Ali Gök 9 Ekim Yazar Paylaş 9 Ekim Çağlar Bayur yazdı: pioneer avic, ancak model nosunu bilmiyorum, üstünde mode diye bir tuş var mı? mode tuşu var evet Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Ekim Paylaş 9 Ekim Ali Gök yazdı: mode tuşu var evet ona basınca ekran kapanır, kapanmıyorsa da menüde ayarı olur, basınca navigasyona mı geçiyor? Yorum bağlantısı
Ali Gök 10 Ekim Yazar Paylaş 10 Ekim Çağlar Bayur yazdı: ona basınca ekran kapanır, kapanmıyorsa da menüde ayarı olur, basınca navigasyona mı geçiyor? Navigasyona gecti aynen 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Ekim Paylaş 10 Ekim Ali Gök yazdı: Navigasyona gecti aynen o tuşun işlevi menüden değişbilmesi lazım avicte tam emin olmasam da ayrıca ekran parlaklık ayarı da menüde Yorum bağlantısı
Ali Gök 10 Ekim Yazar Paylaş 10 Ekim Çağlar Bayur yazdı: o tuşun işlevi menüden değişbilmesi lazım avicte tam emin olmasam da ayrıca ekran parlaklık ayarı da menüde tamam detaylıca oturayım başına kurcalayayım o zaman bu araba yolu iyi aydınlatsın diye en kuvvetli hangi ampülü almalıyım üstünde led var photon varma hiç aydınlatmıyor ledmi alayım xenonmu . gece yolu görmek istiyorum en kaliteli ampülü alacağım. tavsiyeniz ne olur 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Ekim Paylaş 10 Ekim Ali Gök yazdı: üstünde led var photon selektif değil mi bu? farlar xenon değil mi? Ali Gök yazdı: üstünde led var photon varma hiç aydınlatmıyor far mercekli değil mi? Yorum bağlantısı
Ali Gök 10 Ekim Yazar Paylaş 10 Ekim Çağlar Bayur yazdı: selektif değil mi bu? farlar xenon değil mi? selective evet. farlar xenon ama led takmışlar oda göstermiyor yolu Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 Ekim Paylaş 10 Ekim İlgili şahsa zehiri enjekte ettim az önce nihoohaaahahaha 4 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Ekim Paylaş 10 Ekim Ali Gök yazdı: selective evet. farlar xenon ama led takmışlar oda göstermiyor yolu ilgiç bir çalışma olmuş, far tesisatına da el atılmış olmalı, mercekler içten buhulanmıştır bi fener tut dışardan buhu gözükür tahmin, veya taktığı ledler eski nesil olabilir? 360 derece güzel yeni led takıalbilir, yapılır yani mercek var. Servet Aydın yazdı: İlgili şahsa zehiri enjekte ettim az önce nihoohaaahahaha lbg yayla gibi suzuki farı değil bu fındık kadar mondy.. sığmaz Yorum bağlantısı
Ali Gök 10 Ekim Yazar Paylaş 10 Ekim servet abiyi aradım mersindeki farcıya git merceğin durumuna göre karar verilsin dedi. öyle yapayım 1 Yorum bağlantısı
Fatih Evcin 10 Ekim Paylaş 10 Ekim Hayırlı uğurlu olsun çok güzel bir araç. Güle güle kullanın. Haberleşseydik keşke Bursa'ya geldiğinizde Yorum bağlantısı
Ali Gök 10 Ekim Yazar Paylaş 10 Ekim Fatih Evcin yazdı: Hayırlı uğurlu olsun çok güzel bir araç. Güle güle kullanın. Haberleşseydik keşke Bursa'ya geldiğinizde Teşekkür ederim inan duramadık hiç istanbulada gitmemiz ordanda mersine tekrar dönmemiz lazımdı habire şöför değişe değişe asıldık gaza 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Ekim Paylaş 10 Ekim Ali Gök yazdı: servet abiyi aradım mersindeki farcıya git merceğin durumuna göre karar verilsin dedi. öyle yapayım limon mahüsülü iyi demek ki Yorum bağlantısı
