Metin Uzunoğlu 8 Ekim Paylaş 8 Ekim Celal Aydın yazdı: Hayırlı olsun, güle güle binin. Bu modellerde Powershift şanzıman da gördüm sanki, model yılına göre değişiyor mu? 2012 model 163 hp olanlar powershift 3 Yorum bağlantısı
Ali Gök 8 Ekim Yazar Paylaş 8 Ekim Emin Önal yazdı: Hayırlı olsun Ali SW toros ? SW Toroslar uygun değilki rakamları haha düzgün temiz çürüksüz toroslar mersinden 300 den başlıyor 98 model vs 1 Yorum bağlantısı
Mücahit Erdem 8 Ekim Paylaş 8 Ekim Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin. Araç alma arefesindeyken 150 binde hatasız boyasız selective e bakmıştım, sonrasında duygularımla mantığım arasında git gel yaşayıp mantığa uyup civic aldım, ama hep gönlümün bi köşesindedir sw mk4 mondeo 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 8 Ekim Paylaş 8 Ekim Hayırlı olsun dış rengi hariç(bence çünkü koyu renk arabanın kirinden bıktım ) iç renk kombinasyonu mükemmel Güle Güle kullanın 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 8 Ekim Yazar Paylaş 8 Ekim Metin Uzunoğlu yazdı: 2012 model 163 hp olanlar powershift Hocam 2011 in sonlarında pw olarak çıkan mondeo varmıdır ? Bazı ilanlarda denk gelmiştik emin olamadık 1 Yorum bağlantısı
Serkan Derya 8 Ekim Paylaş 8 Ekim Son dönemde forumda sw çoğaldı gibi sanki. Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız güzel günlerde kullanın inşallah Yorum bağlantısı
Murat Ekinci 8 Ekim Paylaş 8 Ekim Hayırlı olsun, Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Ekim Paylaş 8 Ekim Ali Gök yazdı: karavan işi tamam da farlarada el atmamız lazım Mersin’de dakka düşünme merceği taktır Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 8 Ekim Paylaş 8 Ekim Hem Makyajlı, hem SW, hem de Selective. Kazasız belasız kullanın. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 8 Ekim Paylaş 8 Ekim Metin Uzunoğlu yazdı: 2012 model 163 hp olanlar powershift Ali Gök yazdı: Hocam 2011 in sonlarında pw olarak çıkan mondeo varmıdır ? Bazı ilanlarda denk gelmiştik emin olamadık 2011dekilerin bazılarında var. ama vites kolunun üzerinde power shift yazısı var 2 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 8 Ekim Paylaş 8 Ekim Hayırlı olsun bir sorun veya bişey lazım olursa ben ve @Sezgin Yılmaz yardımcı oluruz. Bu araba sanırım benim evin oralardaydı her gün görüyordum hiç Tuzla da bulunmuş mu acaba araba? 2 Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya 8 Ekim Paylaş 8 Ekim forumun adını stationwagonclubtürkiye olarak mı değiştirsek 2 Yorum bağlantısı
Ali Gök 8 Ekim Yazar Paylaş 8 Ekim Harun Kocaçalışkan yazdı: Hayırlı olsun bir sorun veya bişey lazım olursa ben ve @Sezgin Yılmaz yardımcı oluruz. Bu araba sanırım benim evin oralardaydı her gün görüyordum hiç Tuzla da bulunmuş mu acaba araba? sağolun teşekkür ederim . bilmiyorum belki bulunmuştur istanbul ve bursa plakalı var önceden bu 3. plakası bi muayne evrakı vardı eski bakim adres vardır orda Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 8 Ekim Paylaş 8 Ekim Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Aisin şanzımanlı almanız çok güzel. Taba döşemeler hep güçlü versiyonlarda var, 2 litre ecoboostlar da taba geldi sanırım. Bu renk araca ayrı bir hava katıyor. Yorum bağlantısı
Sezgin Yılmaz 8 Ekim Paylaş 8 Ekim Hayırlı olsun Sw güzel bir tercih olmuş bu araçların kablo tesisatları çok kaliteli değil erken yıpranıyor bir arıza verir ise ilk kablo tesisatına baktırın Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 8 Ekim Paylaş 8 Ekim Sezgin Yılmaz yazdı: bu araçların kablo tesisatları çok kaliteli değil erken yıpranıyor Sorun kalitede değil bence biz araçları haddinden fazla uzun süre kullanıyoruz Kitapçıkta bile faydalı ömrü 10 yıldır yazıyo 1 Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz 8 Ekim Paylaş 8 Ekim Sezgin Yılmaz yazdı: Hayırlı olsun Sw güzel bir tercih olmuş bu araçların kablo tesisatları çok kaliteli değil erken yıpranıyor bir arıza verir ise ilk kablo tesisatına baktırın Mahmut Yıldız yazdı: Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Aisin şanzımanlı almanız çok güzel. Taba döşemeler hep güçlü versiyonlarda var, 2 litre ecoboostlar da taba geldi sanırım. Bu renk araca ayrı bir hava katıyor. Motorla alakalı değil,taba döşeme tüm motor seçeneklerinde mevcut Selective donanım olmak kaydıyla. 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 8 Ekim Paylaş 8 Ekim Sezgin Yılmaz yazdı: Hayırlı olsun Sw güzel bir tercih olmuş bu araçların kablo tesisatları çok kaliteli değil erken yıpranıyor bir arıza verir ise ilk kablo tesisatına baktırın Ya da benim gibi bir vida sallasın kablo demetine, sonrası hallolur gider 5 Yorum bağlantısı
Sezgin Yılmaz 8 Ekim Paylaş 8 Ekim Alptuğ Özcan yazdı: Sorun kalitede değil bence biz araçları haddinden fazla uzun süre kullanıyoruz Kitapçıkta bile faydalı ömrü 10 yıldır yazıyo Kesinlikle haklı bir yorum , şanzıman yağı ömürlük yazıyor , araç ömrü nedir diye baktım 10 sene 😀 evde değiştik kendimiz tamirciler değişmek istemiyor (agzimizin tadi kaçmasın Ali rıza bey modunda hepsi ) 😀 2 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts