Mehmet Kazancıoğlu 13 Ekim Paylaş 13 Ekim Ali Gök yazdı: 3d bagaj havuzu bulamadım nette . Bagaja o plastik gibi olan bagaj havuzundan almak istiyorum. Nerden bulabilirim? Statıon wagona göre bulamadım sedan var ilanlarda hep Hiç bir bilgim yok malesef Elif tunig ile görüşebilirsin onlar genelde bulup gonderiyor Yorum bağlantısı
Ali Gök 14 Ekim Yazar Paylaş 14 Ekim Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Hiç bir bilgim yok malesef Elif tunig ile görüşebilirsin onlar genelde bulup gonderiyor trendyolda cem abinin attığı linki aldım abi iyi olur heralde 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 14 Ekim Yazar Paylaş 14 Ekim Lastiği koltuğamı koyacaktık bide 😂 Sava Intensa UHP 2 235/45R18 98Y XL FP 2023 üretim . İnternetten aldım şimdi taktıracam yeni lastik severiz 7 Yorum bağlantısı
Ali Gök 14 Ekim Yazar Paylaş 14 Ekim 1000 tl lastik değişim ücreti Sübaplar da yeni takılıyor 4 2 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 14 Ekim Yazar Paylaş 14 Ekim Mustafa Tüfekçi yazdı: Sök tak bin oldu mu maşallah Öyle valla Esnafta lastik min 6000 daha pahalı olunca 1000 veriyim dedim Yorum bağlantısı
Ali Gök 15 Ekim Yazar Paylaş 15 Ekim bu teybe kamera montajı yapmak için bir engel varmı ? kamera takılsa direk devreye girermi ? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Ekim Paylaş 15 Ekim mantıken çalışmalı, ford , paynıra bir engel şart koymadı ise... navi haritası güncellenmiyor orada telif şeysi vardı marka bazlı, Yorum bağlantısı
Ali Gök 15 Ekim Yazar Paylaş 15 Ekim geri vitese takınca ekran siyaha dönüyor zaten sanki kamera kablosu kopuk olur ya görüntü alamaz öyle . direk kamera girişine takılsa sanki çalışır iyi bir donanım olur ek diye düşünüyorum Yorum bağlantısı
Ali Gök 15 Ekim Yazar Paylaş 15 Ekim Çağlar Bayur yazdı: arkada camera var mı? hazırda? yok görmedim . kablo çekip takılacak Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Ekim Paylaş 15 Ekim R ye takınca ekranda geri vites tetiğin açık olması etntersan, belki tesisat ta hazırdır kamera sökülmüştür? 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 15 Ekim Paylaş 15 Ekim Kamera vardır ya, plakalıkta yeri gözükmüyor mu Bu uygun sanırım https://amzn.eu/d/6XPYa9X Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 15 Ekim Paylaş 15 Ekim Ali Gök yazdı: Lastiği koltuğamı koyacaktık bide 😂 Sava Intensa UHP 2 235/45R18 98Y XL FP 2023 üretim . İnternetten aldım şimdi taktıracam yeni lastik severiz yok bu arkadaş yeri çok bulunca .... o lastikler öyle koyulurmu 4 nü yan yana dikine şöyle güzel dizeydin koca bagaj küçük görünmüş. eline aldığını içine atmış 2 Yorum bağlantısı
Ali Gök 15 Ekim Yazar Paylaş 15 Ekim Mehmet Kazancıoğlu yazdı: yok bu arkadaş yeri çok bulunca .... o lastikler öyle koyulurmu 4 nü yan yana dikine şöyle güzel dizeydin koca bagaj küçük görünmüş. eline aldığını içine atmış Nasıl sığacak diye düşünce olmayınca rasgele atıyor insan 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 17 Ekim Yazar Paylaş 17 Ekim Mustafa Tüfekçi yazdı: Far hiç göstermiyordu Servet abinin tavsiyesine uyup mersin mobil far ertuğrul ustanın yanına gittim. Bi led montajı yapıldı. Bence çok güzel oldu hiç böyle yol aydınlatan arabam olmamıştı ama zahmetli işmiş Kısa bide video çektim Aydınlatma işide çıktı aradan böylelikle 16 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 18 Ekim Yazar Paylaş 18 Ekim Servet Aydın yazdı: Süper olmuş. Aydınlık yolda bile far aydınlatıyor 😂 Yalnız mk4 farın içini inceden traş ederek kitap gibi oturttu içine dıştan bakınca hiçbir işlem görünmüyor harika oldu o açıdan 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 18 Ekim Yazar Paylaş 18 Ekim Cihat Küçükay yazdı: Bu farlar muayeneden geçiyor değil mi? yani geçecektir. dıştan bakan içinde led olduğunu sanmam anlayacağını direk xenon gibi zaten. kaldıki led bile geçiyor heralde muayneden 1.5 sene sonra anlarız 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 18 Ekim Yazar Paylaş 18 Ekim Mustafa Tüfekçi yazdı: Ben geçtim muayeneden , seni bırakacak muayne istasyonu yok patron Yorum bağlantısı
Ali Gök 18 Ekim Yazar Paylaş 18 Ekim bu arada selektör atarken biledin kendi uzunu yanıyor + olarak arabanın standart uzun ampülü ayrıca yanıyor görüş mesafesi çok uzuyor Yorum bağlantısı
Recommended Posts