Metin Uzunoğlu 12 Ekim Paylaş 12 Ekim Allah hayırlı etsin, kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim. Oğuzkan Erışık yazdı: Hayırlı olsun güle güle kullan abi. Jantlar beni orjinallerle değiştir diyor sanki Severiz. Çok güzel sesi var Bencede jantlar ve lastikler orjinal değil megan jantı gibi. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 12 Ekim Paylaş 12 Ekim Metin Uzunoğlu yazdı: Allah hayırlı etsin, kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim. Bencede jantlar ve lastikler orjinal değil megan jantı gibi. Hocam meganda bu jantlar çıkmadı sanırım hiç. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 12 Ekim Paylaş 12 Ekim Oğuzkan Erışık yazdı: Hocam meganda bu jantlar çıkmadı sanırım hiç. Lastik ölçüsü eski megan ölçüsü Yorum bağlantısı
Coşku Mert 13 Ekim Yazar Paylaş 13 Ekim Bugün de boş durmadim, yağ kaçaklarina savaş açtım karter conta değişimiyle günü bitirdim. bu da videosu https://youtu.be/EzsLP-4bPW4?si=2SRnVte76kBPcm3B 18 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 13 Ekim Paylaş 13 Ekim Elinize sağlık. Bu yaştaki bi araç için gayet normal bir durum. Tam alternatör ile kompresör bölgesindeki kabloyu soracaktım ki, video sonunda söylediniz. Umarım düzelir o durum da. Yorum bağlantısı
Coşku Mert 13 Ekim Yazar Paylaş 13 Ekim Sani Gerşon yazdı: Elinize sağlık. Bu yaştaki bi araç için gayet normal bir durum. Tam alternatör ile kompresör bölgesindeki kabloyu soracaktım ki, video sonunda söylediniz. Umarım düzelir o durum da. uydurmasyon bisey yapmislar ama cok sürmez orijianl haline getiririm onu da 1 Yorum bağlantısı
Murat Gedik 14 Ekim Paylaş 14 Ekim Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın. Ben de ikinci araç olarak almayı düşünüyorum. Temizini bulursam keyifle kullanacağımı düşünüyorum. 1.6 LPG'li versiyonu almayı düşünüyorum. Ya laguna 2 Faz 2 yani 2006 sonrası ya da düzgün bulursam laguna 3 almayı düşünüyorum. Siz kaça aldınız acaba? Yorum bağlantısı
Coşku Mert 14 Ekim Yazar Paylaş 14 Ekim Murat Gedik yazdı: Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın. Ben de ikinci araç olarak almayı düşünüyorum. Temizini bulursam keyifle kullanacağımı düşünüyorum. 1.6 LPG'li versiyonu almayı düşünüyorum. Ya laguna 2 Faz 2 yani 2006 sonrası ya da düzgün bulursam laguna 3 almayı düşünüyorum. Siz kaça aldınız acaba? teşekkürler. 285'e aldim. cok daha bakimli olanlar 350'den aşağı değildi 2 Yorum bağlantısı
Müşteba Güneş 14 Ekim Paylaş 14 Ekim Koydun bizi yanlız. Kazasız belasız günlerde kullanınız. 2 Yorum bağlantısı
Harun Özden 15 Ekim Paylaş 15 Ekim Hayırlı olsun. Kıymeti bilinmeyen araçlardan. Bilinçli kullanıcı elinde rahat ettirir 1 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 15 Ekim Yazar Paylaş 15 Ekim (düzenlendi) bugun de boş gunumu laguna ya ayirdim yag ve filtre bakimi. ayrica motor rolanyide cok titriyordu, duzgun gaz yemiyordu. meger 3 silindir calisiyormus. ariza isigi da yaninca odb den baktim. 4. enjeksiyon arizasi cikti. kablo yalitimini duzeltince sorun da duzeldi. bu da hayta cirak 😅 15 Ekim tarihinde Coşku Mert tarafından düzenlendi 13 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Ekim Paylaş 15 Ekim Coşku Mert yazdı: 4. enjeksiyon arizasi cikti. kablo yalitimini duzeltince sorun da duzeldi. önce enjektörcüye sonra beyinciye yollarlardı, motor indirip revizyon yapmaya kalkmazlar ise 2 4 1 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 15 Ekim Yazar Paylaş 15 Ekim Çağlar Bayur yazdı: önce enjektörcüye sonra beyinciye yollarlardı, motor indirip revizyon yapmaya kalkmazlar ise bi odb cihazi nelere kadir 2 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 16 Ekim Paylaş 16 Ekim Çağlar Bayur yazdı: beyinciye Hele bunlar ayrı bir insafsız. 2 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 17 Ekim Yazar Paylaş 17 Ekim (düzenlendi) aracın kronik bi sorunu olan kapılarının uzaktan acilmama/kapanmama durumunu da basit bi sekilde çözdüm bu da videosu: 17 Ekim tarihinde Coşku Mert tarafından düzenlendi 14 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Ekim Paylaş 17 Ekim yook artık, piyasası yükselmeden almalı bi lagün Yorum bağlantısı
Coşku Mert 17 Ekim Yazar Paylaş 17 Ekim Çağlar Bayur yazdı: yook artık, piyasası yükselmeden almalı bi lagün dün geç kaldın, bugün erken 3 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 20 Ekim Yazar Paylaş 20 Ekim daha önce tamir ettigim daha doğrusu ettigimi sandığım katlanir ayna sorunu kökten çözdüm bu sefer videosu : https://youtu.be/gf6_ugmH_kE?si=T0zhUV4j0z-ZDPVF 8 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Ekim Paylaş 20 Ekim kaç kablo var orda uzaya çıkar bu ayna tek başına 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 20 Ekim Paylaş 20 Ekim Elinize sağlık. Kilitleyince otomatik katlanıyor muydu bu modeller? Yorum bağlantısı
Coşku Mert 20 Ekim Yazar Paylaş 20 Ekim Çağlar Bayur yazdı: kaç kablo var orda uzaya çıkar bu ayna tek başına abi 2 kablo yeterdi kanimca 😀 Sani Gerşon yazdı: Elinize sağlık. Kilitleyince otomatik katlanıyor muydu bu modeller? teşekkürler. belki en üst paketlerde vardır emin degilim ama ilerleyen zamanlarda onu da eklerim. aklimda 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts