Ali Gök 15 Aralık Yazar Paylaş 15 Aralık Selçuk Bakış yazdı: Yağ değişti mi hiç motor yağımı ? onla alakalı olurmu ? 5 bin km oldu heralde değişeli Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 15 Aralık Paylaş 15 Aralık Isınınca düzeliyor ise olabilir, soğuk halde iken tam akışkan değil ama sizin oralar yine de sıcaktır. Belki çok etkisi olmayabilir. Yorum bağlantısı
Ali Gök 15 Aralık Yazar Paylaş 15 Aralık Selçuk Bakış yazdı: Isınınca düzeliyor ise olabilir, soğuk halde iken tam akışkan değil ama sizin oralar yine de sıcaktır. Belki çok etkisi olmayabilir. sabah 7 8 derece vs hava şuan. öğlenleri 12 13 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 15 Aralık Paylaş 15 Aralık Mondeo uzmanları gelsin bir daha net bilgi alırız. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Aralık Paylaş 15 Aralık kış mazotu geldi mi oralara? az uzasın marş olur öyle şeyler Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Aralık Paylaş 15 Aralık Mersine gelmez ki. Kızdırma bujileri bozulunca hata veriyor mu? 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 15 Aralık Yazar Paylaş 15 Aralık Servet Aydın yazdı: Mersine gelmez ki. Kızdırma bujileri bozulunca hata veriyor mu? ben obd takınca hata kodu görmüyorum . ekrandada uyarı vermedi bu araba kızdırma bujisi bozuldu diye uyarı verirmi ekranda onuda bilmiyorum tabi Çağlar Bayur yazdı: kış mazotu geldi mi oralara? az uzasın marş olur öyle şeyler mazottan olsa her dizel arabada olmazmı ? başka araçlarda olan bişe değil sonuçta sorunu tam anlatabildim dimi. sorun marş esnasında araba çalıştığı an hiçbir sorun yok Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Aralık Paylaş 15 Aralık Ali Gök yazdı: mazottan olsa her dizel arabada olmazmı ? az olur çok olur, mondeoya marş bastırmayan akü torosu çalıştırır Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Aralık Paylaş 15 Aralık Servet Aydın yazdı: Mersine gelmez ki. Kızdırma bujileri bozulunca hata veriyor mu? vermez, kontrol kalemi yöntemi ile anca Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 15 Aralık Paylaş 15 Aralık Marş motoru kömürleri ne durumda kontrol edilmeli oraya göz atmakta fayda var 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 15 Aralık Yazar Paylaş 15 Aralık Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Marş motoru kömürleri ne durumda kontrol edilmeli oraya göz atmakta fayda var marş motoru olsa motor sıcakkende zor basması gerekmezmiydi ? Çağlar Bayur yazdı: vermez, kontrol kalemi yöntemi ile anca yeri motorun arkasında heralde kızdırma bujisi. motoru indirmeden değişiyor değlimi bu meret ? değişime gidiyimmi sorun ordanmıdır acaba 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Aralık Paylaş 15 Aralık Kızdırma bujileri İki üç kere peşpeşe kontağı aç bekle kap aç kapa bekle. Tek marş alırsa bujilere bakılmlı 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 15 Aralık Paylaş 15 Aralık Ali abi bir de degismediyse öncesinde yumuşatmak için wd40 sıkıp beklet hafif hafif gevsetmeye çalış yoksa çok nazik kırılıyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 15 Aralık Paylaş 15 Aralık Ali Gök yazdı: marş motoru olsa motor sıcakkende zor basması gerekmezmiydi ? yeri motorun arkasında heralde kızdırma bujisi. motoru indirmeden değişiyor değlimi bu meret ? değişime gidiyimmi sorun ordanmıdır acaba Sorentoda başıma geldi marş motoru bakımı sonrasi duzelmişti Sıcak motorda hissettirmiyordu Neden diye sorma bilmiyorum Kontrol ettirmekte fayda var 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Aralık Paylaş 15 Aralık Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Sorentoda başıma geldi marş motoru bakımı sonrasi duzelmişti Sıcak motorda hissettirmiyordu Neden diye sorma bilmiyorum Kontrol ettirmekte fayda var Motor burçları aşınıyor. Marş anında stator yastığa yanaşıp olağan devirin altında dönüş, olağan akımı çok yükseliyor 2 Yorum bağlantısı
Ali Gök 15 Aralık Yazar Paylaş 15 Aralık Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Sorentoda başıma geldi marş motoru bakımı sonrasi duzelmişti Sıcak motorda hissettirmiyordu Neden diye sorma bilmiyorum Kontrol ettirmekte fayda var sarsıntıda oluyormuydu marş esnasında ? Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış Pazartesi 04:52 Paylaş Pazartesi 04:52 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Marş motoru kömürleri ne durumda kontrol edilmeli oraya göz atmakta fayda var Ali Gök yazdı: marş motoru olsa motor sıcakkende zor basması gerekmezmiydi ? yeri motorun arkasında heralde kızdırma bujisi. motoru indirmeden değişiyor değlimi bu meret ? değişime gidiyimmi sorun ordanmıdır acaba Bu arada geçmiş zaman Fiesta da da marş motoru çıkmıştı arıza. Akü enjektör vs baya bir bakım yaptırdım düzelmeyince marş motoru ile düzelmişti. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu Pazartesi 05:23 Paylaş Pazartesi 05:23 Ali Gök yazdı: sarsıntıda oluyormuydu marş esnasında ? Evet ilk çalıştırma süresi uzamıştı birde gereğinden fazla titreşimli oluyordu motorun çalışması Yorum bağlantısı
Ali Gök Pazartesi 05:48 Yazar Paylaş Pazartesi 05:48 o zaman çıkann ilk şüpheliler marş motoru kızdırma bujisi 1 Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay Pazartesi 07:40 Paylaş Pazartesi 07:40 Ali Gök yazdı: o zaman çıkann ilk şüpheliler marş motoru kızdırma bujisi Bende de benzer sorun var. Takip edeceğim. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz Pazartesi 08:18 Paylaş Pazartesi 08:18 Ali Gök yazdı: bu araba kızdırma bujisi bozuldu diye uyarı verirmi ekranda onuda bilmiyorum tabi Kızdırma bujisi arızası vermiyor da tam anlamıyla bozulursa araç çekişten düşüp arıza ışığı yakıyor, en azından focus 2 de öyle idi. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök Çarşamba 06:38 Yazar Paylaş Çarşamba 06:38 Servet Aydın yazdı: Kızdırma bujileri İki üç kere peşpeşe kontağı aç bekle kap aç kapa bekle. Tek marş alırsa bujilere bakılmlı bu testi iki gündür yapıyorum. motor soğukken 3 4 kere aç kapa bekle yapıp sonra marş yapınca sorunsuz çalışıyor araba mevzu buymuş demek . o zaman kızdırma bujilerini değişiyoruz 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts