Çağlar Bayur 12 Ekim Paylaş 12 Ekim Servet Aydın yazdı: Bende ağzına sıcak havya ile dalarım lehim kaç C de eriyor? Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 12 Ekim Paylaş 12 Ekim Çağlar Bayur yazdı: lehim kaç C de eriyor? Alkol olarak mı? 40 derece iyidir 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 Ekim Paylaş 12 Ekim Çağlar Bayur yazdı: lehim kaç C de eriyor? Kuru dile göre 250, ıslak dilde 450 2 Yorum bağlantısı
Hamit inan 12 Ekim Paylaş 12 Ekim Servet Aydın yazdı: Kuru dile göre 250, ıslak dilde 450 Önden benim tuzruhu ve çinko ile yaptığım nisadirdan ekleyelim Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Ekim Paylaş 12 Ekim Servet Aydın yazdı: Kuru dile göre 250, ıslak dilde 450 işte arge işte mühendislik iste bilim adına dil feda eden kişilik 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 Ekim Paylaş 12 Ekim Hamit inan yazdı: Önden benim tuzruhu ve çinko ile yaptığım nisadirdan ekleyelim Ölmem için tüm koşullar hazır olsun yani🍆 1 Yorum bağlantısı
Hamit inan 12 Ekim Paylaş 12 Ekim Servet Aydın yazdı: Ölmem için tüm koşullar hazır olsun yani🍆 Yokla abi bu senin için değil. Lehimlemenecek ampul icin Yorum bağlantısı
Murat Öngür 13 Ekim Paylaş 13 Ekim (düzenlendi) Muhammed Lokman Tosun yazdı: Yazdıklarınız bir sürü bilgi içeriyor, çarpıcı bilgiler, kimisi çok acı... Bir şey merak ettim bu bilgilerin yüzde kaçını kitaplardan edindiniz ya da ne kadarını videolardan öğrendiniz? Teyit yapıldı mı yeni kesin bilgi mi? Reels mi yoksa kaynak gerçekten merak ediyorum, dürüst bir cevap alabilir miyim? Bahsettiklerinizle alakalı hangi kitapları okudunuz? . 13 Ekim tarihinde Murat Öngür tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Behlül Baş 15 Ekim Paylaş 15 Ekim Bu ülkenin adalet sistemine güvenim sıfırlanalı maalesef uzun zaman oldu. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 15 Ekim Paylaş 15 Ekim Behlül Baş yazdı: Bu ülkenin adalet sistemine güvenim sıfırlanalı maalesef uzun zaman oldu. Sadece adalet sistemi değil devletin tüm otoritesi güvensiz durumda. Zira Tarım bakanlığı tağşiş listesi yayınladı ama halk Köfteci Yusuf'a daha çok güveniyor. Normalde çok kalabalık olmayan dükkanlarında sıra oluyor artık. 2 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 16 Ekim Paylaş 16 Ekim Hüseyin Sönmez yazdı: Sadece adalet sistemi değil devletin tüm otoritesi güvensiz durumda. Zira Tarım bakanlığı tağşiş listesi yayınladı ama halk Köfteci Yusuf'a daha çok güveniyor. Normalde çok kalabalık olmayan dükkanlarında sıra oluyor artık. gariban halk ancak o fiyata yusufta yemek yiyebiliyor Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 16 Ekim Paylaş 16 Ekim Ali Gülmez yazdı: gariban halk ancak o fiyata yusufta yemek yiyebiliyor Orası öyle tabiki, Ancak ilginçtir normalden biraz daha fazla kalabalık şu sıralar. 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 16 Ekim Paylaş 16 Ekim Köfteci Yusuf'un fiyatlarında vesaire bir değişiklik oldu mu? Kampanya - indirim gibi. Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 16 Ekim Paylaş 16 Ekim Çağrı Alaf yazdı: Köfteci Yusuf'un fiyatlarında vesaire bir değişiklik oldu mu? Kampanya - indirim gibi. Ben gittim aynı fiyatlar. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Ekim Paylaş 21 Ekim kıyma 390 tl kampanya vardı bitti , indirime de gerek yok adam başı 200 tl ye sınırsız çay dashil gayet iyi doyuluyor, yusufu millet, kurda kuşa yedirtmedi , dik durdu kazandı Yorum bağlantısı
Emin Önal 21 Ekim Paylaş 21 Ekim Ya dik duracaksın yada içişlerinin haberi olmayacak. Bknz Adnan Oktar davası. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts