Coşku Mert 8 Aralık Yazar Paylaş 8 Aralık Çağlar Bayur yazdı: işte bu yüzden ki rakama bakmam, o ölçüm saati ile o motorda hepsinin kaçar çıktığına bakarım, fark yok ise devamke bi arkadas gaz kelebeginin tam acik haldeyken olcum yapilmasi gerektigini soyledi. ondan düşük gostermistir dedi. ilk defa boyle bisey duydum. dogrulugu var midir abi? bir de gaz kelebegi elektronik nasil acik birakabilirim ki 🤔 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Aralık Paylaş 8 Aralık Coşku Mert yazdı: bi arkadas gaz kelebeginin tam acik haldeyken olcum yapilmasi gerektigini soyledi. ondan düşük gostermistir dedi. ilk defa boyle bisey duydum. dogrulugu var midir abi? bir de gaz kelebegi elektronik nasil acik birakabilirim ki 🤔 az veya çok asıl silindirler arası fark fark önemli olduğu çin göz ardı ediyoruz. tam usulü: benzin pompa sigortası sökülür (enjektör sıvı püskürtmesin diye) marşa basarken gaz pedalına tam basılır ki emme tam açık olsun. çok hassas ölçüm için, bunlar yapılmaz ise ne olur? birşey olmaz zaten piyasada böyle yapan da yok. 2 1 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 14 Aralık Yazar Paylaş 14 Aralık (düzenlendi) direksiyonun pardon dümenin berbat kaplamasindan sonunda kurtuldum eski kaplamayi sokunce daha da berbat bi goruntuyle karsilastim. n11 den 500 liraya aldigim kaplamayi uyguladim. uygulama oncesi bozuk zemini zimparayla duzledim. ilk defa boyle bir islem yaptim 3 saat kadar sürdü ve hic kolay bi islem degilmis. özellikle mumlu ipi düzgün şekilde gerdirmek kıvrım yerleri falan zorladı baya... ilk tecrübeye göre fena bi sonuc cikmadi diye düşünüyorum 14 Aralık tarihinde Coşku Mert tarafından düzenlendi 10 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Aralık Paylaş 14 Aralık evde yapılmış olarak gördüğüm en güzel dikiş, dükkanda yapıldı denebilir Yorum bağlantısı
Coşku Mert 14 Aralık Yazar Paylaş 14 Aralık Çağlar Bayur yazdı: evde yapılmış olarak gördüğüm en güzel dikiş, dükkanda yapıldı denebilir cok teşekkürler abi, ortaokulda iş teknik dersim 5 di 😀 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Aralık Paylaş 14 Aralık Coşku Mert yazdı: cok teşekkürler abi, ortaokulda iş teknik dersim 5 di 😀 onu boçver ben otomotivden kalmıştım çift dikiş okudum 1 Yorum bağlantısı
Coşku Mert Perşembe 07:46 Yazar Paylaş Perşembe 07:46 (düzenlendi) farlar kotu durumda olmasa da bi parlatma yapayım dedim. sulu zimparalar ve pasta cila ile islemi yaptim ve sonuç bundan oldu Perşembe 07:47 tarihinde Coşku Mert tarafından düzenlendi 4 4 Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş Perşembe 08:38 Paylaş Perşembe 08:38 Size bir garaj lazım. Bu kadar uğraş, arabayı baştan topla. Dışarı da olacak işler değil. Bir garaj mutlaka lazım size. Ne işle uğraşıyorsunuz bilmiyorum ama sizin yerinizde olsam bir dükkan açardım. Teknik kariyer diye bir sayfa var. Bir öğretmen arkadaşımız orada paylaştığı videolardan sonra kendi dukkanini açtı. Yorum bağlantısı
Coşku Mert Perşembe 08:59 Yazar Paylaş Perşembe 08:59 dükkan acacak kadar her konuda bilgi sahibi degilim ama garaji olan mustakil bi evim olsun isterdim tabi. pembe panjurlu bahcede köpeğim falan Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Perşembe 11:04 Paylaş Perşembe 11:04 Eline sağlık harika olmuş. Farların üst tarafında sanki bir gündüz ledi havası var. 1 Yorum bağlantısı
Coşku Mert Perşembe 11:10 Yazar Paylaş Perşembe 11:10 Mehmet Yeter yazdı: Eline sağlık harika olmuş. Farların üst tarafında sanki bir gündüz ledi havası var. evet yapanlar varda orijinal dışı islemlerden hoşlanmıyorum 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts