Ali Cihangiroğlu 11 Ekim Paylaş 11 Ekim (düzenlendi) Berke Kaya yazdı: Neyse arkadaşlar beni anlamak isteyen anladı, anlamak istemeyenler er yada geç anlar. Milli maç var bu akşam,maç izleyeceğim.Benden alıntı yapmayın, cevap vermek zorunda hissediyorum kendimi, bu arada 100 bin limitli kartım yok yanılmıyorsam, ben yırttım siz düşünün herkese iyi geceler neyse konu uzamansın, senin son sözün düştüğümüz halin özeti gibi, sen yırttın! gerisini biz düşünürüz hiç merak etme! iyi uykular.... 11 Ekim tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 10 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 11 Ekim Paylaş 11 Ekim Berke Kaya yazdı: 4 tarafı düşmanla çevrili bir coğrafyada yaşıyoruz, savunma sanayisi için her türlü desteği veririz. 750 lira 2 kişilik yemek parası,helali hoş olsun 4 tarafı düşman ise ana unsur ortada gibi geldi bana 😂 Berke Kaya yazdı: Deprem bölgesinde yapılan çalışmalar medyada yer alıyor, forumda o bölgeden arkadaşlar vardır, verdiğimiz 1 mtv den çok daha fazlası yapıldı yapılıyor Deprem bölgesindeki çalışmalarda para harcanmasının sebebi öncesi senelerdeki akılsızlıklar. Eski evlerde bir halt olmadı pek. Akılsız olunca parayı gereksiz yerlerde istemeden kaybedersin. Gereksiz faiz yükü mesela.. 2 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 11 Ekim Paylaş 11 Ekim Mesele iyice vatandaşa kadar indi artık geçmiş olsun. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 11 Ekim Paylaş 11 Ekim Çağlar Bayur yazdı: bunu bi 20-30 yıl sonra okullarda anlatabilirler Olay yerinden bildiriyorum onu şimdi anlatamiyoruz maalesef. 1 4 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 11 Ekim Paylaş 11 Ekim (düzenlendi) Berke Kaya yazdı: 4 tarafı düşmanla çevrili bir coğrafyada yaşıyoruz, savunma sanayisi için her türlü desteği veririz. 750 lira 2 kişilik yemek parası,helali hoş olsun Vergisi sıfırlanan milyarlık kurumlardan alınsa da, vatandaşa kalmasa bu bağış? 6 asgari ücret bile yapmayan bir kart limitinden bahsediyoruz zira. Bir de hatırlatayım, savunma sanayi denilen şey nedir? TSK değil zira. 11 Ekim tarihinde Sani Gerşon tarafından düzenlendi 5 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 11 Ekim Paylaş 11 Ekim Sani Gerşon yazdı: .. Bir de hatırlatayım, savunma sanayi denilen şey nedir? TSK değil zira. Tank palet fabrikası. Yahut kapatılan F35 Tesisleri. 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 11 Ekim Paylaş 11 Ekim Berke Kaya yazdı: Neyse arkadaşlar beni anlamak isteyen anladı, anlamak istemeyenler er yada geç anlar. Milli maç var bu akşam,maç izleyeceğim.Benden alıntı yapmayın, cevap vermek zorunda hissediyorum kendimi, bu arada 100 bin limitli kartım yok yanılmıyorsam, ben yırttım siz düşünün herkese iyi geceler Lafı söyleyip maç izleme gidilir mi? Özel İletişim Vergisi ya da deprem vergisi, 17.000'den fazla kişinin öldüğü yıkıcı 1999 Gölcük depreminden sonra Türkiye hükûmeti tarafından alınmaya başlanan vergidir. Başlangıçta geçici olarak getirilen bu vergi, depreme bağlı hasarın önlenmesini amaçlayan kalıcı hale geldi. 1999'dan beri toplanıyor, bu gün 2024. 2001'den beri iktidar değişmedi ise matematiksel olarak ben bu vergilerin hesabını neden Erbakan'a sorayım? 25 yıldır toplanıyor vergi, 23'ü bu iktidar döneminde toplanmış. 23 yıldır düzenli olarak deprem vergisi toplanan ülkede deprem olunca yeni vergi alınmasının izahı olmaz, mizahı olur. Şimdi gidip maç izlenebilir mesela, selametle... 17 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Ekim Paylaş 11 Ekim Sani Gerşon yazdı: bir kart limitinden 99bine 2 çoxuk devlet okulunda yetmez, özelde zaten o milyona dayanır , vesile ile okul harcaması her yıl 2 yıllıkborç getirmekte, Murat Sahın yazdı: matematiksel olarak matematik ve fizik terk eyledi bzleri 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 11 Ekim Paylaş 11 Ekim Bu tasarı geçmez arkadaşlar. Kayıt dışılığa nakite teşvik eder insanları. Adam gibi "vergi" adı altında parasını toplasınlar oran artacaksa artsın. KDV%25 olacaksa olsun. Ama böyle zırt pırt özel şartlarla bu işler yönetilmez. Aliexpress limitini düşüreceğine vergisini %100 olmadı 200 yapsaydın. Bazen 4-50 euroluk parça gerekiyor, yerli yok getirmenin başka olanağı yok. Öğrenciye proje yaptırıyoruz kit lazım oluyor. Saç boyası değil ki getirdiğimiz? Hep özel durum hep özel durum. Bıktım ben oynamıyorum. 5 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 11 Ekim Paylaş 11 Ekim Çağlar Bayur yazdı: 99bine 2 çoxuk devlet okulunda yetmez, özelde zaten o milyona dayanır , vesile ile okul harcaması her yıl 2 yıllıkborç getirmekte, matematik ve fizik terk eyledi bzleri Abi eleştirmekten korkmaya gerek yok. Babam olsa eleştiririm. Gelişmiş ülkeler eleştirel bakış açısı sayesinde geliştiler. Ben vatandaşım. Vatandaş olarak sormak, sorgulamak yurttaşlık görevidir. Yoksa bence konu fiziğin matematiğin terk eylemesi değil, birilerinin tabulaştırılması. 23 yıldır ülkeyi yönetene sormayıp muhalefete mi soralım desem evet diyecek çok insan var. Ama diğer taraftan ankapark gibi garabetlerle dolu ülke. Bu iş bıçağın iki yüzü değil ki. İyi yaptığını överim, kötü yaptığını eleştiririm. Bitti. Bundan yoksunuz bence... Yoksa matematik falan öğrenilebilir şeyler, tahammül öyle değil. 7 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 11 Ekim Paylaş 11 Ekim Tek kart 100 bin mi yoksa kartlar toplamı mı 100 bin onu söylememişler. Neyse ben yırtamadım 1 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 11 Ekim Paylaş 11 Ekim Bankalar sürekli aynı limit içine bi sürü kart dağıttılar. Zorla kart satıyorlar aidat için. Şimdi bunlara böyle vergi gelirse vatandaş kapatır. Bu da bankanın işine gelmez, devletin de gelmez. Gerçekten kötü bir karar ve zararı daha fazla. Akılları varsa dönerler bu karardan zaten teklif. 2 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 11 Ekim Paylaş 11 Ekim Çağlar Bayur yazdı: saat ten %200 alınsın mesela ne gereksiz bir lüks @Servet Aydın abi, şu beye söyler misin kötü kötü konuşmasın. 2 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 11 Ekim Paylaş 11 Ekim Mehmet Göktürk yazdı: Bu tasarı geçmez arkadaşlar. Kayıt dışılığa nakite teşvik eder insanları. Adam gibi "vergi" adı altında parasını toplasınlar oran artacaksa artsın. KDV%25 olacaksa olsun. Ama böyle zırt pırt özel şartlarla bu işler yönetilmez. Aliexpress limitini düşüreceğine vergisini %100 olmadı 200 yapsaydın. Bazen 4-50 euroluk parça gerekiyor, yerli yok getirmenin başka olanağı yok. Öğrenciye proje yaptırıyoruz kit lazım oluyor. Saç boyası değil ki getirdiğimiz? Hep özel durum hep özel durum. Bıktım ben oynamıyorum. 3-5 kişi kaldı sizin klasmanınızda oynayan, sizde oynamayın, ugandaya dönelim... 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 11 Ekim Paylaş 11 Ekim Mehmet Yeter yazdı: Limit azaltma yapilabiliyormus bugun öğrendim. Dünkü limitler baz alınacakmış. Yemezler. 1 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 11 Ekim Paylaş 11 Ekim İlkay Başaran yazdı: Dünkü limitler baz alınacakmış. Yemezler. Tüh be şark kurnazlığı yapalım dediydik elimizde patladı. 3 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 11 Ekim Paylaş 11 Ekim Mehmet Yeter yazdı: Tüh be şark kurnazlığı yapalım dediydik elimizde patladı. ben yaptım isteği 2 güne çıkar sonuç 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Ekim Paylaş 11 Ekim Berke Kaya yazdı: Önce dünyayı halledelim uzaya da sıra gelecek emin olun. 55 milyon dolara uzaya turist gönderdik.. Yine gönderecekmişiz.. Ama okullara temizlikçi vermedik. Tasarruf yapıyoruz.. Devlete canımız feda.. Ekmekten tuza, benzinden suya her şeyi alırken zaten veriyoruz. Bir çok hayati kullanım için kdv yanında ötv bile ödüyoruz. Kaçak elektrik kullananların elektriklerini bile ödüyoruz. Bunu da öderiz. İlkay Başaran yazdı: Dünkü limitler baz alınacakmış. Yemezler. Müşteri limitimi kart limitimi len.. Ben aynı bankadan ortak limitli 6 kartım var.. 6 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 11 Ekim Paylaş 11 Ekim Mehmet Ozyurek yazdı: Müşteri limitimi kart limitimi len.. Ben aynı bankadan ortak limitli 6 kartım var.. Yerçekimsiz ortamın insan bedenindeki etkilerini araştırmış. 1960 dan beri gidiyor adamlar akıllarına gelmemiş demekki. Gülme geldi yine 6 sı da yüzün üstündeyse bi nakit avans iyi gider... Yorum bağlantısı
Servet Aydın 11 Ekim Paylaş 11 Ekim Çağlar Bayur yazdı: saat ten %200 alınsın mesela ne gereksiz bir lüks Haşmet Güngör yazdı: Bisiklete de gelecekmiş. Gebze lobisi çabaları ile çıkarılmış.Saat için ise tüm saatlerimi dağıtırım dese de, fayda etmemiş. KK limiti ne alaka anlayamadım. Yıllık KK harcaması şu limit üstü dese neyse. Paçağinuza siçayum Tamer Topaç yazdı: @Servet Aydın abi, şu beye söyler misin kötü kötü konuşmasın. Pis saat lobisi işte 1 Yorum bağlantısı
Hamit inan 11 Ekim Paylaş 11 Ekim (düzenlendi) Berke Kaya yazdı: 4 tarafı düşmanla çevrili bir coğrafyada yaşıyoruz, savunma sanayisi için her türlü desteği veririz. 750 lira 2 kişilik yemek parası,helali hoş olsun Tabi en son Yeni Zelanda hükümeti koronada 10 ar TL atesleyenlerin parası ile konsere 30 milyon TL ödediler Berke Kaya yazdı: Arkadaşlar 6 tane şehir depremde yerle bir oldu, bir tane mtv ödedik ekstradan, biraz abartmıyormuyuz? Çanakkaleye koşan ataların torunu biz miyiz? Bırakın bir mtv yi, eşini çocuğunu malını terk etti onlar. Biz nasıl bu hale geldik? 98 den beri ne vergisi ödedim ben peki? Berke Kaya yazdı: Çanakkaleye koşan ataların torunu biz miyiz? Bir çoğumuz değil. Vatanseverler orada can verdi kaytaranlarin nesli daha çok çoğaldı 11 Ekim tarihinde Hamit inan tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Hamit inan 11 Ekim Paylaş 11 Ekim (düzenlendi) Berke Kaya yazdı: bölünmüş yol yoktu Fırın bile yoktu yol neki. Gel senle bir anlaşma yapalım. Sana 100.000 dolar vereceğim ve sende bana 20 sene boyunca her yıl 100.000 dolar vereceksin. Anlaştık mı ? 11 Ekim tarihinde Hamit inan tarafından düzenlendi 1 4 Yorum bağlantısı
Hamit inan 11 Ekim Paylaş 11 Ekim Mehmet Ozyurek yazdı: 55 milyon dolara uzaya turist gönderdik Sonra x tr de büro açtı yasal temsilcilerini koydu bilgi paylaşımına gitti... Yorum bağlantısı
Recommended Posts