Mehmet Ozyurek 25 Ekim Paylaş 25 Ekim Önder Özcan yazdı: Heee, ver gazı herkes alsın birer tane. Sonra Zts si idi kaskosuydu, çocukların üniversite mezuniyetini garantile Ekonomi canlansın, Sırf ülkemi düşündüğümden.. Yorum bağlantısı
Coşku Mert 25 Ekim Yazar Paylaş 25 Ekim triger degistirirken falan lazim olacak. sente aparatini da aldim simdiden 7 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 25 Ekim Paylaş 25 Ekim yakınız hafta sonu yapacağın bi şeyler olursa kameraman olarak geleyim 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Ekim Paylaş 25 Ekim Önder Özcan yazdı: , ilk çıktığında hayrandım bunlara. ikinci çıkınca ne oldu? aranız mı bozuldu 2 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 25 Ekim Paylaş 25 Ekim Çağlar Bayur yazdı: ikinci çıkınca ne oldu? aranız mı bozuldu Kapaklı bişeyler aldı 3 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 26 Ekim Paylaş 26 Ekim Çağlar Bayur yazdı: ikinci çıkınca ne oldu? aranız mı bozuldu Bu kasa ilk çıktığı zaman yani. İkinci üçüncü meselesi değil. Sonra hayranlığım -sadece arkadaşız'a- döndü 1 1 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 26 Ekim Yazar Paylaş 26 Ekim bugün amortisorleri, körükleri, takozlari ve rulmanlarini yeniledim. iki amortisorde kyb renault orijinal cikti ama ikisi de tamamen bitikti. takozlarda kopmus takur tukur vuruyordu. simdi oldukca konforlu ve sessiz oldu. arac virajlarda daha dengeli hale geldi. toz korukleri uzun omurlu olsun diye strech filmle sarip taktim ise yarar umarim 😀 6 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 26 Ekim Paylaş 26 Ekim Her yerde Laguna görmeye basladim. Hatta şu anda dükkanın önünde çok temiz bir l3 duruyor. Yorum bağlantısı
Coşku Mert 26 Ekim Yazar Paylaş 26 Ekim Mehmet Yeter yazdı: Her yerde Laguna görmeye basladim. Hatta şu anda dükkanın önünde çok temiz bir l3 duruyor. konu sayesinde algıda seçicilik basladi demek 😊 1 Yorum bağlantısı
Müşteba Güneş 26 Ekim Paylaş 26 Ekim Coşku Mert yazdı: hakaret sayarim el freni ve kapi kollari harici tel yok 😀 Ford'un var diye Ford aldık, level atlayınca arafta kaldık, şimdi ne olacak ? 1 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 26 Ekim Yazar Paylaş 26 Ekim Müşteba Güneş yazdı: Ford'un var diye Ford aldık, level atlayınca arafta kaldık, şimdi ne olacak ? hayirlisi olsun 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Ekim Paylaş 27 Ekim Coşku Mert yazdı: toz korukleri uzun omurlu olsun diye strech filmle sarip taktim bence, kes at onları, benzer bir ince fiber parça benzer bir yerden ucu kalkıp aksa sarılınca takla atan vaka var. Yorum bağlantısı
Coşku Mert 27 Ekim Yazar Paylaş 27 Ekim Çağlar Bayur yazdı: bence, kes at onları, benzer bir ince fiber parça benzer bir yerden ucu kalkıp aksa sarılınca takla atan vaka var. bilmem kaç kat sardim üstüne de koli bandiyla 3-4 tur döndüm. yine de kopar aksa dolanırsa mukadderat der geçerim 😀 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 27 Ekim Yazar Paylaş 27 Ekim (düzenlendi) ufak dokunuşlar... 27 Ekim tarihinde Coşku Mert tarafından düzenlendi 13 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 27 Ekim Paylaş 27 Ekim Çok güzel olmuş Bagaj kapağında ufak bi ayarsızlık var sanki. Yorum bağlantısı
Coşku Mert 27 Ekim Yazar Paylaş 27 Ekim Sani Gerşon yazdı: Çok güzel olmuş Bagaj kapağında ufak bi ayarsızlık var sanki. teşekkürler fotoları çekerken bagaj açık kalmış sanırım, her çizgi yerinde bence 3 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 27 Ekim Paylaş 27 Ekim Coşku Mert yazdı: teşekkürler fotoları çekerken bagaj açık kalmış sanırım, her çizgi yerinde bence Arka bagaj kapağını sulu boya ile boyayan 8 yaşındaki küçük kardeşimizi tebrik ederim. Zira o işçilik başka birinden çıkmazmış 1 2 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 27 Ekim Yazar Paylaş 27 Ekim Sani Gerşon yazdı: Arka bagaj kapağını sulu boya ile boyayan 8 yaşındaki küçük kardeşimizi tebrik ederim. Zira o işçilik başka birinden çıkmazmış daha iyi espri yapabilen 8 yaşında çocuklar tanıyorum 3 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 27 Ekim Paylaş 27 Ekim Coşku Mert yazdı: daha iyi espri yapabilen 8 yaşında çocuklar tanıyorum Bu boyaya bu kadar. Demek yapan da 8 yaşından küçükmüş Tekrar boyanır, güzel olur. Sinir yapmayın Yorum bağlantısı
Coşku Mert 28 Ekim Yazar Paylaş 28 Ekim Tamer Topaç yazdı: işte buna dalak böbrek birakirim 🤩 1 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 28 Ekim Paylaş 28 Ekim Coşku Mert yazdı: böbrek Şöyle tuzlu tuzlu, yağı da üzerinde mangalda ufffff. Ne ettin bize beeeee. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Ekim Paylaş 28 Ekim Tamer Topaç yazdı: Şöyle tuzlu tuzlu, yağı da üzerinde mangalda ufffff. Ne ettin bize beeeee. böbrek mangala gelmez, her sakatat gibi lezzetlendirilmesi lazım onun, ver ben sotelerim mis gibi 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 28 Ekim Paylaş 28 Ekim Çağlar Bayur yazdı: böbrek mangala gelmez, her sakatat gibi lezzetlendirilmesi lazım onun, ver ben sotelerim mis gibi Kokusunu aldın dimi. Nasıl da hemen müdahale ediyor Gurme gurme Böbrek tavada kendi yağıyl. Belki çok az yağ ilavesi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Ekim Paylaş 28 Ekim Tamer Topaç yazdı: Kokusunu aldın dimi. Nasıl da hemen müdahale ediyor Gurme gurme Böbrek tavada kendi yağıyl. Belki çok az yağ ilavesi cevizli turplu salatayı hazırlamaya başlıyorum Yorum bağlantısı
Recommended Posts