H.Cenk Bayrakçı 12 Ekim Paylaş 12 Ekim (düzenlendi) Servet Aydın yazdı: Elden teslim hizmetimiz var Ciddi olarak sordum abi, aldığın yerin ya da bu bisikleti satanın satış linki var mı diye. Bu aralar sende araç sirkülasyonu çok olunca yanlış anladın beni. 12 Ekim tarihinde H.Cenk Bayrakçı tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Ekim Paylaş 12 Ekim H.Cenk Bayrakçı yazdı: Ciddi olarak sordu abi, aldığın yerin ya da bu bisikleti satanın satış linki var mı diye. Bu aralar sende araç sirkülasyonu çok olunca yanlış anladın beni. gelen giden çökmeye alışınca 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 12 Ekim Paylaş 12 Ekim Çağlar Bayur yazdı: gelen giden çökmeye alışınca Buldum link. 96 binden 117 bine kadar fiyatı var. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 12 Ekim Paylaş 12 Ekim H.Cenk Bayrakçı yazdı: Buldum link. 96 binden 117 bine kadar fiyatı var. Sepete 1 tane eklemeyi deneyin 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 Ekim Yazar Paylaş 12 Ekim H.Cenk Bayrakçı yazdı: Ciddi olarak sordum abi, aldığın yerin ya da bu bisikleti satanın satış linki var mı diye. Bu aralar sende araç sirkülasyonu çok olunca yanlış anladın beni. Gün içinde arıycam hocam Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Ekim Paylaş 12 Ekim H.Cenk Bayrakçı yazdı: Buldum link. 96 binden 117 bine kadar fiyatı var. telefondan ucuz Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 12 Ekim Paylaş 12 Ekim Servet Aydın yazdı: Gün içinde arıycam hocam Problem yok abi. Sen yanlış anladın sadece 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 Ekim Yazar Paylaş 12 Ekim H.Cenk Bayrakçı yazdı: Problem yok abi. Sen yanlış anladın sadece Her mesajım altında goygoy bol olunca😙 1 2 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 12 Ekim Paylaş 12 Ekim Servet Aydın yazdı: Her mesajım altında goygoy bol olunca😙 Anladım zaten. Ben sadece teknik özelliklerini merak etmiştim bisikletin, bir de fiyatını. Buldum sonra, güle güle kullan. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 Ekim Yazar Paylaş 15 Ekim Bi arkadaş pedal çeviriyon takviye göndereyim dedi. Bende bir iki vitamin hapı filan gönderecek sandım…. 3 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 15 Ekim Paylaş 15 Ekim Çağlar Bayur yazdı: büyük düşün Düşündükçe büyüyor 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts