Tamer Topaç 28 Ekim Paylaş 28 Ekim Çağlar Bayur yazdı: cevizli turplu salatayı hazırlamaya başlıyorum Balzamiiikoyu alıp geliyorum. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Ekim Paylaş 28 Ekim Tamer Topaç yazdı: Balzamiiikoyu alıp geliyorum. emmi gelmesin ama , sirke bile sevmio 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 28 Ekim Paylaş 28 Ekim Ciğeri iç yağı ile kaplayıp mangalda yapmanızı tavsiye ederim. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Ekim Paylaş 28 Ekim Mehmet Yeter yazdı: Ciğeri iç yağı ile kaplayıp mangalda yapmanızı tavsiye ederim. guangdonglu der ki: bana balık ver tutmayı öğretme 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 28 Ekim Paylaş 28 Ekim Çağlar Bayur yazdı: guangdonglu der ki: bana balık ver tutmayı öğretme Meşajini aldım. 1 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 29 Ekim Yazar Paylaş 29 Ekim (düzenlendi) 1.5 gunluk tatilde çalışmayan kalorifer sistemini duzelttim. cift yonlu klimanin iki tarafininda klape sistemi bozuktu. hep soğuk üflüyordu. bir tarafin klape motor girişi diger tarafinda klape ayagi kirilmis. ikisini de plastik kaynak yontemiyle en saglam sekilde onardim. curuyen sungerleri yeniledim. gogusu sokmusken kanatlari bozuk hava menfezlerini de onardim. hepsi kusursuz oldu icime sindi. geri toplama isini de maksimum dikkat ve ozenle yaptim. trim sesi veya klips kirma gibi olumsuz durum olmadi 29 Ekim tarihinde Coşku Mert tarafından düzenlendi 11 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 29 Ekim Paylaş 29 Ekim Ben almaktan vaz geçtim. Beni aşar bu işler. Ayrıca tatil gününü arabaya ayırınca evde hemen “bir gün tatil var onu da arabaya ayırdın” sesleri yükseliyor. 1 5 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 29 Ekim Yazar Paylaş 29 Ekim Mehmet Ozyurek yazdı: Ben almaktan vaz geçtim. Beni aşar bu işler. Ayrıca tatil gününü arabaya ayırınca evde hemen “bir gün tatil var onu da arabaya ayırdın” sesleri yükseliyor. bizde de homurtular yükselmeye basladi 😀 sizi daha konforlu gezdirmek icin yapmam lazim diyip kandiriyorum 😀 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 29 Ekim Paylaş 29 Ekim bunların 1,5 günde yapılması (sadece söküp toplamak bile) yetenektir. valla bravo. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 29 Ekim Paylaş 29 Ekim Konum atsana. Bir demlik çay yapar sohbet eder ve seni izlerim. Ellerine sağlık. Yorum bağlantısı
Coşku Mert 29 Ekim Yazar Paylaş 29 Ekim İlkay Başaran yazdı: Cidden bravo. Eline, yeteneğine sağlık. teşekkür ettim Tansu Kalafatoğlu yazdı: bunların 1,5 günde yapılması (sadece söküp toplamak bile) yetenektir. valla bravo. zaman kisitli oldugu icin vakti en verimli sekilde kullanmam gerekiyordu, zorunlu ihtiyaçlar dışında toplamda 22 saat gibi bi sürede islem tamam Tamer Topaç yazdı: Konum atsana. Bir demlik çay yapar sohbet eder ve seni izlerim. Ellerine sağlık. konum degisiyor, neresi insanlardan uzaksa orasi o gün mekanim 😀 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 29 Ekim Paylaş 29 Ekim Elinize sağlık. Tek başınıza mı yapıyorsunuz bu kadar işi? Bir direksiyon kaplaması kaldı sanırım kozmetik. Yorum bağlantısı
Coşku Mert 29 Ekim Yazar Paylaş 29 Ekim Sani Gerşon yazdı: Elinize sağlık. Tek başınıza mı yapıyorsunuz bu kadar işi? Bir direksiyon kaplaması kaldı sanırım kozmetik. teşekkürler. tabi her islemi tek basima yaparim. tüm kontrolun bende olmasi lazim evet o da gözüme çok batiyor, müsait bi zamanda ona da sira gelecek 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Ekim Paylaş 29 Ekim vesile ile suzukiciler o paslı barı görse fransız konsolosluğu önünde lastik yakıp bize ne yollamışsınız diyebilirler. diğer vesile, kapı sökülmeye gerek kalmadan sökülebilmesi çok iyi, sonra tarcancanlar arabaya taklalı raporu verebilirler 5 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 29 Ekim Yazar Paylaş 29 Ekim Çağlar Bayur yazdı: vesile ile suzukiciler o paslı barı görse fransız konsolosluğu önünde lastik yakıp bize ne yollamışsınız diyebilirler. diğer vesile, kapı sökülmeye gerek kalmadan sökülebilmesi çok iyi, sonra tarcancanlar arabaya taklalı raporu verebilirler o pasli bar o kadar ikonuklesmiski kimsenin boyadigini gormedim. ben de ellemedim 😀 kapinin gergisini acmak yetiyor. sagolsun ruslar her detayini anlatmis sokerken baya kolaylik oldu Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Ekim Paylaş 29 Ekim Coşku Mert yazdı: sagolsun ruslar her detayini anlatmis acaip şeyler yapıyorlar, alayı hekır gibi Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 29 Ekim Paylaş 29 Ekim Abi biey diycemde yanlış anlama. Sen delirmişsin ya 1 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 29 Ekim Yazar Paylaş 29 Ekim Oğuzkan Erışık yazdı: Abi biey diycemde yanlış anlama. Sen delirmişsin ya 😅 7-8bin verip birine yaptirsam bi de her yerin icinden gecseler o zaman delirirdim 😀 2 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 29 Ekim Paylaş 29 Ekim @Coşku Mert vti motorda subab lastiği değiştirebilirmisin. Ücrete müstakil tabiki. 1 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 29 Ekim Yazar Paylaş 29 Ekim Ali Darbaz yazdı: @Coşku Mert vti motorda subab lastiği değiştirebilirmisin. Ücrete müstakil tabiki. hobi amacli kendi aracimi yapiyorum sadece 3 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 29 Ekim Paylaş 29 Ekim Çağlar Bayur yazdı: o paslı O barın passız olanını görmedim. Peki neden paslanır ya da, neden paslanması önlenmez? 1 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 30 Ekim Yazar Paylaş 30 Ekim (düzenlendi) üzerinde koruyucu bi tabaka yok, demiri oldugu gibi koymuslar. benim icin bir önemi de yok zaten rijitligi sagliyor sonucta varsın paslansin 30 Ekim tarihinde Coşku Mert tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 30 Ekim Paylaş 30 Ekim Coşku Mert yazdı: üzerinde koruyucu bi tabaka yok, demiri oldugu gibi koymuslar. benim icin bir önemi de yok zaten rijitligi sagliyor sonucta varsın paslansin Her markada aynı. Basit bir pas önleyici dahi yapmıyor firmalar. Yorum bağlantısı
Recommended Posts