Çağlar Bayur 1 Şubat Paylaş 1 Şubat Ali Gök yazdı: 800 kaat olmuş balans. MErsin de hem de????? Yorum bağlantısı
Ali Gök 1 Şubat Yazar Paylaş 1 Şubat Çağlar Bayur yazdı: MErsin de hem de????? lastik başı 200 diyor. dedim ona 800 denir 200 denmez. rüyamdamı görecem hangi lastikten titrediğini 4 ünüde yapacan işte dedim gülüyor 2 lastik farklı zamanda vida battı söktüler taktılar lastikcilerin çoğunda balans yapıp takma huyuda yok mecbur yaptırdık. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Şubat Paylaş 1 Şubat Ali Gök yazdı: lastik başı 200 diyor. tamam arka iki lastiği yap, çıkar denerim olmaz ise gelir önleri yaptırırım derdim. Yorum bağlantısı
Ali Gök 1 Şubat Yazar Paylaş 1 Şubat Çağlar Bayur yazdı: tamam arka iki lastiği yap, çıkar denerim olmaz ise gelir önleri yaptırırım derdim. zor işler yani o 400 ü daha almak için lastiğe vida sokar kaşka göz arasında bide patlak tamir ettim der yamyamlar 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 18 Şubat Yazar Paylaş 18 Şubat Mondeoların genel hastalığı arka keçe davlumbazların sarkıp kötü bir görüntü vermesi yenisini spariş etmiştim duruyordu sami ustamın dükkanda bugün taktı yenilerini güzel oldu kötü görüntü kalktı ortadan takım aşamasındaki eski ve yeni hali 8 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 18 Şubat Paylaş 18 Şubat Mehmet Ozyurek yazdı: Focus 1'de de aynı sıkıntı vardı. Çamurluk dış çizgisi boyunca ince bir keçenin ömür boyu sabit duracağını düşünen miyendisi çok merak ediyorum. 2 6 Yorum bağlantısı
Ali Gök 18 Şubat Yazar Paylaş 18 Şubat Hüseyin Sönmez yazdı: Çamurluk dış çizgisi boyunca ince bir keçenin ömür boyu sabit duracağını düşünen miyendisi çok merak ediyorum. koca bir ekip bunu nasıl hesaplayamadı ilginç gerçekten neyseki üretmişler yan sanayisini sağ sol çift 1350 + kargo . 2- 3 sene dayanıyor dedi kullananlar aldık taktık 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Şubat Paylaş 18 Şubat Hüseyin Sönmez yazdı: Çamurluk dış çizgisi boyunca ince bir keçenin ömür boyu sabit duracağını düşünen miyendisi çok merak ediyorum. Hem de çamurluk içinde, yağmur, çamur, taş, kar, türlü türlü yağlar, asitler. Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 18 Şubat Paylaş 18 Şubat Mehmet Ozyurek yazdı: Focus 1'de de aynı sıkıntı vardı. 2010 C-max'ta da var aynı sıkıntı 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Şubat Paylaş 18 Şubat Alptuğ Özcan yazdı: 2010 C-max'ta da var aynı sıkıntı Aynı sorunu 10 yıl boyunca anlayamamışlar demekki.. Hiç geri dönüşlere bakmamışlar. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 18 Şubat Yazar Paylaş 18 Şubat sonra niye araba satamadık biz. türkiyede niye insanlar vw alıyor 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 18 Şubat Paylaş 18 Şubat 10 yıl veya daha fazla kullanacağımızı düşünmemişlerdir üretirken Yorum bağlantısı
Ali Gök 18 Şubat Yazar Paylaş 18 Şubat Oğuzkan Işık yazdı: 10 yıl veya daha fazla kullanacağımızı düşünmemişlerdir üretirken 10 yıl dayananı yokki 2 senede çoğu aynı olmuş 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 18 Şubat Paylaş 18 Şubat Ali Gök yazdı: 10 yıl dayananı yokki 2 senede çoğu aynı olmuş abi arkasına plastik davlumbaz yapamamışlar ama biz yapabiliriz ? yer müsaitse olur bence Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Şubat Paylaş 18 Şubat avustralyada tazyikli yıkama makinelerinin basınç ayarının olması tesadüf değil demek, o keçeyi bitiren baş unsur. Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 18 Şubat Paylaş 18 Şubat en azından keçe de olsa takmışlar honda jazz da plastik ve keçe hiçbirşey yok şasi ortada ve pütür sıkıp bırakmışlar siz keçe olduğuna dua edin 2 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 19 Şubat Paylaş 19 Şubat Mehmet Ozyurek yazdı: Hem de çamurluk içinde, yağmur, çamur, taş, kar, türlü türlü yağlar, asitler. Basit bir ilave ile ömür boyu sağlam bir parça yapılabilirdi. Dış hat boyunca paslanmaz tel çekselerdi hiç problem olmazdı. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 19 Şubat Paylaş 19 Şubat (düzenlendi) Benim 2007 focusta yoktu bu sorun, arşivi biraz karıştırınca bikaç foto buldum http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160416/44b386c48f119593e346fd631ead2be0.jpg http://images.tapatalk-cdn.com/15/05/20/4780ee78e4ebc0c693dfe852816678ad.jpg Şu kliplerden sarkan yerde olsa sorun kalmayacakmış http://images.tapatalk-cdn.com/15/05/20/2b059150394830ec52ab0a1e5d8afec9.jpg http://images.tapatalk-cdn.com/15/05/20/4502b7158e88d4730cc375aad2de64e1.jpg http://images.tapatalk-cdn.com/15/05/20/4502b7158e88d4730cc375aad2de64e1.jpg Fotolar açılmadı, açık hali aşağıdaki konuda Köksal'ın Focusu - Sayfa 6 - Arabam - Oto Club Türkiye 19 Şubat tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 26 Şubat Yazar Paylaş 26 Şubat Nazar değdi yahu yolda kaldık bildiğin neyseki sanayinin içinde 🤣 Araba söndü çalışmadı motor arıza uyarısı verdi Sami ustamı aradım sabah sağolsun geldi baktı bu elektrikçi işi dedi çekiciyle arabayı esnaf bi arkadaşı varmış oto elektirikçi ona çektirdi. Tesisatta kopukluk varmış onu onarmışlar 1000 tl ye çıktık sorun düzeldi Ustam olmasa benden 10 kagıdımı alırlardı🤣 4 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 26 Şubat Paylaş 26 Şubat Ali Gök yazdı: Nazar değdi yahu yolda kaldık bildiğin neyseki sanayinin içinde 🤣 Araba söndü çalışmadı motor arıza uyarısı verdi Sami ustamı aradım sabah sağolsun geldi baktı bu elektrikçi işi dedi çekiciyle arabayı esnaf bi arkadaşı varmış oto elektirikçi ona çektirdi. Tesisatta kopukluk varmış onu onarmışlar 1000 tl ye çıktık sorun düzeldi Ustam olmasa benden 10 kagıdımı alırlardı🤣 Geçmiş olsun, nazarı çıkmış 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 26 Şubat Paylaş 26 Şubat Ali Gök yazdı: Ustam olmasa benden 10 kagıdımı alırlardı🤣 Nedense aklıma Beyinci geldi. Geçmiş olsun. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 26 Şubat Paylaş 26 Şubat Dürüst esnafa denk gelmek güzel olmuş. Geçmiş olsun. Yorum bağlantısı
Recommended Posts