Doğan Arşiray 10 Ekim Paylaş 10 Ekim Sani Gerşon yazdı: 3 ay kadar 1.9dti'sini kullandım. almanyada kiralamıştık acaip gidiyordu o araba ama mekanik süspansiyon sesleri duyuluyordu araçta. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 10 Ekim Paylaş 10 Ekim Coşku Mert yazdı: yagli kasnak egsantrik dislisi yanlis gormediysem ne gibi bi kontrol yapiljr sifir bilgi ile 😀 obd cihazla tarattim ariza kaydi yok elektrovana icin yeterlidir sanirim 😀 Soğuk motorda ilk çalıştırmada traktör sesi çıkarır 3 4 saniye. Bu ses gelirse yağlı kasnak arızalıdır. Triger değişirken mutlaka değişmesi önerilir. Elektrovananın arıza belirtisini hatırlamıyorum. Ama ikiside birbirini tamamlayan parçalar. İkisi içinde obd yetersiz. Elektrovanayı söküp temizleyebilirsin bence, bir mahsuru yok.motoru karşına aldığında sol tarafta üstte kalıyor. 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 10 Ekim Paylaş 10 Ekim İlkay Başaran yazdı: İnan hocam saçlara ne oldu ya O değil de buluşamadık Saç deyince aklına sac kavurma geliyorsa ya açsındır yada kel Bilin bakalım ben hangisiyim? Tokai ile görüşmelerimiz sürüyor. Çakmak stoğu yapmadan buluşmayı düşünmüyorum 💥 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 10 Ekim Paylaş 10 Ekim Hayırlı olsun. 2.0 olanları bilinçli mi tercih etmediniz? Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 10 Ekim Paylaş 10 Ekim Hayırlı uğurlu olsun gülerek kullanın maşallah 1 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 10 Ekim Yazar Paylaş 10 Ekim Tansu Kalafatoğlu yazdı: Hayırlı olsun. 2.0 olanları bilinçli mi tercih etmediniz? teşekkürler evet 1.6 her anlamda ekonomik oldugu icin 2.0 hic bakmadim bile 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 10 Ekim Paylaş 10 Ekim hayırlı olsun. 🧿 Arac biraz havada duruyor sanki.. 🤔 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 10 Ekim Paylaş 10 Ekim Hayırlı olsun Ben uğraşamıyorum bunalmışım tamirden tadilattan,zevk meselesi 2 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 10 Ekim Yazar Paylaş 10 Ekim Alpay Sumer yazdı: hayırlı olsun. 🧿 Arac biraz havada duruyor sanki.. 🤔 anormal bi durum yok bence yaylar lastik ebatlari falan orijinal 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 10 Ekim Paylaş 10 Ekim Alpay Sumer yazdı: hayırlı olsun. 🧿 Arac biraz havada duruyor sanki.. 🤔 D sınıfında alışık olmadığımız bi jant ölçüsü var. Benim de dikkatimi çekti. @Coşku Mert bey, 16 mı jant? 1 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 10 Ekim Yazar Paylaş 10 Ekim Sani Gerşon yazdı: D sınıfında alışık olmadığımız bi jant ölçüsü var. Benim de dikkatimi çekti. @Coşku Mert bey, 16 mı jant? 195 65 15 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 10 Ekim Paylaş 10 Ekim Coşku Mert yazdı: 195 65 15 Bayağı küçükmüş ya. Bu araca 17 şart. Laguna3 jantları çok çok güzel. Yorum bağlantısı
Serkan Derya 11 Ekim Paylaş 11 Ekim İlk çıktığında Vectra gibi çok heybetli görünürdü gözümde çocukken Sonrasında bir arkadaşım 4-5 yıl önce alıp kısa bir süre sonra satmıştı. Konforunu çok beğenmiştik. Hayırlısı olsun.Kazasız belasız binin 1 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 11 Ekim Yazar Paylaş 11 Ekim ufak ufak basladim eksikleri gidermeye. laguna bagaj yazisi, on cam sol taraf fitili, kapi doseme klipsleri falan 12 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 11 Ekim Yazar Paylaş 11 Ekim sol ayna katlanmiyordu. dugmeyi sokup oksitlerini temizledim. islem tamam 11 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 Ekim Paylaş 12 Ekim Beyaz gres sürmedim deme. Kısa sürede korozyon yapar yoksa Yorum bağlantısı
Coşku Mert 12 Ekim Yazar Paylaş 12 Ekim Servet Aydın yazdı: Beyaz gres sürmedim deme. Kısa sürede korozyon yapar yoksa abi surmedim valla, yagli kontak spreyi sıktım sadece Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Ekim Paylaş 12 Ekim bişi olmaz zaten her ay söker söker durursun 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts