Coşku Mert 29 Aralık 2024 Yazar Paylaş 29 Aralık 2024 Servet Aydın yazdı: Belki de vardı iptal ettiler sensörü yok abi benim arac autentique paket, bunlarda yagmur sensoru olmuyormus 1 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 29 Aralık 2024 Yazar Paylaş 29 Aralık 2024 Servet Aydın yazdı: Ecu değişmiştir o vakit bu olabilir işte 👍 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 31 Aralık 2024 Yazar Paylaş 31 Aralık 2024 (düzenlendi) kötü durumdaki motor arkasi kecesine el atmasam olmazdi. sokerken elimde dagilmaya basladi zar zor kalip olarak kullanabildim. 6mm kendinden yapiskanli yanmaz sunger kullandim. biraz fazla alip kaputa da yalitim yaptim. motor zaten sessizdi, simdi 3bin devire kadar nerdeyse motorun calistigini duyamiyorum. gayet memnun kaldim. 31 Aralık 2024 tarihinde Coşku Mert tarafından düzenlendi 10 Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 31 Aralık 2024 Paylaş 31 Aralık 2024 Maşallah elinize sağlık. Miss gibi olmuş. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 31 Aralık 2024 Paylaş 31 Aralık 2024 Coşku Mert yazdı: aracın bir türlü çözemediğim sinir bozucu bir arızası vardı. silecekler yüksek hızlı kademelerde çalışmasına rağmen 1. kademede yani fasılalı olarak çalışmıyordu. sürekli elle çalıştırmak zorunda kalıyordum. sordum soruşturdum röledendir dediler; aracın her yerine baktım öyle bir röle yok. sigortadandır dediler; o da sağlam. silecek kolundandır dediler; kolu söküp tüm kontaklarını temizledim, beyaz gres ile bakımını yaptım yine yok. öylece bıraktım nasılsa çözerim bir şekilde derken sorunu çok geçmeden tesadüfen de olsa çözmüş oldum. sorun yazılımsalmış araçta yağmur sensörü olmamasına rağmen ecu da seçili kalmış. pyclip ile ecuya bağlanıp manuele çevirince sorun çözülmüş oldu. havalar da epey yağışlı malum tam zamanında halloldu Hocam siz arabanın arızalarını yapana kadar söylemiyorsunuz. Ben arabanın arızasını yapmadan söyleyince sat kurtul diyorlar bana 1 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 31 Aralık 2024 Yazar Paylaş 31 Aralık 2024 Ali Darbaz yazdı: Hocam siz arabanın arızalarını yapana kadar söylemiyorsunuz. Ben arabanın arızasını yapmadan söyleyince sat kurtul diyorlar bana arizayi giderdikten sonra yazmak daha makul geliyor bana. ufak tefek sorunlar icin kimsenin zihnini yormaya gerek yok bence 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Aralık 2024 Paylaş 31 Aralık 2024 Ali Darbaz yazdı: Hocam siz arabanın arızalarını yapana kadar söylemiyorsunuz. Ben arabanın arızasını yapmadan söyleyince sat kurtul diyorlar bana atasözü der ki: doğmamış çocuğa kumaş biçilmez Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 31 Aralık 2024 Paylaş 31 Aralık 2024 Coşku Mert yazdı: arizayi giderdikten sonra yazmak daha makul geliyor bana. ufak tefek sorunlar icin kimsenin zihnini yormaya gerek yok bence İyi o zaman ben de öyle yapayım bundan sonra. Gereksiz uzun diyaloglarla uğraşmaktan iyidir Yorum bağlantısı
Coşku Mert 31 Aralık 2024 Yazar Paylaş 31 Aralık 2024 Ali Darbaz yazdı: İyi o zaman ben de öyle yapayım bundan sonra. Gereksiz uzun diyaloglarla uğraşmaktan iyidir hocam senin aracin konusuna baktimda 8 ayda 99 sayfaya ulasmis. ya aracin her anini paylaşıyosun ya da geyik muhabbeti cok 😀 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Aralık 2024 Paylaş 31 Aralık 2024 Ali Darbaz yazdı: İyi o zaman ben de öyle yapayım bundan sonra. Gereksiz uzun diyaloglarla uğraşmaktan iyidir lkain arıza tespit yöntemleri de doğru olmalı , veya hobi olarak boşa poara haracanabilir tabii 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 31 Aralık 2024 Paylaş 31 Aralık 2024 Coşku Mert yazdı: hocam senin aracin konusuna baktimda 8 ayda 99 sayfaya ulasmis. ya aracin her anini paylaşıyosun ya da geyik muhabbeti cok 😀 Her kontak açtığında bir şey yazarım Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 31 Aralık 2024 Paylaş 31 Aralık 2024 (düzenlendi) Ali Darbaz yazdı: Hocam siz arabanın arızalarını yapana kadar söylemiyorsunuz. Ben arabanın arızasını yapmadan söyleyince sat kurtul diyorlar bana Arıza kullanıma bağlı olarak oluşursa bskım onarım yapılarak giderilir. Tasarım, Üretim hatalı yapılmışsa bskım onarım ile giderilmesi zorlaşır modifikasyon başlar. Lagunada ki zamana bağlı olarak yapılan işlemler restorasyon gibi. C3 fabrikadan çıktığı günden beri yağ yakan, tapa patlatan bir araç tasarımı hatalı. 31 Aralık 2024 tarihinde Metin Uzunoğlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 31 Aralık 2024 Paylaş 31 Aralık 2024 Metin Uzunoğlu yazdı: Arıza kullanıma bağlı olarak oluşursa bskım onarım yapılarak giderilir. Tasarım, Üretim hatalı yapılmışsa bskım onarım ile giderilmesi zorlaşır modifikasyon başlar. Lagunada ki zamana bağlı olarak yapılan işlemler restorasyon gibi. C3 fabrikadan çıktığı günden beri yağ yakan, tapa patlatan bir araç tasarımı hatalı. Birde uygun yağı olmayan motorlar var hocam Ali abi nerde ya 4 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 31 Aralık 2024 Yazar Paylaş 31 Aralık 2024 siz daha enerjinizi atamadiniz galiba 😀 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Aralık 2024 Paylaş 31 Aralık 2024 İlkay Başaran yazdı: Birde uygun yağı olmayan motorlar var hocam Ali abi nerde ya yağ değişimi gelince galaeri kapısına bırak kaç o derece? 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts