Mahmut Yıldız 9 Ekim Paylaş 9 Ekim İlkay Başaran yazdı: Şunun 6.saniyesi de çok iyi Silahını atan şapkalı kim? 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 9 Ekim Paylaş 9 Ekim Mahmut Yıldız yazdı: Silahını atan şapkalı kim? Emmi mi yoksa 2 Yorum bağlantısı
Hakan Tarım 9 Ekim Paylaş 9 Ekim Şimdi yaşına göre takılmaya başladın abi. Düşsen bile pek bişey olmaz, yaşın kadar sürmez 🤣 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Ekim Yazar Paylaş 9 Ekim Mehmet Yeter yazdı: Saat ve yer bilgisi alalım Servet abi. Planlama yapıcam Hakan Tarım yazdı: Şimdi yaşına göre takılmaya başladın abi. Düşsen bile pek bişey olmaz, yaşın kadar sürmez 🤣 Döverim seni 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Ekim Yazar Paylaş 9 Ekim Ali Gülmez yazdı: 50 yaşındaki adam nelere biniyor yarabbim Bana bak bebe üstünden geçerim senin 1 1 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 9 Ekim Paylaş 9 Ekim Pisikletin videosu düştü https://x.com/Darkwebhaber/status/1843769589534200005?t=3CZvOaJZwmhtfarP-2OPlQ&s=19 4 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Ekim Paylaş 9 Ekim Servet Aydın yazdı: Mal bari kafes koysun. Kıyma olacak hemen de bir arge Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Ekim Yazar Paylaş 9 Ekim Çağlar Bayur yazdı: hemen de bir arge İki ay sonra gör üff 3 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 10 Ekim Paylaş 10 Ekim Servet Aydın yazdı: Mal bari kafes koysun. Kıyma olacak Zaten iki dilim, az daha doğrar işte Yorum bağlantısı
Servet Aydın 11 Ekim Yazar Paylaş 11 Ekim Bisiklet için kısa sayılmayacak 50km’lik yolculuğu yaptım. Uzatabildiğim kadar uzatıp tükkan darıca sahil-eskihisar-bayramoğlu-tuzla-bayramığlu-eskihisar- tükkan rotam bitti. Trail modda sürüş yaptım. 2 saat sürüş oldu. Arada su sigara molaları da var. Onlarda aşağı yukarı yarım saat tutmuştur. Ortalama 22km/h hızım. En fazla 66km/h’a çıktım. Yeni far epey etkili. Selektör atan olmadı, yayaların gözleri oyulmadı. Sabah tükkana geçince ne kadar enerji harcandı bakacağım. Ön far linki https://ty.gl/kjg0z0jaokfwg Bu da arka lamba linki https://www.hepsiburada.com/moon-cerberus-arka-isik-150-lumen-usb-sarjli-p-HBCV000017V3ET?magaza=efe bisiklet&&wt_gl=cpc.6810-Spor.pmax.camp20097147027adgr000000&gad_source=4&gbraid=0AAAAADOiRoYbO17D42iHh67dj2vCEFJnN&gclid=CjwKCAjwmaO4BhAhEiwA5p4YL0mdvFROEQm_8x9_u3FQSA7Iaf6Ea9iaJQti8m2qFldwuZmso2_eeBoCOnoQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds 7 Yorum bağlantısı
Emin Önal 12 Ekim Paylaş 12 Ekim Servet Aydın yazdı: Bisiklet için kısa sayılmayacak 50km’lik yolculuğu yaptım. Slip şort var mı ? Yorum bağlantısı
Önder Özcan 12 Ekim Paylaş 12 Ekim Mehmet Ozyurek yazdı: Gece gece heder olacaksın yollarda Sököcekler bi tarafını. Bisikletin. Görecek gününü. Pilini söküp alsalar yeter. Dünya paradır. 1 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 Ekim Yazar Paylaş 12 Ekim Mehmet Ozyurek yazdı: Gece gece heder olacaksın yollarda Gece daha güvenli 🔥🔥🔥 Emin Önal yazdı: Slip şort var mı ? Bak bakiim solda iyi mi? Önder Özcan yazdı: Sököcekler bi tarafını. Bisikletin. Görecek gününü. Pilini söküp alsalar yeter. Dünya paradır. Arif’mi sandın söküp hurdaya verecekler 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Ekim Paylaş 12 Ekim ön far pil dayanımı testi isteriz ben ne aldı isem sahte çıktı pb bağlıyoruz Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 Ekim Yazar Paylaş 12 Ekim Çağlar Bayur yazdı: ön far pil dayanımı testi isteriz ben ne aldı isem sahte çıktı pb bağlıyoruz 2 saatlik gezide tam güçte kullandım. Pil %60’a indi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Ekim Paylaş 12 Ekim (düzenlendi) Servet Aydın yazdı: 2 saatlik 2 yi bırak, saate ulaşamadık, bu iyiymiş, gezelim görelim, dönüşte çayı demle ;geliyorum 12 Ekim tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 Ekim Yazar Paylaş 12 Ekim Çağlar Bayur yazdı: 2 yi bırak, saate ulaşamadık, bu iyiymiş, gezelim görelim, dönüşte çayı demle ;geliyorum Satılık sedici. Yok başka konuydu o 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 12 Ekim Paylaş 12 Ekim Güle güle kullan Servet abi. Bisikletin satış linki var mı? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 Ekim Yazar Paylaş 12 Ekim H.Cenk Bayrakçı yazdı: Güle güle kullan Servet abi. Bisikletin satış linki var mı? Elden teslim hizmetimiz var 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts