Metin Uzunoğlu 24 Ekim Paylaş 24 Ekim Çağlar Bayur yazdı: bence anten olabilir Sedanda anten arka camda. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Ekim Paylaş 24 Ekim Ali Gök yazdı: Gel limon toplarız😂 üfff davetin böylesi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Ekim Paylaş 24 Ekim Kim neden bagaj yan camına ısıtma yapsın. Antendir o bence Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 24 Ekim Paylaş 24 Ekim Bi Focus SW kullanıcısı olarak, güle güle kullanın, SW candır. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 24 Ekim Paylaş 24 Ekim Arka cam rezistansı çalıştırılıp yan cama buz küpü konursa belli olur ne olduğu. Yani ikna olunur. Bence anten değil o Yorum bağlantısı
Ali Gök 24 Ekim Yazar Paylaş 24 Ekim Arka camdaki rezidansın aynısı yan camlarda var bencede anten değil Anten olsa niye rezidans gibi döşesinler Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Ekim Paylaş 24 Ekim Oğuzkan Erışık yazdı: yan cama buz küpü konursa dış sıcaklığa bağlı olarak cam patlarsa acentası döver seni 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 24 Ekim Paylaş 24 Ekim Kışın buzluylen açılınca patlamıyor ama? O zaman içerden hohlasın cama buhar yapsın 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 24 Ekim Paylaş 24 Ekim Ben de dedim antendir onlarrrr Hohlama teklifini yaptım denemiş :P hava çok sicaktir abi napk dedi 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Ekim Paylaş 24 Ekim Oğuzkan Erışık yazdı: Kışın buzluylen açılınca patlamıyor ama? O zaman içerden hohlasın cama buhar yapsın 0.5 mm lik tel el sıcaklığına ağır ağır ısınıyor, bir de arka cam bu, bir de yan camlar daha gergindir, deneyelim Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 24 Ekim Paylaş 24 Ekim Picassoda da vardı arka yan camlarda antendir ooo Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 25 Ekim Paylaş 25 Ekim Çağlar Bayur yazdı: günü zor ettim, neymişneymiş ? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Ekim Paylaş 25 Ekim Çağlar Bayur yazdı: dış sıcaklığa bağlı olarak cam patlarsa acentası döver seni Parasını onun arabadan çıkarırım.. gelecek ay kaskosu bitiyor.. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 25 Ekim Paylaş 25 Ekim Çağlar Bayur yazdı: anten ayarına ne paralar verilmişti zamanında Deli para kazanıp çatıdan bi kaç kere düştüğümü anlatmışmıydım? 2 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 28 Ekim Paylaş 28 Ekim Servet Aydın yazdı: Deli para kazanıp çatıdan bi kaç kere düştüğümü anlatmışmıydım? Çok paradan delirdiğin için mi yoksa, sadece ayağının altındaki kiremiti mi çektiler 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 29 Ekim Paylaş 29 Ekim Ali Gök yazdı: Soru Sizce bagajın yan camlarda ısıtma olabilirmi? Resimde işaretlediğim camlar Olabilir abi, multivan da vardı sağ sol arka camlarda ısıtma Yorum bağlantısı
Ali Gök 5 Kasım Yazar Paylaş 5 Kasım Maraşa gidip geldim 130 140 hız limitlerinde 6.2 litre yazdı Pompada 7 alır heralde 5 Yorum bağlantısı
Recommended Posts