Talha Bilgi 8 Ekim Paylaş 8 Ekim Abi, hayırlı olsun. Kazasız bin inşallah. 30 yapardır bu, pisiklet yolunda mı gidilir bununla, en sağ şerittemi? 1 Yorum bağlantısı
Aydın Sert 8 Ekim Paylaş 8 Ekim Hayırlı olsun Servet abi. Güzel günlerde kullan inşallah 1 Yorum bağlantısı
Celal Aydın 8 Ekim Paylaş 8 Ekim Hayırlı uğurlu olsun king. Çekiş testi gelir mi, etkinlikte dört çekerlerde denediğin? 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 8 Ekim Paylaş 8 Ekim İstanbul dağ bayır, nerde bineceksin buna, hem çalınma riski de var, at gitsin bunu, atacağına bana versende olur. 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 8 Ekim Paylaş 8 Ekim Nasıl heves ediyorsunuz şöyle sağlıklı şeylere hiç anlamıyorum. Egsoz yok, ses yok, pedal var 1 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 8 Ekim Paylaş 8 Ekim Dizliği de unutma abi. Çok güzel olmuş. Yok mu bi ormanlıkta parkur İstanbul'da? Tam onun kalemi. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 8 Ekim Paylaş 8 Ekim Öncelikle hayırlı olsun, ilk bisikletim Düzce de çalınmıştı. sele altına vs biryerine iphone airtag falan tak şimdiden söylemiş olayım. 1 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 8 Ekim Paylaş 8 Ekim Servet Aydın yazdı: Kaşınma Bir tanesin. Bir ikincin yok. Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 8 Ekim Paylaş 8 Ekim Hayırlı olsun Servet Abi, güzelmiş Top speed? denemişsindir sen 1 Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 8 Ekim Paylaş 8 Ekim Hayırlı olsun. İki teker pek gözel. Motorlu, motorsuz, ucuz, pahalı fark etmez. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 8 Ekim Paylaş 8 Ekim Harika görünüyor kazasız belasız kullan servet abi hayırlı olsun 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Ekim Yazar Paylaş 8 Ekim Mustafa Serhat yazdı: Mondeo dan iyidir 😁 Güle güle kullanınız 🧿 Satarım🍆 Eren Gökmen yazdı: Alternatif akimlar Bakalim ne deneyeceksin abi Bana bişey kalmamış yapılacak. Otomatik yanan farına kadar var Alpay Sumer yazdı: Önünü kaldırabiliyormusun 🙄 Aşağıdaki mesajda gizli İlkay Başaran yazdı: Servet abi dizliksiz binme. Sattığın motordan pek farkı yok. Kaç yapıyor bu? 25 limitli. Hafif eğimde asıldım 40’a çıktım. Talha Bilgi yazdı: Abi, hayırlı olsun. Kazasız bin inşallah. 30 yapardır bu, pisiklet yolunda mı gidilir bununla, en sağ şerittemi? Sol ters şeritte gidilir bisiklet ile Celal Aydın yazdı: Hayırlı uğurlu olsun king. Çekiş testi gelir mi, etkinlikte dört çekerlerde denediğin? Rolleri parçalar bu Emin Önal yazdı: Nasıl heves ediyorsunuz şöyle sağlıklı şeylere hiç anlamıyorum. Egsoz yok, ses yok, pedal var İğrenç hiç sorma Çağrı Alaf yazdı: Dizliği de unutma abi. Çok güzel olmuş. Yok mu bi ormanlıkta parkur İstanbul'da? Tam onun kalemi. Buralarda parkur çok. Hafta sonu planı hazır Cem Dilmen yazdı: Hayırlı olsun abim. Gerçekten ZALIMMM Dr civanım arkadaş sormuş yukarıda. Önünü kaldırabiliyon mu diye. Biraz zırlanıyorum bi yardımcı olsanız? Teknik vs bilgi verseniz Alptuğ Özcan yazdı: Hayırlı olsun Servet Abi, güzelmiş Top speed? denemişsindir sen 45’te ciğer bacak bitti😁 5 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 8 Ekim Paylaş 8 Ekim (düzenlendi) Bakalım bundan ne zaman düşecek. 8 Ekim tarihinde Mert Yeldan tarafından düzenlendi 2 2 2 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 8 Ekim Paylaş 8 Ekim Servet Aydın yazdı: 45’te ciğer bacak bitti😁 zamanla açılır Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 8 Ekim Paylaş 8 Ekim Hayırlı olsun gülerek ama dikkatli kullan diyeceğim ama top speed denenmiş bile 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 8 Ekim Paylaş 8 Ekim Servet Aydın yazdı: 45’te ciğer bacak bitti😁 1945 de mi? 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Ekim Yazar Paylaş 8 Ekim Mehmet Ozyurek yazdı: Buna arazi laastiği takmak lazım. Efenim🔥🔥🔥🔥 İlkay Başaran yazdı: 1945 de mi? 🍆 3 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts