Çağlar Bayur 30 Ekim Paylaş 30 Ekim Tamer Topaç yazdı: O barın passız olanını görmedim. Peki neden paslanır ya da, neden paslanması önlenmez? gözükmeyen parçalar böyle hepsinde aynı, ben olsam bi kaplama yapar takardım üretimde 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 30 Ekim Paylaş 30 Ekim Çağlar Bayur yazdı: gözükmeyen parçalar böyle hepsinde aynı, ben olsam bi kaplama yapar takardım üretimde Neme maruz kalıyor ve hapsoluyor içeride. 1 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 30 Ekim Yazar Paylaş 30 Ekim (düzenlendi) en son bitmis halinin fotolarini eklememisim. onu da ekleyelim tam olsun 30 Ekim tarihinde Coşku Mert tarafından düzenlendi 12 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 3 Kasım Yazar Paylaş 3 Kasım (düzenlendi) arka kapilardaki 13cm lik hoparlörler eksikti. uygun fiyatli temiz ses veren bir cift hoparlör alip yerlerine monte ettim. orijinalindeki gibi 8 hoparlörü tamamlamis oldum. 3 Kasım tarihinde Coşku Mert tarafından düzenlendi 10 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 3 Kasım Paylaş 3 Kasım Kadınların da bu şekil terapiye ihtiyaçları var. Yahu biz bu şekilde femferah oluyoruz işte baş eti yemiyoruz ya 😅 2 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 3 Kasım Yazar Paylaş 3 Kasım Çağlar Bayur yazdı: hoparlör değişim kapağı misss suya sabuna dokunmadan 😀 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 Kasım Paylaş 3 Kasım Coşku Mert yazdı: arka kapilardaki 13cm lik hoparlörler eksikti. O dönem Clio3'üm vardı. Onda da fabrikasyon hoparlör yoktu. Sony koymuştum, deli bi kalite yükselmişti Güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 11 Kasım Yazar Paylaş 11 Kasım (düzenlendi) araçta 100 km den sonra baslayan direksiyon titremesi sorunu vardi. rot ayari, jant balans ayari ne yaptirdiysam duzelmedi. sorunu tesadufen kendim buldum. deneme amacli ön arka lastikleri yer degistirmek isterken bu jant bileziklerinin ön jantlarda olmadigini fark ettim. aradaki bosluk tistremeye neden oluyormus demek ki. bir takim yeni bilezik alip jantlara taktim. sonuc olumlu 11 Kasım tarihinde Coşku Mert tarafından düzenlendi 8 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 11 Kasım Paylaş 11 Kasım 7 sayfada araba 0 oldu helal. 80 sayfada külbütör contasını değiştiremedik yan sokakta 3 1 5 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 11 Kasım Paylaş 11 Kasım Hacı agbi sen sanki Laguna ya yeniliyormuş gibi konu başlığı. Sen 10 Laguna 0 maç devam ediyor 1 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 11 Kasım Yazar Paylaş 11 Kasım İlkay Başaran yazdı: 7 sayfada araba 0 oldu helal. 80 sayfada külbütör contasını değiştiremedik yan sokakta daha sifir gibi olamadi. bu ara pek ilgilenemedim. kargodaki parcalar gelsin biraz daha biseye benzeyecek 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 11 Kasım Paylaş 11 Kasım İlkay Başaran yazdı: 7 sayfada araba 0 oldu helal. 80 sayfada külbütör contasını değiştiremedik yan sokakta Keşke konu engelleme olsa 2 4 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 11 Kasım Yazar Paylaş 11 Kasım Metin Akbal yazdı: Hacı agbi sen sanki Laguna ya yeniliyormuş gibi konu başlığı. Sen 10 Laguna 0 maç devam ediyor hic boyle dusunmemistim 😀 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Kasım Paylaş 11 Kasım ve lakin jantta bilezik var ise bu jantlar universal demeketir, ET değerleri ile orjinal olması gereken rakama bakmak lazım bunlar biraz dışarıda gibi durmakta 2 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 11 Kasım Yazar Paylaş 11 Kasım Çağlar Bayur yazdı: ve lakin jantta bilezik var ise bu jantlar universal demeketir, ET değerleri ile orjinal olması gereken rakama bakmak lazım bunlar biraz dışarıda gibi durmakta cms marka jant takili aracta. bu jantlarin göbeği de poryadan bi miktar genis. et degerine dikkat etmedim ama orijinal jant olsa hic gerek kalmazdi tabi 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 11 Kasım Paylaş 11 Kasım Çağlar Bayur yazdı: ve lakin jantta bilezik var ise bu jantlar universal demeketir, ET değerleri ile orjinal olması gereken rakama bakmak lazım bunlar biraz dışarıda gibi durmakta Ben zaten jantlar orjinal değil gibi demiştim. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Kasım Paylaş 11 Kasım bişi olmaz, göbekteki boşluğu kapatır 10 yıl durur orda 3 Yorum bağlantısı
Cem Işık 12 Kasım Paylaş 12 Kasım Çok imrendim Coşku, laguna alıp parçalamak geldi içimden.. Ellerine sağlık muazzam iş çıkarmışsın bravo. 1 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 12 Kasım Yazar Paylaş 12 Kasım Sani Gerşon yazdı: Bu plastik parçalar güvenli mi peki? %100 güvenli. bizzat garantisini ben veriyorum Cem Işık yazdı: Çok imrendim Çağrı, laguna alıp parçalamak geldi içimden.. Ellerine sağlık muazzam iş çıkarmışsın bravo. teşekkür ederim üstadım, çağrı yazmışsınız ama üstüme alınsam olur mu Yorum bağlantısı
Cem Işık 12 Kasım Paylaş 12 Kasım Coşku Mert yazdı: %100 güvenli. bizzat garantisini ben veriyorum teşekkür ederim üstadım, çağrı yazmışsınız ama üstüme alınsam olur mu Yukarıda Çağlar abinin mesajı görünce aklım oraya gitti bir an, ben düzeltene kadar yakalanmışız.. Cidden (*) deli işi, sendeki yeteneğin 1/10'una sahip olsam daha ne isterdim. Ben iç havalandırma mazgallarını söktüğümde geri toplayana kadar 2-3 saat ter döküyorum.. Kaldı ki komple torpido göğüs sökmek.. 1 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 12 Kasım Yazar Paylaş 12 Kasım (düzenlendi) motor üst koruma kapagi ve akü koruma kapagi eksikti. onlari da cikma olarak bulup ait oldugu yerlere taktim 👍 oncesi sonrasi 12 Kasım tarihinde Coşku Mert tarafından düzenlendi 13 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 12 Kasım Paylaş 12 Kasım Akü kapağının en önemli özelliği, hızlı sürüşlerde hava sirkülasyonu ile aküyü de soğutuyor. Yalnız bir motor yıkama şart gibi sanki 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts