Coşku Mert 1 Şubat Yazar Paylaş 1 Şubat orijinal arıza teşhis cihazini da temin ettim. daha sırtım yere gelmez artik 7 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 1 Şubat Paylaş 1 Şubat Vaaay. Valla helal. Nereden temin ettiniz? Orjinal clip bulmak bayağı zorlaştı. Elden çıkaran ya da kapanan servis bulmak lazım. Notebook da clip'le mi geldi? Yorum bağlantısı
Coşku Mert 1 Şubat Yazar Paylaş 1 Şubat Sani Gerşon yazdı: Vaaay. Valla helal. Nereden temin ettiniz? Orjinal clip bulmak bayağı zorlaştı. Elden çıkaran ya da kapanan servis bulmak lazım. Notebook da clip'le mi geldi? sari siteden buldum, evet notebook da cantasiyla falan full set halinde geldi. sagolsun gonderen arkadas tertemiz kullanmış 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 1 Şubat Paylaş 1 Şubat Gülerek güncelleme yapın, arızaya bakmak nasip olmasın Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 1 Şubat Paylaş 1 Şubat Coşku Mert yazdı: sari siteden buldum, evet notebook da cantasiyla falan full set halinde geldi. sagolsun gonderen arkadas tertemiz kullanmış Online bağlantı yapabiliyor mu peki? Yoksa mevcut db ile mi devam ediyor? Yorum bağlantısı
Coşku Mert 1 Şubat Yazar Paylaş 1 Şubat Selçuk Bakış yazdı: Gülerek güncelleme yapın, arızaya bakmak nasip olmasın elbet bakilir kendini amorti eder bu sayede Sani Gerşon yazdı: Online bağlantı yapabiliyor mu peki? Yoksa mevcut db ile mi devam ediyor? fazla kurcalamadim henuz. ustundeki uyg surumu de eskiydi. guncelleyip bi kontrol ederim o fonksiyonu 2 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 3 Şubat Yazar Paylaş 3 Şubat (düzenlendi) haftasonu tekrar calismamaya baslayan arka cam rezistansi icin ve genel durumu gormek icin sigorta kutusunu soktum. rezistans hattina bagli soketi cikardigimda kararma gordum. kutunun icini actigimda pin yanmis ve kenarindaki diyot patlamış gibiydi. multimetrenin pili bitmis saglamlik kontrolu yapamadim. kararan pini temizleyip geri topladim. test ettim. calisiyor ama cam kenarindaki soket cok fazla isiniyordu. ne olur ne olmaz diye soketi geri cikardim. sanirim diyot patlamış ondan fazla isiniyor diye düşünüyorum. sormak istedigim bu diyotu degistirmek icin hangi değerde diyot kullanmam lazim? elektronikciye ona gore gideyim. @Servet Aydın 3 Şubat tarihinde Coşku Mert tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Şubat Paylaş 3 Şubat 1N5408 bu. Isınma diod ile alakalı değil. Soketi çok iyi temizle. Varsa sülfürik asit bul daldır çıkar oksit gider. Yoksa porçöz iş görebilir biraz. 5 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 3 Şubat Yazar Paylaş 3 Şubat (düzenlendi) Servet Aydın yazdı: 1N5408 bu. Isınma diod ile alakalı değil. Soketi çok iyi temizle. Varsa sülfürik asit bul daldır çıkar oksit gider. Yoksa porçöz iş görebilir biraz. hay yaşa abi temizligi guzelce yaparim. bir de cama giren bakır ayak kopunca biraz ince kablo ile iletken yapmislar. o da isinmaya sebep olur mu. orijinali gibi bakır ayak yapayım 3 Şubat tarihinde Coşku Mert tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 3 Şubat Paylaş 3 Şubat Coşku usta, benim bir arabam var şey eeee ımmmmm 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 3 Şubat Paylaş 3 Şubat Servet Aydın yazdı: 1N5408 bu. Isınma diod ile alakalı değil. Soketi çok iyi temizle. Varsa sülfürik asit bul daldır çıkar oksit gider. Yoksa porçöz iş görebilir biraz. Servet Bey bunları google a sorsak benzer şeyi söyler mi yoksa know how gibi bir durum mu ? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Şubat Paylaş 3 Şubat Coşku Mert yazdı: hay yaşa abi temizligi guzelce yaparim. bir de cama giren bakır ayak kopunca biraz ince kablo ile iletken yapmislar. o da isinmaya sebep olur mu. orijinali gibi bakır ayak yapayım acaba bu yüzden mi beyinden iptal etmişelrdi diye düşündüm. Yorum bağlantısı
Coşku Mert 3 Şubat Yazar Paylaş 3 Şubat Çağlar Bayur yazdı: acaba bu yüzden mi beyinden iptal etmişelrdi diye düşündüm. taşlar yerine oturuyor yavaştan 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Şubat Paylaş 3 Şubat Sani Gerşon yazdı: Ne işe yarar abi? Konuma göre. Buradaki görevi nedir bilmiyorum Ali Gülmez yazdı: Servet Bey bunları google a sorsak benzer şeyi söyler mi yoksa know how gibi bir durum mu ? Anlamadım Coşku Mert yazdı: hay yaşa abi temizligi guzelce yaparim. bir de cama giren bakır ayak kopunca biraz ince kablo ile iletken yapmislar. o da isinmaya sebep olur mu. orijinali gibi bakır ayak yapayım Tabi ki. Cam ısıtma az buz akım çekmiyor 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Şubat Paylaş 4 Şubat Servet Aydın yazdı: Cam ısıtma az buz akım çekmiyor 4 anfi gücünde D-class 1 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 10 Şubat Yazar Paylaş 10 Şubat (düzenlendi) servet abi den aldigim bilgiye gore diyotu degistirdim. eski diyot patlamis deger vermiyordu. sigorta kutusundaki pin ve soketteki terminali hanimdan dızladığım porcözle bi guzel temizledim foşur foşur hazir sokmusken tum pinleri. terminalleri temizledim. gevsek olanlari sıkılastirdim. sigortalarin hepsini temizledim. rezistans normale döndü nihayet. bu sayede onleyici bakim da yapmis oldum 10 Şubat tarihinde Coşku Mert tarafından düzenlendi 10 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 Şubat Paylaş 10 Şubat Bu konu tad vermiyor artık. Yanma yok duman yok aksiyon 0 1 1 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 4 Mart Yazar Paylaş 4 Mart (düzenlendi) sağ ön cam halatı koptu. cam bosa düştü neyse ki kirilmadi. kriko tamir takimini alip degisimini yaptim. halatlari gerdirip yerine takmak tam bir iskence ama zor da olsa takabildim 4 Mart tarihinde Coşku Mert tarafından düzenlendi 9 1 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 5 Mart Yazar Paylaş 5 Mart (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: en dertli işlerin başında az önce öğle arasında montajını da yaptım, sonuca değdi 5 Mart tarihinde Coşku Mert tarafından düzenlendi 5 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Mart Paylaş 5 Mart en gıcığı da uğraştırdı bitti kapandı, eee bakıyorsun ortada birşey yok görünürde.... tamam açık kalan cam kapandı epi topu o 2 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 5 Mart Yazar Paylaş 5 Mart Çağlar Bayur yazdı: en gıcığı da uğraştırdı bitti kapandı, eee bakıyorsun ortada birşey yok görünürde.... tamam açık kalan cam kapandı epi topu o olsun abi, yatmaya yakın günün muhasebesini yaparken mutluluk sebebi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts