Coşku Mert 12 Kasım Yazar Paylaş 12 Kasım Sani Gerşon yazdı: Yalnız bir motor yıkama şart gibi sanki hiç adetim değildir 1 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 12 Kasım Yazar Paylaş 12 Kasım aracin yedek karti arizaliydi. oto anahtarcilara sordum yenisini 1.300-2.000 lira arasi yapariz dediler. ben de aliexpres den 350 liraya kart aldim. 3 haftada geldi. anahtarci da 400 liraya kopyalamasini yaptirdim. toplam 750 liraya halletmis oldum. 11 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 13 Kasım Paylaş 13 Kasım Onlar da Aliexpress'ten alıyorlar. %100 kâr nedir ya... Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 13 Kasım Paylaş 13 Kasım (düzenlendi) Sani Gerşon yazdı: Onlar da Aliexpress'ten alıyorlar. %100 kâr nedir ya... Kendi yazınca kar %300 e falan geliyor.... 13 Kasım tarihinde Metin Uzunoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Coşku Mert 13 Kasım Yazar Paylaş 13 Kasım hiç sormayin... daha kötüsü 5 dk. surmeyen kopyalama islemi karttan pahali Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 15 Kasım Paylaş 15 Kasım Eline sağlık böyle derin konuları takip keyifli oluyor. 1 Yorum bağlantısı
Coşku Mert Cuma 13:21 Yazar Paylaş Cuma 13:21 (düzenlendi) mobil sarj icin usb ve type-c portu ekledim. kontaga bagli olan cakmaklik hattindan sigortali ve soketli baglanti yaptim. orijinale yakin bir bagkanti oldu. yer olarak da orta konsoldaki bozuk para cebini kullandim Cuma 13:21 tarihinde Coşku Mert tarafından düzenlendi 11 Yorum bağlantısı
Coşku Mert Pazar 12:41 Yazar Paylaş Pazar 12:41 (düzenlendi) atesleme tesisati ve soketleri kotu durumdaydi. 4 tanesini yeniledim. ayni sekilde benzin enjektor soketlerinin bazilari bitik haldeydi. onlari ve tesisatini da elden gecirdim. simdi birseye benzediler Pazar 12:42 tarihinde Coşku Mert tarafından düzenlendi 9 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Pazar 13:28 Paylaş Pazar 13:28 Acilen izole band iptal edilip lifsiz bez band sarılmalı 2 Yorum bağlantısı
Coşku Mert Pazar 13:47 Yazar Paylaş Pazar 13:47 Servet Aydın yazdı: Acilen izole band iptal edilip lifsiz bez band sarılmalı izole bant uzerine tuyzsuz bez bant sardim atesleme tesisatinda ama alt tarafa yapmadim. etkisi ne olur abi? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Pazar 14:20 Paylaş Pazar 14:20 İzole bant ısı ile bozulur. Ya erir yada kurur açılır. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Pazar 14:42 Paylaş Pazar 14:42 İzole band sadece ara perçem olarak bir iki tur sarılır. Kablo dağılmasın bez band sararken. Zamanla kuruyacak ıslanacak. Ancak bezi sardıysan bu süreç çok üzün sürecek. Devam kaldığın yerden. Keyifle izliyoz 👍🏻 1 Yorum bağlantısı
Coşku Mert Pazar 15:25 Yazar Paylaş Pazar 15:25 alt kisma da bez bant geceyim bir dahakine. tesekkur ederim yetkili abilerime 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazar 17:14 Paylaş Pazar 17:14 Servet Aydın yazdı: İzole band sadece ara perçem olarak bir iki tur sarılır. Kablo dağılmasın bez band sararken. Zamanla kuruyacak ıslanacak. Ancak bezi sardıysan bu süreç çok üzün sürecek. Devam kaldığın yerden. Keyifle izliyoz 👍🏻 bant ne ya ne kötü kötü tavisyeler bunlar, eskiden bent mı vardı pöf Yorum bağlantısı
Coşku Mert Pazar 17:23 Yazar Paylaş Pazar 17:23 Çağlar Bayur yazdı: bant ne ya ne kötü kötü tavisyeler bunlar, eskiden bent mı vardı pöf eskiden parşomen mi sarılıyodu abi 1 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Pazar 21:07 Paylaş Pazar 21:07 Çağlar Bayur yazdı: bant ne ya ne kötü kötü tavisyeler bunlar, eskiden bent mı vardı pöf Antifrize yerine neden gliserin konmuyor ki? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon Pazar 21:49 Paylaş Pazar 21:49 Servet Aydın yazdı: Antifrize yerine neden gliserin konmuyor ki? Saf alkol atsak? Yorum bağlantısı
Servet Aydın Pazar 22:34 Paylaş Pazar 22:34 Sani Gerşon yazdı: Saf alkol atsak? Yazık olur diye yazmadım 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazartesi 05:26 Paylaş Pazartesi 05:26 Servet Aydın yazdı: Antifrize yerine neden gliserin konmuyor ki? konuyor ki, evans sıvısı Yorum bağlantısı
Recommended Posts