Metin Uzunoğlu 23 Ekim Paylaş 23 Ekim (düzenlendi) İsa Acar yazdı: Ne çabuk bıktın yahu 😂 Tilki tavuk kümesine dalınca aç kalırmış, boğup atarmış sonra yerim diye o sırada kümes sahibi gelirmiş. Onun ki bıkmak değil li 23 Ekim tarihinde Metin Uzunoğlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 23 Ekim Paylaş 23 Ekim Metin Uzunoğlu yazdı: Tilki tavuk kümesine dalınca aç kalırmış, boğup atarmış sonra yerim diye o sırada kümes sahibi gelirmiş. Onun ki bıkmak değil li Aman Hocam bizimki latife yalnızca. Ama gönlümden geçen yalnızca bir araba var. Kısmet. 2 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 23 Ekim Paylaş 23 Ekim Tamer Topaç yazdı: Aman Hocam bizimki latife yalnızca. Ama gönlümden geçen yalnızca bir araba var. Kısmet. Bilmemmi kırmızı ve eksik kapılı, o senin olacak ama üç vakte kadar.... 1 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 23 Ekim Paylaş 23 Ekim Metin Uzunoğlu yazdı: Bilmemmi kırmızı ve eksik kapılı, o senin olacak ama üç vakte kadar.... Gelecek de bir gün gelecek 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 24 Ekim Yazar Paylaş 24 Ekim Yeni lastik takınca rotada soktum güzel alışsın hesabı Otopratikte 500 lira aldılar biraz pahalı heralde ödediğim 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 24 Ekim Paylaş 24 Ekim Çağlar Bayur yazdı: Smax gibi poz vermiş Hatıralarım depreşti Yorum bağlantısı
Ali Gök 24 Ekim Yazar Paylaş 24 Ekim Çağlar Bayur yazdı: Smax gibi poz vermiş Abi kardeşe benzer illaki 😂 Yorum bağlantısı
Ali Gök 24 Ekim Yazar Paylaş 24 Ekim Soru Sizce bagajın yan camlarda ısıtma olabilirmi? Resimde işaretlediğim camlar Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Ekim Paylaş 24 Ekim Ali Gök yazdı: Soru Sizce bagajın yan camlarda ısıtma olabilirmi? Resimde işaretlediğim camlar bence anten olabilir Yorum bağlantısı
Ali Gök 24 Ekim Yazar Paylaş 24 Ekim Çağlar Bayur yazdı: bence anten olabilir Bagaj kapağı camındakiyle aynı rezidans var sanki ? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Ekim Paylaş 24 Ekim Ali Gök yazdı: Bagaj kapağı camındakiyle aynı rezidans var sanki ? görünüme bakma işlevi önemli, ben sorayım: anten nerde? Yorum bağlantısı
Ali Gök 24 Ekim Yazar Paylaş 24 Ekim ilk resim yan cam ikinci resim arka cam arka camdaki reziztans çubuklarının aynısı yan taraflardaki her iki camdada mevcut. anten olsa sanırım tek tarafta olurdu. birde anten böyle olmaz tek çubuk şeklinde olmalıydı yanılıyorda olabilirim tabi ama arka camdaki rezizdansın renk dokunuş vs her yönüyle aynısı yan bagaj camlarındada var. bence ısıtma bu bu arada anten nerde bilmiyorum göremedim tavanda yok Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 24 Ekim Paylaş 24 Ekim Arka cam rezistansı çalışmıyor mu? aç bakalım ısınıyor mu 🤔 anten genelde ön camda olur diye biliyorum. Yorum bağlantısı
Ali Gök 24 Ekim Yazar Paylaş 24 Ekim Adnan Çakır yazdı: Arka cam rezistansı çalışmıyor mu? aç bakalım ısınıyor mu 🤔 anten genelde ön camda olur diye biliyorum. elleyince hissedilir bir fark oluşuyormu bariz yarın deneyeyim o zaman Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Ekim Paylaş 24 Ekim Ali Gök yazdı: bu arada anten nerde bilmiyorum göremedim tavanda yok şu an anten fotosuna bakıyoruz onlar anten Adnan Çakır yazdı: anten genelde ön camda siyah camlı şahan da var ondan Ali Gök yazdı: yan bagaj camlarındada var. rezistansı aç sonra bunlara çay buharı tut, sonra çayı içerken gözlem testi yapılabilir. fazla çay varsa geleyim , bugün bi arkadaş aradı oralardan, denize girmiş, sildim telefondan ismini 1 Yorum bağlantısı
Sezgin Yılmaz 24 Ekim Paylaş 24 Ekim Ali Gök yazdı: ilk resim yan cam ikinci resim arka cam arka camdaki reziztans çubuklarının aynısı yan taraflardaki her iki camdada mevcut. anten olsa sanırım tek tarafta olurdu. birde anten böyle olmaz tek çubuk şeklinde olmalıydı yanılıyorda olabilirim tabi ama arka camdaki rezizdansın renk dokunuş vs her yönüyle aynısı yan bagaj camlarındada var. bence ısıtma bu bu arada anten nerde bilmiyorum göremedim tavanda yok Bunlar rezistans , anten arka davlumbaz icinde Sezgin Yılmaz yazdı: Bunlar rezistans , anten arka davlumbaz icinde belkide davlumbaz içindeki anten cihazı bunlarla bağlıdır 😀 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Ekim Paylaş 24 Ekim Sezgin Yılmaz yazdı: anten arka davlumbaz icinde dab anteni olabilir mi o? Yorum bağlantısı
Ali Gök 24 Ekim Yazar Paylaş 24 Ekim Çağlar Bayur yazdı: şu an anten fotosuna bakıyoruz onlar anten siyah camlı şahan da var ondan rezistansı aç sonra bunlara çay buharı tut, sonra çayı içerken gözlem testi yapılabilir. fazla çay varsa geleyim , bugün bi arkadaş aradı oralardan, denize girmiş, sildim telefondan ismini Anten tek olması gerekmezmi ? 1 radyo için 2 camda 10 anten çok degilmi ? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 24 Ekim Paylaş 24 Ekim Ali Gök yazdı: Anten tek olması gerekmezmi ? 1 radyo için 2 camda 10 anten çok degilmi ? İki tane pasatta. Yansıma ile sinyal kaybı miimum 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 24 Ekim Yazar Paylaş 24 Ekim Çağlar Bayur yazdı: şu an anten fotosuna bakıyoruz onlar anten siyah camlı şahan da var ondan rezistansı aç sonra bunlara çay buharı tut, sonra çayı içerken gözlem testi yapılabilir. fazla çay varsa geleyim , bugün bi arkadaş aradı oralardan, denize girmiş, sildim telefondan ismini Gel limon toplarız😂 Yorum bağlantısı
Recommended Posts