Metin Uzunoğlu Perşembe 19:05 Paylaş Perşembe 19:05 Çağlar Bayur yazdı: bence anten olabilir Sedanda anten arka camda. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Perşembe 19:15 Paylaş Perşembe 19:15 Ali Gök yazdı: Gel limon toplarız😂 üfff davetin böylesi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Perşembe 19:34 Paylaş Perşembe 19:34 Kim neden bagaj yan camına ısıtma yapsın. Antendir o bence Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu Perşembe 19:38 Paylaş Perşembe 19:38 Bi Focus SW kullanıcısı olarak, güle güle kullanın, SW candır. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık Perşembe 19:39 Paylaş Perşembe 19:39 Arka cam rezistansı çalıştırılıp yan cama buz küpü konursa belli olur ne olduğu. Yani ikna olunur. Bence anten değil o Yorum bağlantısı
Ali Gök Perşembe 19:41 Yazar Paylaş Perşembe 19:41 Arka camdaki rezidansın aynısı yan camlarda var bencede anten değil Anten olsa niye rezidans gibi döşesinler Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Perşembe 19:55 Paylaş Perşembe 19:55 Oğuzkan Erışık yazdı: yan cama buz küpü konursa dış sıcaklığa bağlı olarak cam patlarsa acentası döver seni 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık Perşembe 20:33 Paylaş Perşembe 20:33 Kışın buzluylen açılınca patlamıyor ama? O zaman içerden hohlasın cama buhar yapsın 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi Perşembe 20:35 Paylaş Perşembe 20:35 Ben de dedim antendir onlarrrr Hohlama teklifini yaptım denemiş :P hava çok sicaktir abi napk dedi 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Perşembe 20:57 Paylaş Perşembe 20:57 Oğuzkan Erışık yazdı: Kışın buzluylen açılınca patlamıyor ama? O zaman içerden hohlasın cama buhar yapsın 0.5 mm lik tel el sıcaklığına ağır ağır ısınıyor, bir de arka cam bu, bir de yan camlar daha gergindir, deneyelim Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi Perşembe 21:01 Paylaş Perşembe 21:01 Picassoda da vardı arka yan camlarda antendir ooo Yorum bağlantısı
Tamer Topaç Cuma 14:53 Paylaş Cuma 14:53 Çağlar Bayur yazdı: günü zor ettim, neymişneymiş ? 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cuma 15:12 Paylaş Cuma 15:12 anten ayarına ne paralar verilmişti zamanında Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Cuma 19:24 Paylaş Cuma 19:24 Çağlar Bayur yazdı: dış sıcaklığa bağlı olarak cam patlarsa acentası döver seni Parasını onun arabadan çıkarırım.. gelecek ay kaskosu bitiyor.. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök Cuma 20:46 Yazar Paylaş Cuma 20:46 Tamer Topaç yazdı: Antenin kralı buydu be 🤣 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Cuma 20:50 Paylaş Cuma 20:50 Çağlar Bayur yazdı: anten ayarına ne paralar verilmişti zamanında Deli para kazanıp çatıdan bi kaç kere düştüğümü anlatmışmıydım? 2 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç Pazartesi 06:25 Paylaş Pazartesi 06:25 Servet Aydın yazdı: Deli para kazanıp çatıdan bi kaç kere düştüğümü anlatmışmıydım? Çok paradan delirdiğin için mi yoksa, sadece ayağının altındaki kiremiti mi çektiler 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Ali Gök yazdı: Soru Sizce bagajın yan camlarda ısıtma olabilirmi? Resimde işaretlediğim camlar Olabilir abi, multivan da vardı sağ sol arka camlarda ısıtma Yorum bağlantısı
Recommended Posts