Servet Aydın 7 Ekim Paylaş 7 Ekim Kron katlanır pislıleti modifiye ettirmek için servise gittim. 500 watt bafang motor 48v batarya ışıklandırma dayanıklı lastik vs çıktı rakam 45bine. Kafamda deli sorular eşliğinde mağazada gezerken en son pos makinası başında buldum kendimi. Conor wrc shake E7000’nin gidonu elimde idi bir anda. Ufak tefek ilaveler ile garajda yerini aldı şehir eşkiyası. Dağ bayır için ideal. Şehirde kaldırım çukur bir kaç kısa test yaptım. Defender’in iki tekerlisi zalım. Kask eldiven gibi basit ancak güvenli ekipmanlar hazır. 28 3 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 7 Ekim Paylaş 7 Ekim Oo guzel alet. Bir abimizde bunun Yamaha olanini aldi cok memnun. 1 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 7 Ekim Paylaş 7 Ekim Hayrettin Bahadir yazdı: Takas olur mu? Neyle takas olacağına bağlı bence 😋 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 7 Ekim Paylaş 7 Ekim Adnan Çakır yazdı: Hayırlı olsun 🧿 Eğitim şart 😎 En temelinden veririz. Hayırlı olsun abi. WRC yazdığına göre yeni makinen geliyor. 1 Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 7 Ekim Paylaş 7 Ekim İnan Çınar yazdı: Neyle takas olacağına bağlı bence 😋 Diş macunu olabilir mi? 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 7 Ekim Yazar Paylaş 7 Ekim Mehmet Ozyurek yazdı: Bi tur versene. Kasko yapıversene Tamer Topaç yazdı: WRC Kaşınma Cem Işık yazdı: Hayırlı olsun abi, güzel günlerde kullan:) Mersi efem Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Hayırlı olsun abi 😙 Mehmet Göktürk yazdı: Güzel !!! Sağlıklı seçim Sami Demirpaz yazdı: Oo guzel alet. Bir abimizde bunun Yamaha olanini aldi cok memnun. Bugün baktım ona da. Enfes yapmışlar Hayrettin Bahadir yazdı: Takas olur mu? Kimle? İnan Çınar yazdı: Neyle takas olacağına bağlı bence 😋 Senle olmasın nütfen çünkü Adnan Çakır yazdı: Hayırlı olsun 🧿 Eğitim şart 😎 Piskılette iyiyim Mehmet Yeter yazdı: En temelinden veririz. Hayırlı olsun abi. WRC yazdığına göre yeni makinen geliyor. Keşke Alpay Sumer yazdı: 2 teker? Abi sen 2 tekere doymadınmı Doyulur mu Serdar Göktaş yazdı: Hayırlı olsun Servet abi, kazasız belasız. 🧿 Mersi Ü.Emre Kartal yazdı: Hayırlı olsun abi. Nice yaşlara bu arada 🙃 Döverim seni Doğan Arşiray yazdı: 350 olur bence. 350watt... 200 € karşılığı ne istersem olurmuş Yorum bağlantısı
Çözüm Mustafa Serhat 7 Ekim Çözüm Paylaş 7 Ekim Mondeo dan iyidir 😁 Güle güle kullanınız 🧿 1 Yorum bağlantısı
Muharrem Karagülle 8 Ekim Paylaş 8 Ekim Hayırlı olsun.Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin . 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 8 Ekim Paylaş 8 Ekim Servet Aydın yazdı: 😙 Piskılette iyiyim Önünü kaldırabiliyormusun 🙄 1 2 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 8 Ekim Paylaş 8 Ekim Servet abi dizliksiz binme. Sattığın motordan pek farkı yok. Kaç yapıyor bu? 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts