Coşku Mert 22 Ekim Yazar Paylaş 22 Ekim Oğuzkan Erışık yazdı: Elektrovanayı söküp temizleyebilirsin bence, bir mahsuru yok.motoru karşına aldığında sol tarafta üstte kalıyor. bu meşhur elektrovana benim motorda yok sanırım. izlediğim k4m motorlu megane 2 videolarında yağ kapağının üstünde çok basit yerde bulunuyordu ama bende o noktada bişey yok laguna 2 lerde farklı bi durum var anlaşılan 2 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 22 Ekim Paylaş 22 Ekim Coşku Mert yazdı: bu meşhur elektrovana benim motorda yok sanırım. izlediğim k4m motorlu megane 2 videolarında yağ kapağının üstünde çok basit yerde bulunuyordu ama bende o noktada bişey yok laguna 2 lerde farklı bi durum var anlaşılan İnanılmaz şaşırdım şuan. Motorlar aynı değilmiş demekki. Vay bee.. Yağ dolum ağzı ile en soldaki bobinin arasında kalıyor normalde. E o zaman yağlı kasnak gibi bir problemle de karşılaşılmayacak ilerde Senin motor megane 2 değil megane 1 ile aynı. Çok daha sağlam ve sorunsuz. 2 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 22 Ekim Yazar Paylaş 22 Ekim (düzenlendi) ben de öyle düşündüm elektrovana yoksa yağlı kasnak da yoktur dedim ama emin değilim çünkü yedek parça olarak listelerde yağlı kasnak da var elektrovana da var. belki yerleri farklıdır. servis klavuzunu buldum oradan araştırıcam bakalım düzeltme: evet yurtdışı videolar dahil birçok tamir videosu izledim. laguna 2 lerdeki k4m motorlarda yağlı kasnak da yok elektrovana da yokmuş. buna sevindim 22 Ekim tarihinde Coşku Mert tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 23 Ekim Paylaş 23 Ekim Oğuzkan Erışık yazdı: megane 1 ile aynı. Çok daha sağlam ve sorunsuz. Sağlam motorlu arabam var. 550 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 23 Ekim Paylaş 23 Ekim Tamer Topaç yazdı: Sağlam motorlu arabam var. 550 megane 2 ye göre dedik. normalde sağlam demedik. Coşku abi sen okuma bu mesajımı kandırıyorum Tamer abiyi. beni kandırıp 350 dedirtip sonra arabayı kepir aman satacan demi 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 23 Ekim Paylaş 23 Ekim Oğuzkan Erışık yazdı: megane 2 ye göre dedik. normalde sağlam demedik. Coşku abi sen okuma bu mesajımı kandırıyorum Tamer abiyi. beni kandırıp 350 dedirtip sonra arabayı kepir aman satacan demi 2' ye göre sağlam ve yapılmış motorlu arabam var. Aaaa unuttum Şanzıman da yepis yeni 555 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 23 Ekim Paylaş 23 Ekim Tamer Topaç yazdı: 2' ye göre sağlam ve yapılmış motorlu arabam var. Aaaa unuttum Şanzıman da yepis yeni 555 ilanı bi gönderir misin abi ? buldum gönderme Yorum bağlantısı
Coşku Mert 23 Ekim Yazar Paylaş 23 Ekim Tamer Topaç yazdı: Sağlam motorlu arabam var. 550 kara yılanın satılmaya niyeti yok galiba Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 23 Ekim Paylaş 23 Ekim (düzenlendi) Oğuzkan Erışık yazdı: ilanı bi gönderir misin abi ? Öyle boşa ilan gönderilmiyor. İlandan araba mı satılırmış 600 Coşku Mert yazdı: kara yılanın satılmaya niyeti yok galiba İlan süresi bitince sanırım kaldıracağım. Dursun zararı yok 23 Ekim tarihinde Tamer Topaç tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 23 Ekim Paylaş 23 Ekim Coşku Mert yazdı: bu meşhur elektrovana benim motorda yok sanırım. izlediğim k4m motorlu megane 2 videolarında yağ kapağının üstünde çok basit yerde bulunuyordu ama bende o noktada bişey yok laguna 2 lerde farklı bi durum var anlaşılan Megan1 ve clioda kullanılan k4m bu motor. Fotonun altındaki metal parça megan 2 lerde ve scenic 2 ve devamında yok. Scenic 1 de de bu motor var. K4m nin 4 5 farklı versiyonu vardı. Gaz kelebeği telli mi? 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 23 Ekim Paylaş 23 Ekim İlkay Başaran yazdı: Megan1 ve clioda kullanılan k4m bu motor. Fotonun altındaki metal parça megan 2 lerde ve scenic 2 ve devamında yok. Scenic 1 de de bu motor var. K4m nin 4 5 farklı versiyonu vardı. Gaz kelebeği telli mi? Bunda gaz teli yok. 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 23 Ekim Paylaş 23 Ekim Tamer Topaç yazdı: Bunda gaz teli yok. Megan1 deki 1.6 16v de gaz telli. Euro 3 olan 1 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 23 Ekim Yazar Paylaş 23 Ekim İlkay Başaran yazdı: Gaz kelebeği telli mi? hakaret sayarim el freni ve kapi kollari harici tel yok 😀 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 23 Ekim Paylaş 23 Ekim Coşku Mert yazdı: hakaret sayarim el freni ve kapi kollari harici tel yok 😀 Elektrovana vardır o zaman. Ses mi yapıyor? Değişmek için mi aramıştınız? 8 sene kullandım 2 3 kere cırrrrrr yapmıştı çalışınca. 5 sn kadar. Aynı varyatör sesini 1.6 tsparklar da yapardı bazen. Özellikle sola yukarı eğimli yola park edince. Yorum bağlantısı
Coşku Mert 23 Ekim Yazar Paylaş 23 Ekim (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Elektrovana vardır o zaman. Ses mi yapıyor? Değişmek için mi aramıştınız? 8 sene kullandım 2 3 kere cırrrrrr yapmıştı çalışınca. 5 sn kadar. Aynı varyatör sesini 1.6 tsparklar da yapardı bazen. Özellikle sola yukarı eğimli yola park edince. elektrovana yok ve standart egsantrik dişlisi var motorda... ama ilginç şekilde bazı laguna faz 1 lerde elektrovanalı yağlı kasnaklı k4m motorlar kullanılmış. bir standardı yok. neyse ilk defa aracımda bi bileşenin olmadığına sevindim 23 Ekim tarihinde Coşku Mert tarafından düzenlendi 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 23 Ekim Paylaş 23 Ekim Baya versiyonu var. Bendeki arıza yapmamıştı hiç. Bagajda bobinle gezersin diyordu herkes hiç o da bozulmadı. Güzel motor bence alt devirleri tsparktan iyiydi. Yorum bağlantısı
Coşku Mert 23 Ekim Yazar Paylaş 23 Ekim alt devirler laguna 2 ağırlığı malum pek canlı gelmedi bana. 3 binden sonra bişeye benziyor... tspark içimde ukte kaldı zatende neyse.. bir gün kavuşacağız Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 23 Ekim Paylaş 23 Ekim Coşku Mert yazdı: alt devirler laguna 2 ağırlığı malum pek canlı gelmedi bana. 3 binden sonra bişeye benziyor... tspark içimde ukte kaldı zatende neyse.. bir gün kavuşacağız Tsparkı kn siz asla kullanma Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 23 Ekim Paylaş 23 Ekim Çağlar Bayur yazdı: volvö motor denen mi bu No. 2.0 140 hp olan o. Bu kasada var mı bilmiyorum ilk ve makyajlıda vardı. 1 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 23 Ekim Yazar Paylaş 23 Ekim Çağlar Bayur yazdı: volvö motor denen mi bu yok abi laguna 1 lerde kullanilmis o dedigin İlkay Başaran yazdı: Tsparkı kn siz asla kullanma nerdeyse filtre kutulu tspark yok ilanlarda Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 23 Ekim Paylaş 23 Ekim Coşku Mert yazdı: yok abi laguna 1 lerde kullanilmis o dedigin nerdeyse filtre kutulu tspark yok ilanlarda Öyle güzel öter ki, duran arabaların alarmları çalışır. İtalyanlar ses için emme manifoldu tasarlıyor. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Ekim Paylaş 25 Ekim Güzel arabaymış be. Alalım birer tane. Güle güle oyna Coşku Yorum bağlantısı
Coşku Mert 25 Ekim Yazar Paylaş 25 Ekim Mehmet Ozyurek yazdı: Güzel arabaymış be. Alalım birer tane. Güle güle oyna Coşku teşekkürler abi. almayan kalmasın, bu sayede renault bağlığına laguna modeli eklenir belki :)) iyi ki de ülkemizde kıymeti bilinmiyorda bu fiyatlara böyle araçlara ulaşabiliyoruz. 300-400 bine d sınıfı, konforlu, güvenli, donanımlı başka araç var mı sanmıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 25 Ekim Paylaş 25 Ekim Mehmet Ozyurek yazdı: Güzel arabaymış be. Alalım birer tane. Güle güle oyna Coşku Heee, ver gazı herkes alsın birer tane. Sonra Zts si idi kaskosuydu, çocukların üniversite mezuniyetini garantile Hayırlı olsun Coşku, ilk çıktığında hayrandım bunlara. 2 4 Yorum bağlantısı
Recommended Posts