Erhan Doruk 12 Ekim Paylaş 12 Ekim Gelir yaratmak için yapay zeka kullansalar daha mantıklı sonuçlar çıkardı. telefonu çok kullanandan radyasyon yayma vergisi de alsınlar. 😁 2 Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 12 Ekim Paylaş 12 Ekim Bence kurcalamayın. İbiş vergisini biliyor musunuz. https://www.sozcu.com.tr/ibis-vergisi-wp5345262 4 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 12 Ekim Paylaş 12 Ekim Ali Darbaz yazdı: Dostlar, İran geçtiğimiz günlerde Nükleer bomba testi yapmış. Bir anda silah musluklarının açılmasının sebebide bu diyorlar. Alicim ikna olmadım. Başka bir saçma bahane var mıdır? Konu halkın vatan sever duyguları üzerinden hukuksuz yolla para toplama çalışmasından başka bir şey değil. Taşra siyasetçilerinin yapabileceği tarzda kurnazlık. 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Ekim Paylaş 12 Ekim Haşmet Güngör yazdı: Bence kurcalamayın. İbiş vergisini biliyor musunuz. https://www.sozcu.com.tr/ibis-vergisi-wp5345262 ilginçmiş ilk defa duydum, lakin başka bir detay dikkatimi çekti, bu yazı 2019 da yazılmış, yani merkez bankasının ihtiyat akçesinin harcandığı yıldan sonraı, bu tip mevzular olunca derhal gündeme tekrar hatırlatılan 6 şubat depremi hangi yıl idi? şimdi bu yazar geleceği mi öngörmüş te yazmış anlamadım.... Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir 12 Ekim Paylaş 12 Ekim Müşteba Güneş yazdı: Güldünüz mü, sövdünüz mü😷 , aramızda kalacak . Ağlanacak halimize gülerek sövdüm. Adnan Çakır yazdı: Fakirler ölsün;emekliler de 🤬 Ölelim tabi, ülkeyi çirkin gösteriyoruz, bizden artan 2 zeytinin yağını çıkartıp......... 2 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 12 Ekim Paylaş 12 Ekim Çağlar Bayur yazdı: şaka sandım da... nasıl yani? pardon... Şaka gibi ama gerçek. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 12 Ekim Paylaş 12 Ekim Çağlar Bayur yazdı: 100 cc altındaki motorlardn da mtv desteği hayırlı olsun jeneratör dahilmi? Erhan Doruk yazdı: Gelir yaratmak için yapay zeka kullansalar daha mantıklı sonuçlar çıkardı. telefonu çok kullanandan radyasyon yayma vergisi de alsınlar. 😁 kullanmayandan da kullanmadı vergisi alınsın. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Ekim Paylaş 12 Ekim Deli Dumrul'un köprüsünü bilir misiniz siz. 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Ekim Paylaş 12 Ekim H.Cenk Bayrakçı yazdı: Yanlış okumadıysam 3 tekerlekli bisiklet, scooter, pedallı arabalar ve oyuncak bebeklere, küçültülmüş modellere de vergi geliyormuş. Evet tasarı metni var bende. 1 3 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 12 Ekim Paylaş 12 Ekim Mehmet Ozyurek yazdı: Evet tasarı metni var bende. oyuncak vs zaten kol gibi pahalıydı. hiç satılmaz artık. Yorum bağlantısı
Hamit inan 12 Ekim Paylaş 12 Ekim Mehmet Ozyurek yazdı: Deli Dumrul'un köprüsünü bilir misiniz siz. Akşam yapay zekaya tarif ettim çizdi. Onun birdr fıkrası var 😁 1 Yorum bağlantısı
Hamit inan 12 Ekim Paylaş 12 Ekim Aslında şeytanlar ikiye ayrılır. İnsi ve cinsi Cinsi denenler gelir kafanıza konuşur konuşur, karıştırmaya kalkar vesvese verir fakat sağlam bir savunma ile besmele yada güzel bir abdest ile def olur gider. Birde insi şeytanlar var onlarda gelir konuşur konuşur bozguna uğrayinca besmele çekilince kaçan cinsi gibi kaçar. Fakat ne pislik yapsam kardır dediği için bozgun olayı ile ilgilenmez. Tek derdi efendisine hizmettir. Kendince ondan menfaati vardır. Allah bu ülkeyi, milletimizi insi ve cinsi şeytanların şerrinden muhafaza etsin . Birliğimizi daim etsin. Feraset gözü ile bakmayı bilen anlar.... Mehmet Ozyurek yazdı: Deli Dumrul'un köprüsünü bilir misiniz siz. Onun yüzünden yüzme öğrendik 7 Yorum bağlantısı
Metin Mankal 13 Ekim Paylaş 13 Ekim Berke Kaya yazdı: forumda o bölgeden arkadaşlar vardır, verdiğimiz 1 mtv den çok daha fazlası yapıldı yapılıyor İkameti geçici olarak Ankara ya aldığımzda Çankaya Kaymakamlığı hesabıma bi 500 lira yatırmıştı.. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 13 Ekim Paylaş 13 Ekim Bu vergide bi hinlik var. Limiti 100.000 lira altına çekmek çok kolay. Devlet bunu bilmiyor mu? Nakiti kaldırmak istiyorsun. KK’ya engel koyuyorsun. Yani vatandaşın taksitle veya borçla mal almasını istemiyorsun. Geriye mobil ödeme veya banka kartları kalıyor. Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 13 Ekim Paylaş 13 Ekim Kredi kartlarında bir durum daha var önceden konu açılmış mı bulamadım. "Otomatik Fatura Ödeme Faizi" Bugün ekstremde fark ettim. 1 kasımdan itibaren fatura ödeme tarihi ile kart ödeme tarihine kadar, ödenen fatura bedelinden kredi kartı akdi faiz çalışacakmış. Bilgisi olan. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 13 Ekim Paylaş 13 Ekim Haşmet Güngör yazdı: Kredi kartlarında bir durum daha var önceden konu açılmış mı bulamadım. "Otomatik Fatura Ödeme Faizi" Bugün ekstremde fark ettim. 1 kasımdan itibaren fatura ödeme tarihi ile kart ödeme tarihine kadar, ödenen fatura bedelinden kredi kartı akdi faiz çalışacakmış. Bilgisi olan. çok sms geldi konuyla alakalı. Akdi faiz falan diyor. 25.000 dönem borcu varsa şu oran, yoksa bu oran. bu, o muymuş? sanırsam bu zaten varmış da oranı artırılmış. Diyorlaki faturanı nakit öde Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 13 Ekim Paylaş 13 Ekim Müşteri limitinden mi alacak kart limitinden mi? Aynı bankada 300 bin TL müşteri limitim varken 2 si 100 bin birisi 50 bin limitli kartım vardı. Müşteri limitim düşmeden kart limitlerini 99 bine çektim. Bankada müşteri limitim hala 300 bin ama 100 bin üzeri limitli kartım yok. Hadi şimdi nasıl olcak bu iş? Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 13 Ekim Paylaş 13 Ekim Kredi karti kullanan adam vergisini peşin ödüyor esnaf zaten vergiden kaçamiyor diye pos sevmiyor. Bunu delinin biri kuyaya taş atmış gibi yorumluyorum. Ocaktaki yeniden değerleme oranları bekleyemeyiz kaynak arttırmada göze girmelik cin fikirli birinin fikri gibi bişi. Maliye batağa giderken yanına batiga girmelik kurum arayışında, Zaten döviz politikası kur korumalı hesaplar vadeli hesaplar krediler MB zorunlu karşılıkları vs derken bankaları da zora soktular Memedim hotwhells lere kadar uzandı ise vay halimize. 2022 Kasım'da aldığım hotwhells 30 lirayken şuan 90 lira. demek orda da bı rant dönmüş ki avantasi isteniyor 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 13 Ekim Paylaş 13 Ekim Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bu vergide bi hinlik var. Limiti 100.000 lira altına çekmek çok kolay. Devlet bunu bilmiyor mu? Nakiti kaldırmak istiyorsun. KK’ya engel koyuyorsun. Yani vatandaşın taksitle veya borçla mal almasını istemiyorsun. Geriye mobil ödeme veya banka kartları kalıyor. Amaç buysa anlaşılabilir ama etik değil. Ama bu kayıtdışılığı ve senedi devreye sokar. Kredi kartlarını esnaf nakit akışı için üretimde kullanıyor. Pimapenci sipariş alınca hammaddeyi kredi kartı ile alıyor ürünü bitirip tesli edip borcunu ödüyor. Böyle kullanım anadoluda çok fazla. Bunlara ayrı ürün çıkarmak lazım o zaman. Okul ücretleri kredi kartıyla taksitle ödeniyor. E tabi haliyle 100 binden fazla. Ne olacak o? Yine ayrı ürün devreye girecek. 1 Yorum bağlantısı
Murat Öngür 13 Ekim Paylaş 13 Ekim Ömer Sarıgül yazdı: Şu bölüm geldi aklıma 🤣🤣 Efsanedir büyük usta. Ben günleri iyi özetlemiş 😊 Yorum bağlantısı
Ümit Türkel 13 Ekim Paylaş 13 Ekim Limit benim varlığım değil ki, harcama ihtimalim olan kısım. Harcama ihtimalimizden de vergi alacak kadar durum kötü demek ki. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 13 Ekim Paylaş 13 Ekim Donumuza kadar derler ya oralara gidiyoruz. Acaba istanbul erkek lisesine IMF yerleşir mi? 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts