Köksal Yılmaz Pazartesi 12:13 Paylaş Pazartesi 12:13 Camları kilitleyince arka kapıların çocuk kilitleri de devreye giriyor mu? Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Pazartesi 12:18 Paylaş Pazartesi 12:18 Köksal Yılmaz yazdı: Camları kilitleyince arka kapıların çocuk kilitleri de devreye giriyor mu? Renoda ayrı oluyor o ikisinin tuşu. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz Pazartesi 12:40 Paylaş Pazartesi 12:40 (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Renoda ayrı oluyor o ikisinin tuşu. 2016 fluenceda tekti Pazartesi 12:40 tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Coşku Mert Pazartesi 12:45 Yazar Paylaş Pazartesi 12:45 Köksal Yılmaz yazdı: Camları kilitleyince arka kapıların çocuk kilitleri de devreye giriyor mu? aynen o sekilde 2si devreye girmis oluyor 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Pazartesi 12:48 Paylaş Pazartesi 12:48 Köksal Yılmaz yazdı: 2016 fluenceda tekti Meganda ayrı. İlginç lagunada da tekmiş. Yorum bağlantısı
Coşku Mert Pazartesi 13:02 Yazar Paylaş Pazartesi 13:02 İlkay Başaran yazdı: Meganda ayrı. İlginç lagunada da tekmiş. kalite boyle bisey iste 😛 2 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazartesi 17:31 Paylaş Pazartesi 17:31 Servet Aydın yazdı: Bi huzur ver arabalarına SS aldım duvara asayım Yorum bağlantısı
Servet Aydın Pazartesi 19:29 Paylaş Pazartesi 19:29 Çağlar Bayur yazdı: SS aldım duvara asayım İşin yok mu senin? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazartesi 20:46 Paylaş Pazartesi 20:46 Servet Aydın yazdı: İşin yok mu senin? yogh... iş başvuruları hangi masada? Yorum bağlantısı
Servet Aydın Pazartesi 22:31 Paylaş Pazartesi 22:31 Çağlar Bayur yazdı: yogh... iş başvuruları hangi masada? Kaldı 28 gün 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 08:34 Paylaş Dün saat 08:34 Servet Aydın yazdı: Kaldı 28 gün püsküllü şapka ile takma göbek giyilecek mi Yorum bağlantısı
Servet Aydın Dün saat 08:52 Paylaş Dün saat 08:52 Çağlar Bayur yazdı: püsküllü şapka ile takma göbek giyilecek mi Palyaço olacak açılışta burnunda triakla 1 Yorum bağlantısı
Serhat Işık 13 saat önce Paylaş 13 saat önce vallahi hayran olunacak bir iş yapmışsın. sabır, zaman ve beceri gerektiren zorlu bir iş. hiç bitmesin istedim sevile bir dizi film gibi. emeğine sağlık. bizlerde cesaret veriyorsun. 1 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 12 saat önce Yazar Paylaş 12 saat önce teşekkür ederim, herkesin bir hobisi olmalı bu hayatta. benimki de bu Yorum bağlantısı
Coşku Mert 26 dakika önce Yazar Paylaş 26 dakika önce (düzenlendi) aracin bi sorununu daha çözmüş oldum. olmadik zamanlarda kontak acilmama durumu vardi. immo isigi sabit yanip kaliyordu. sorun direksiyon kolon kilidinde imis. karti takinca acilmasi gereken dil takili kaldigi icin arac kendini korumaya aliyormus. bunu gidermek icin bircok arac icin uretilen emulatorler var. onu guc bela bulup temin ettim. arac ustundeki orj. kolon kilidini söküp emulatoru taktim ve sorun kalmadi. artik direksiyon mekanik olarak kilitlenmeyecek ama olsun boyle kafam rahat etti 26 dakika önce tarihinde Coşku Mert tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 22 dakika önce Paylaş 22 dakika önce Coşku Mert yazdı: aracin bi sorununu daha çözmüş oldum. olmadik zamanlarda kontak acilmama durumu vardi. immo isigi sabit yanip kaliyordu. sorun direksiyon kolon kilidinde imis. karti takinca acilmasi gereken dil takili kaldigi icin arac kendini korumaya aliyormus. bunu gidermek icin bircok arac icin uretilen emulatorler var. onu guc bela bulup temin ettim. arac ustundeki orj. kolon kilidini söküp emulatoru taktim ve sorun kalmadi. artik direksiyon mekanik olarak kilitlenmeyecek ama olsun boyle kafam rahat etti Aynı sorun Renegade'lerde de oluyormuş. 2017 yılı itibari ile mekanik kilidi kaldırmış Jeep. Direksiyon kilitlenmeyince çok şaşırmıştım ilk. Başına gelenler sizin gibi ara emülatör ile sorunu çözüyor ya da kilidi komple ediyordu. Yorum bağlantısı
Coşku Mert 13 dakika önce Yazar Paylaş 13 dakika önce Sani Gerşon yazdı: Aynı sorun Renegade'lerde de oluyormuş. 2017 yılı itibari ile mekanik kilidi kaldırmış Jeep. Direksiyon kilitlenmeyince çok şaşırmıştım ilk. Başına gelenler sizin gibi ara emülatör ile sorunu çözüyor ya da kilidi komple ediyordu. evet bircok marka icin uretimi olan bir emulatormus. Çağlar Bayur yazdı: ilginç bir parça türk malı mı ? aynen oyle abi, g antep de bir firma uretiyor. https://goldcarkeys.com/product/for-renault-universal-steering-lock-esl-emulator-megane-2-3-clio-3-4-fluence-2-3-laguna-2-3-scenic-2-3-captur-plug-play-no-need-adaptation/ Yorum bağlantısı
Recommended Posts