Doğan Arşiray Salı 10:11 Paylaş Salı 10:11 Çağlar Bayur yazdı: düşün bir de capon atmosferikle gezen var hala bu devirde nası ya öyle birşey varmı hala? sx4 filan mesela? 3 Yorum bağlantısı
Fatih Uzun Salı 13:29 Paylaş Salı 13:29 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: düşün bir de capon atmosferikle gezen var hala bu devirde Ben geziyorum abi günlük 10 km yol yapıyorum bana atmosferik yeterli geliyor,dizelden sonra tek aradığım tork,o da yıllardır kullandığım dizel araçlardan olsa gerek,çok da memnunum. Salı 13:50 tarihinde Fatih Uzun tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Salı 14:47 Paylaş Salı 14:47 Çağlar Bayur yazdı: düşün bir de capon atmosferikle gezen var hala bu devirde 1200 devirde 120 ile gidiyor ama fotosu var Oranlarsak 5000 devirde 500 km/h 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Salı 14:54 Paylaş Salı 14:54 Fatih Uzun yazdı: tek aradığım tork, daha ne olsun egea candır mjet 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Salı 18:17 Paylaş Salı 18:17 Çağlar Bayur yazdı: düşün bir de capon atmosferikle gezen var hala bu devirde hangi devirde? Sıfır diye foto attık ya Çağlar Bayur yazdı: daha ne olsun egea candır mjet 4sn’de vites düşürmesine katınca anlamı kalmıyor ama Yorum bağlantısı
Recommended Posts