Ali Gök 18 Aralık Yazar Paylaş 18 Aralık Mustafa Tüfekçi yazdı: Hoş geldin TDCİ selam Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 18 Aralık Paylaş 18 Aralık Ali Gök yazdı: o zaman kızdırma bujilerini değişiyoruz inşallah Değişmeden önce kızdırma bujilerine elektrik geliyomu diye bir kontrol et. Çok basit. Elektrik gelmiyosa onların bir sigortası var o gitmiştir. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 18 Aralık Yazar Paylaş 18 Aralık Harun Kocaçalışkan yazdı: inşallah Değişmeden önce kızdırma bujilerine elektrik geliyomu diye bir kontrol et. Çok basit. Elektrik gelmiyosa onların bir sigortası var o gitmiştir. motoru sökmeden değişmiyormu bu meret yoksa Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 18 Aralık Paylaş 18 Aralık Ali Gök yazdı: motoru sökmeden değişmiyormu bu meret yoksa Değişiyo da usta o işi 1 kere yapar bi daha yapmaz hatta bence hiç yapmaz 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 18 Aralık Yazar Paylaş 18 Aralık Harun Kocaçalışkan yazdı: Değişiyo da usta o işi 1 kere yapar bi daha yapmaz hatta bence hiç yapmaz çok işçilik yazarlar yapacak bişe yok Yorum bağlantısı
Cem Işık 18 Aralık Paylaş 18 Aralık Wd 40 gibi bişey sıkıp gevşemesini beklesin usta, kaynadıysa sökerken kırılır ve baş ağrıtır. Yorum bağlantısı
Ali Gök 21 Aralık Yazar Paylaş 21 Aralık araba düzeldi. aslında 2 3 gün önce test yapmaya başladığım ara yeni mazot aldım mazot azdı. bende kapa aç yaparak düzeldi diye düşünmüştüm. belkide mazottamı sorun vardı acaba ? şuan normal hiçbir sorun yok elletmedimde bujileri hava sıcaklığını takip edecem acaba belli bir derecenin altında mı yaptı diye değilse mazota bağlayacam konuyu 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 21 Aralık Paylaş 21 Aralık Sıcaklıkta etkileyebiliyor. Soğuk havayı sevmiyor. Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 21 Aralık Paylaş 21 Aralık Bazen benim Focus'ta da oluyor 3-4 gün çalıştırmayıp hava da biraz soğuksa biraz geç çalışıyor. Eter koklat 😜 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 22 Aralık Paylaş 22 Aralık Çağlar Abinin dediği kışlık mazot da denk gelmiş olabilir Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 22 Aralık Paylaş 22 Aralık Harun Kocaçalışkan yazdı: inşallah Değişmeden önce kızdırma bujilerine elektrik geliyomu diye bir kontrol et. Çok basit. Elektrik gelmiyosa onların bir sigortası var o gitmiştir. mario tam prensese ulaşacaktı 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Aralık Paylaş 22 Aralık Ali Gök yazdı: araba düzeldi. aslında 2 3 gün önce test yapmaya başladığım ara yeni mazot aldım mazot azdı. bende kapa aç yaparak düzeldi diye düşünmüştüm. belkide mazottamı sorun vardı acaba ? şuan normal hiçbir sorun yok elletmedimde bujileri hava sıcaklığını takip edecem acaba belli bir derecenin altında mı yaptı diye değilse mazota bağlayacam konuyu mayısta görüşürüz artık Yorum bağlantısı
Ali Gök 24 Aralık Yazar Paylaş 24 Aralık bakım vakti yaklaşıyor. bu arabaya hangi marka filtre kullansak güzel olur . Man marka filtremi alayım yoksa hazır setler var onlardan mı alayım örnek aşağıda . motor yağı FMY evraklarda yetkili serviste bu yağı koymuş 10 küsür sene. tahminimce sahtesini üretmeye uğraşmamışlardır. https://www.fordtoptancisi.com/urun/yag-bakim-seti-mondeo-2-0-tdci-mazot-filtreli-2007 bu seti alma diyorsanız orjinal 5w30 elf yağı alacam petrolden. man marka filtre alacam yapacam özellikle mazot filtresi ne olmalı ? Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi Salı 19:02 Paylaş Salı 19:02 Mazot ve yağ filtresi mutlaka orjinal olsun hatta servisten al derim orijinallik şüphen olursa. Açılmamış ambalajda. Yağ hep fmy kondu diyorsan onu da değişme kolay kolay eksiltme yapmaz zaten. Havayı poleni mann alabilirsin. Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan Salı 21:09 Paylaş Salı 21:09 Ali Gök yazdı: bakım vakti yaklaşıyor. bu arabaya hangi marka filtre kullansak güzel olur . Man marka filtremi alayım yoksa hazır setler var onlardan mı alayım örnek aşağıda . motor yağı FMY evraklarda yetkili serviste bu yağı koymuş 10 küsür sene. tahminimce sahtesini üretmeye uğraşmamışlardır. https://www.fordtoptancisi.com/urun/yag-bakim-seti-mondeo-2-0-tdci-mazot-filtreli-2007 bu seti alma diyorsanız orjinal 5w30 elf yağı alacam petrolden. man marka filtre alacam yapacam özellikle mazot filtresi ne olmalı ? Yağ filtresi ucuz zaten parcacilarda var orjinal olarak. Mazot filtresinde iki tip var onu bence bakmadan alamayabilirsin şaseden baktır önce. Ben mazot filtresini filtron takmistim. Yorum bağlantısı
Ali Gök Çarşamba 07:56 Yazar Paylaş Çarşamba 07:56 Mustafa Tüfekçi yazdı: Mazot ve yağ filtresi mutlaka orjinal olsun hatta servisten al derim orijinallik şüphen olursa. Açılmamış ambalajda. Yağ hep fmy kondu diyorsan onu da değişme kolay kolay eksiltme yapmaz zaten. Havayı poleni mann alabilirsin. orjinali dediğimiz bunda ne marka oluyor otosan mı ? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Çarşamba 08:54 Paylaş Çarşamba 08:54 Ali Gök yazdı: orjinali dediğimiz bunda ne marka oluyor otosan mı ? töbe de... hans hamburgta otosan filtre kullanıyor mu_ Yorum bağlantısı
Ali Gök Çarşamba 09:37 Yazar Paylaş Çarşamba 09:37 Çağlar Bayur yazdı: töbe de... hans hamburgta otosan filtre kullanıyor mu_ ne aliyim söyleyinde kurtulun 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Çarşamba 12:20 Paylaş Çarşamba 12:20 Ali Gök yazdı: ne aliyim söyleyinde kurtulun teorik olark motorcraft coğrfaya gereği otosan olacak. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi Çarşamba 18:18 Paylaş Çarşamba 18:18 Ali Gök yazdı: orjinali dediğimiz bunda ne marka oluyor otosan mı ? Fomoco pakette üretici şaibeli de servis fason itelemez herhalde. Üretici fantazi için mann alınabilir gerçek disburitorden Yorum bağlantısı
Recommended Posts