Coşku Mert 14 Mart Yazar Paylaş 14 Mart elim alışmışken bu defa da arka camın krikosunu tamir ettim. bu da videosu 5 1 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 16 Mart Yazar Paylaş 16 Mart (düzenlendi) arac önceki sahibinde iken klima paneli arızalanınca klimayı açıp kapatmak için tesisata röleler köprüler ekleyip akıllarınca bişeyler yapmışlar. ben de sağlam bi klima paneli alıp taktım ama klima artık çalışmaz olmuştu. kompresör soketine 12v gelmiyordu. bugün fırsat bulup sonradan eklenen saçmalıkları temizleyip tesisatı orijinal hale getirdim. herşeyi toplayıp ac tuşuna bastım ve klima aktif oldu nihayet, buz gibi maşallah bunu da halledince elektrik tesisatı istediğim gibi oldu sonunda 16 Mart tarihinde Coşku Mert tarafından düzenlendi 9 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 16 Mart Yazar Paylaş 16 Mart Ali Darbaz yazdı: abi saymadığın başka arızalar var mı 😀 bu sondu 1 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 16 Mart Yazar Paylaş 16 Mart Sani Gerşon yazdı: Yaza girerken güzel bi güncelleme olmuş. öyle oldu evet. ekstra cekilen kablolar falan cok rahatsiz ediyordu onlar da temizlendi 2 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 23 Mart Yazar Paylaş 23 Mart (düzenlendi) boyle bi gundem varken arabayla ugrasayim biraz kafam dagilir belki dedim. cam citalarina mat krom kaplama uyguladim. fena durmadi 23 Mart tarihinde Coşku Mert tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 23 Mart Paylaş 23 Mart Arabayla sürüş yapıyon mu hiç. Şöyle 100 km boş boş kullanıyonmu. Ben bu gün 67 km sürdüm Yorum bağlantısı
Coşku Mert 23 Mart Yazar Paylaş 23 Mart Ali Darbaz yazdı: Arabayla sürüş yapıyon mu hiç. Şöyle 100 km boş boş kullanıyonmu. Ben bu gün 67 km sürdüm ehliyetim yok camdan izliyorum sadece hobi olarak 2 7 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 29 Mart Yazar Paylaş 29 Mart (düzenlendi) 22 yaşında olabiliriz evet ama bu her yerinde yağ kaçağımız olacağı anlamına gelmez 29 Mart tarihinde Coşku Mert tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Mart Paylaş 29 Mart yağ iyidir metali korur, iç dış , civataları korur Yorum bağlantısı
Coşku Mert 1 Nisan Yazar Paylaş 1 Nisan (düzenlendi) kaderde bayram gunu yolda kalmak da varmış. 60 km uzakta silivri sahilde gezerken sanzimandan dişli sürtme sesi geldi ve araba oracikta kaldi. yürümüyor. bos bir arsa vardi yakinlarda oraya cekebildik arabayi. altina girdim baktim hersey yerli yerinde. gruplarda arastirdim aks burcu siyiriyormus genelde. neyse artik parcayi bulup gelir tamir ederim dedim, ailecek otobusle eve donduk. bayram günu parcacilar da hep kapali. bi cikmaci arkadas aklima geldi neyse ki onda saglam varmis aldim. ertesi gun gittim arabanin basina montaji yaptim ve geldim aks orta rulmaninda cok bosluk vardi sanirim o sebep oldu bu duruma. onu ayrica degistiricem. bir de sansima prizdirek mili pim yuvali cikti. genelde deliksiz oluyor. bazilari sonradan tornada deldiriyormus. bi daha sökünce aks burcuna delip icine celik pim takip daha saglam hale getiricem. 1 Nisan tarihinde Coşku Mert tarafından düzenlendi 8 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Nisan Paylaş 1 Nisan değişik bir tasarımmış tamiri basit ama yolsa bırakabilir bir parça Yorum bağlantısı
Coşku Mert 1 Nisan Yazar Paylaş 1 Nisan Çağlar Bayur yazdı: değişik bir tasarımmış tamiri basit ama yolsa bırakabilir bir parça öyleymiş abi biraz araştırdımda bu parça yüzünden yolda kalan çok olmuş. özellikle orijinalini veya tornada ısıl işlem görmüş olanı takmak gerekiyormuş. veya ortaya delik açtırıp çelik pim takmak sorunu kökten çözüyormuş 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 1 Nisan Paylaş 1 Nisan Geçmiş olsun ustası olmasanız 2-3 gün daha yatarı varmış Yorum bağlantısı
Coşku Mert 1 Nisan Yazar Paylaş 1 Nisan Selçuk Bakış yazdı: Geçmiş olsun ustası olmasanız 2-3 gün daha yatarı varmış oyle valla bi de ustune çekici parasi 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 1 Nisan Paylaş 1 Nisan Çağlar Bayur yazdı: yağ iyidir metali korur, iç dış , civataları korur Kauçuk ve körükleri mahvediyor. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 1 Nisan Paylaş 1 Nisan Geçmiş olsun bir kere üniversitedeyken elime dayımlardan bir Maruiti geçirmiş takılıyordum. Kampüsün ortasında sola dönerken sol ön tekerden dolayı benzeri bir durum başıma geldi. Bunda da tam tekere aktarma yapan en uç noktada sıyırmıştı. Dayımı aradım geldi, tekeri tekmeledi yerine oturttu sonra Ostim'de bir yer tarif etti, yavaşça git ordan şu parçayı değiştirt deyip gittiydi. Beytepe'den aşağı korka korka bir gidişim var sorma.. Arabayı sağa sola dönerken zorladığım için olmuştu.. 2 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 1 Nisan Paylaş 1 Nisan Emre Şimşek yazdı: Geçmiş olsun bir kere üniversitedeyken elime dayımlardan bir Maruiti geçirmiş takılıyordum. Kampüsün ortasında sola dönerken sol ön tekerden dolayı benzeri bir durum başıma geldi. Bunda da tam tekere aktarma yapan en uç noktada sıyırmıştı. Dayımı aradım geldi, tekeri tekmeledi yerine oturttu sonra Ostim'de bir yer tarif etti, yavaşça git ordan şu parçayı değiştirt deyip gittiydi. Beytepe'den aşağı korka korka bir gidişim var sorma.. Arabayı sağa sola dönerken zorladığım için olmuştu.. Dayıya helal olsun valla kral adammış 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 Nisan Paylaş 1 Nisan Coşku Mert yazdı: kaderde bayram gunu yolda kalmak da varmış. 60 km uzakta silivri sahilde gezerken sanzimandan dişli sürtme sesi geldi ve araba oracikta kaldi. yürümüyor. bos bir arsa vardi yakinlarda oraya cekebildik arabayi. altina girdim baktim hersey yerli yerinde. gruplarda arastirdim aks burcu siyiriyormus genelde. neyse artik parcayi bulup gelir tamir ederim dedim, ailecek otobusle eve donduk. bayram günu parcacilar da hep kapali. bi cikmaci arkadas aklima geldi neyse ki onda saglam varmis aldim. ertesi gun gittim arabanin basina montaji yaptim ve geldim aks orta rulmaninda cok bosluk vardi sanirim o sebep oldu bu duruma. onu ayrica degistiricem. bir de sansima prizdirek mili pim yuvali cikti. genelde deliksiz oluyor. bazilari sonradan tornada deldiriyormus. bi daha sökünce aks burcuna delip icine celik pim takip daha saglam hale getiricem. Olaya bak. Nekadar etsiz paysız diş yapmışlar. Bana İkinci Dünya savaşında kullanılan Alman Panther tanklarındaki Son dişli problemini hatırlattı . Onlarda biraz zorlayınca pinyon dişli kırıyordu. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Nisan Paylaş 1 Nisan Ali Darbaz yazdı: Onlarda biraz zorlayınca pinyon dişli kırıyordu. ettten kırılmaz malzeme alaşımından kırılır 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 1 Nisan Paylaş 1 Nisan Ali Darbaz yazdı: Onlarda biraz zorlayınca pinyon dişli kırıyordu. Zor günlerdi. Ben de Sherman'ları hatırlarım, zar zor ateş ediyorlardı. Zırhı hafifti falan. Komutanla korka korka binerdik. Çok şükür hiç Tiger falan denk gelmedi karşımıza. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 2 Nisan Paylaş 2 Nisan Selçuk Bakış yazdı: Geçmiş olsun ustası olmasanız 2-3 gün daha yatarı varmış Hazır silivriye gitmişken 2~3 tatil gibi olurmuş... Yorum bağlantısı
Recommended Posts