaş 12 Ekim Eğitim zayıf olup analitik düşünce olmayınca netice bu. Çağlar Bayur yazdı: tek kart neyine yetmiyor 50 binlik mesela? Bi telefon alamazsın bi togg kaporası veremezsin uçak bileti alamazsın hastanede amelyat olamazsın. Vs. 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 12 Ekim Yazar Paylaş 12 Ekim Dostlar, İran geçtiğimiz günlerde Nükleer bomba testi yapmış. Bir anda silah musluklarının açılmasının sebebide bu diyorlar. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 12 Ekim Paylaş 12 Ekim İranla stratejik ortak değil miyiz? Nükleer silah mı alıcaz? Yorum bağlantısı
Nihat Palolu 12 Ekim Paylaş 12 Ekim Türkiye İran’ın ithal ettiği gözlük camı sayısını bilir. Test yaptı diye para toplamaya çalışmaz. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Ekim Paylaş 12 Ekim vergi değil zaten, ismi başka , alınmış mtv nin alınmışı bir coğrafya gerçeğii iken kartlı olur kartsız olur her türlü katılım payı alınabilir Mehmet Göktürk yazdı: togg kaporası kripto şeysi ile verilmedi mi kaporalar? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Ekim Paylaş 12 Ekim Mehmet Göktürk yazdı: Eğitim zayıf olup analitik düşünce olmayınca netice bu. Bi telefon alamazsın bi togg kaporası veremezsin uçak bileti alamazsın hastanede amelyat olamazsın. Vs. Kartın yoksa okul parası peşin nakit. kartın varsa peşin fiyatına 6 taksit. Kanun Teklifi https://www.alomaliye.com/2024/10/11/savunma-sanayii-ile-ilgili-bazi-duzenlemeler-hakkinda-kanun-ile-bazi-kanunlarda-degisiklik-yapilmasina-dair-kanun-teklifi/ 1 Yorum bağlantısı
Müşteba Güneş 12 Ekim Paylaş 12 Ekim Oğuzhan Demir yazdı: Bağış kımını geçtim, o saydıklarınız 1 yıl sadece normal vergilerini versin, devletin parasını lüzümsuz harcamasın, Devletin hala ihtiyacı kalırsa benim 1 yıllık bütün gelirim Devletime helali hoşdur. Güldünüz mü, sövdünüz mü😷 , aramızda kalacak . Mehmet Ozyurek yazdı: Mantıklı.. şuraya bir fon daha eklenebilir.. Biz yer açarız Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 12 Ekim Paylaş 12 Ekim Yanlış okumadıysam 3 tekerlekli bisiklet, scooter, pedallı arabalar ve oyuncak bebeklere, küçültülmüş modellere de vergi geliyormuş. 1 2 Yorum bağlantısı
Tevfik Işık 12 Ekim Paylaş 12 Ekim Mehmet Göktürk yazdı: Allahtan değil de Almanyadan felan olsa gerek 😂 Gibi.... Üzülerek söylüyorum ki bunların sayesinde vatan haini kategorisine girmiş olabilirim ve hatta da Hristiyan olmuş olabilirim... 🤐 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Ekim Paylaş 12 Ekim H.Cenk Bayrakçı yazdı: Yanlış okumadıysam 3 tekerlekli bisiklet, scooter, pedallı arabalar ve oyuncak bebeklere, küçültülmüş modellere de vergi geliyormuş. şaka sandım da... nasıl yani? pardon... Yorum bağlantısı
Recommended Posts