Servet Aydın 7 Ekim Paylaş 7 Ekim Sami karavan kitlemesin diye gitmiş iki karavanlık hacme sahip araba almış ya la 5 Yorum bağlantısı
Ali Gök 7 Ekim Yazar Paylaş 7 Ekim Servet Aydın yazdı: Sami karavan kitlemesin diye gitmiş iki karavanlık hacme sahip araba almış ya la karavan işi tamam da farlarada el atmamız lazım Yorum bağlantısı
Tamer Olcay Çiçek 7 Ekim Paylaş 7 Ekim Hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin güzel kombin güzel makina 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 8 Ekim Paylaş 8 Ekim Hayırlı olsun. Allah kaza bela ceza göstermesin. Çok güzel bir aile aracı benimde bir hayalim sw hep 1 Yorum bağlantısı
Ömer Sarıgül 8 Ekim Paylaş 8 Ekim Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim güzel araba 1 Yorum bağlantısı
Celal Aydın 8 Ekim Paylaş 8 Ekim Hayırlı olsun, güle güle binin. Bu modellerde Powershift şanzıman da gördüm sanki, model yılına göre değişiyor mu? Yorum bağlantısı
Ali Gök 8 Ekim Yazar Paylaş 8 Ekim Celal Aydın yazdı: Hayırlı olsun, güle güle binin. Bu modellerde Powershift şanzıman da gördüm sanki, model yılına göre değişiyor mu? teşekkürler. 2012 ve sonrası galiba powershift . 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 8 Ekim Paylaş 8 Ekim Hayırlı olsun Ali, içiyle dışıyla harika bir kombinasyonu var arabanın.. Güzel günlerde kullan.. Yorum bağlantısı
Ali Gök 8 Ekim Yazar Paylaş 8 Ekim Fatih Keskin yazdı: Ali hayırlı olsun tam zengin çiftçi arabası sağol fatih abi . sevdim arabayı 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 8 Ekim Paylaş 8 Ekim İki oda bir salon araba, Maşallah, tekeri düz bassın. Hayırlı uğurlu olsun. Yorum bağlantısı
Emin Önal 8 Ekim Paylaş 8 Ekim Hayırlı olsun Ali Ali Gök yazdı: uygun fiyatlı bir çifçi arabası alacağım tarla bahçe işleri kaporta aksamını çok çabuk yıpratıyor içide toz toprak doluyor yeni araba ile yapılacak iş değil SW toros ? Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 8 Ekim Paylaş 8 Ekim En sevdiğim kasa. Hayırlı olsun. Kazasız günlerde binin inşallah... Yorum bağlantısı
Recommended Posts