Ali Gök 10 Ekim Yazar Paylaş 10 Ekim Çağlar Bayur yazdı: limon mahüsülü iyi demek ki haha 4 liraya pazarlık ediyoruz daha satamadık . siz kışa 100 liraya yersiniz bu 4 liralık limonu istanbulda o değilde tarsusa gezmeye gelin yahu geldiğiniz araba neyse bagajını ful yükleriz sıkıntı yok limondan yana burda 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 10 Ekim Paylaş 10 Ekim Ali Gök yazdı: arabada pıoner teyp var orjinal fabrikanın taktığı. bu teyp yolda seyir halinde müzik çalarken ekranı tamamen kapatırmı ? göz almasın diye geceleri genelde karanlık iç mekan seviyorum ama kapatamadım ekranını müzik çalarken. Ben de bulamadım o ekran kapama olayını Yorum bağlantısı
Ali Gök 10 Ekim Yazar Paylaş 10 Ekim İsa Acar yazdı: Ben de bulamadım o ekran kapama olayını arabayı satma isa abi beraber buluruz 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Ekim Paylaş 10 Ekim İsa Acar yazdı: Ben de bulamadım o ekran kapama olayını tam model ismi neydi Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 10 Ekim Paylaş 10 Ekim Çağlar Bayur yazdı: tam model ismi neydi Avic F9220 BT https://www.kullanimkilavuzu.com.tr/pioneer/avic-f9220bt/kılavuz Yorum bağlantısı
Ali Gök 10 Ekim Yazar Paylaş 10 Ekim Çağlar Bayur yazdı: . Çağlar Bayur yazdı: . Arabanin akusu zayif dediler dun degisiyorum simdi Ustunde ford marka 2021 uretim aku vardi Inci marka aldim 82 amper 3400 lira 7 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Ekim Paylaş 10 Ekim Ali Gök yazdı: . mode tuşuna basılı tutup bir denermisn Yorum bağlantısı
Ali Gök 10 Ekim Yazar Paylaş 10 Ekim Çağlar Bayur yazdı: mode tuşuna basılı tutup bir denermisn Yok olmadi 1 Yorum bağlantısı
Muharrem Karagülle 10 Ekim Paylaş 10 Ekim Ali Gök yazdı: . . Arabanin akusu zayif dediler dun degisiyorum simdi Ustunde ford marka 2021 uretim aku vardi Inci marka aldim 82 amper 3400 lira Hayırlı olsun ,geçtiğimiz ay bende inci akü ile aracımın aküsünü değiştirdim.Belki haberiniz yoktur diye yazıyorum. İnci akünün 6 ay yol yardım kampanyası var.Aldığım bayi link göndermişti oradan aracımın kaydını yaptırmıştım.İnşallah gerek duymayız ama yinede aklınızda bulunsun. Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 10 Ekim Paylaş 10 Ekim Ali Gök yazdı: selective evet. farlar xenon ama led takmışlar oda göstermiyor yolu Far mercekleri değişecek kronik. Bende de değişti. Ben camları da değiştim. Sıfır gibi. Yorum bağlantısı
Ali Gök 10 Ekim Yazar Paylaş 10 Ekim Harun Kocaçalışkan yazdı: Far mercekleri değişecek kronik. Bende de değişti. Ben camları da değiştim. Sıfır gibi. Gidecez farciya kacis yok anlasilan Anahtarlarin pillerinide degistim onlarda zayif uyarisi veriyordu. Yorum bağlantısı
İsa Acar 10 Ekim Paylaş 10 Ekim Çağlar Bayur yazdı: mode tuşuna basılı tutup bir denermisn Çağlar Bayur yazdı: tam model ismi neydi Ali Gök yazdı: arabayı satma isa abi beraber buluruz Buldum bugün ben 😁 yarın paylaşırım 😊 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts