Fatih Keskin 8 Ekim 2024 Paylaş 8 Ekim 2024 Serhat Işık yazdı: ön tarafı egea ya benziyor aynı mirror paket gibi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 8 Ekim 2024 Paylaş 8 Ekim 2024 Hafif alcatmislar arka bölümü sedan formuna cevirmisler olmuş t10f ama güzel olmuş. Yolu bahtı açık olsun. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 8 Ekim 2024 Paylaş 8 Ekim 2024 (düzenlendi) Evren Erakçora yazdı: F kısaltması fastback ten mi geliyor? Fakirler içindir belki. 8 Ekim 2024 tarihinde Mehmet Yeter tarafından düzenlendi 6 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 8 Ekim 2024 Paylaş 8 Ekim 2024 Ali Gülmez yazdı: hocam elin çinlisi uygun fiyatlı olduktan sonra ne satıyorsa satsın İşte öyle olmuyor o iş Tansu Kalafatoğlu yazdı: ben parti falan bilmiyorum. Belki dedikleri kadar da yerli değil. Togg’da çalışan yüzlerce beyaz yakalının siyasi düşüncesi bile iktidar partisi karşıtıdır. Ama müthiş bir emek var ortada. Togg almak isteyip de siyasi olarak almayan kişi tekrar düşünmeli. Siyasiler gelir geçer. @Mehmet Göktürk 100 tane istenmiş. Hem maddi olarak hem toplu ön sipariş olarak reddetmiş. Bir takım siyasi çalımlar. Olmayacağını bildiği şeyi istemek. Tamam veriyoruz yatır parayı desin? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 8 Ekim 2024 Paylaş 8 Ekim 2024 Süleyman Can yazdı: Belki içlerinde olmayan vardır? Togg un partisi yok deyip bunu deneyelim. Sorun var diyene vatan haini demesinler yeter 2 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 8 Ekim 2024 Paylaş 8 Ekim 2024 Mehmet Göktürk yazdı: Sorun var diyene vatan haini demesinler yeter Oldu mu şimdi hocam onu demeleri lazım yoksa işin içinden nasıl siyrilacaklar. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 8 Ekim 2024 Paylaş 8 Ekim 2024 Mehmet Yeter yazdı: Oldu mu şimdi hocam onu demeleri lazım yoksa işin içinden nasıl siyrilacaklar. Olur böyle vakalar teknik adamız anlarız. Hatasız kul olmaz hatamla sev beni. 10F çıksın bakalım belki alırız Lacivert ? 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 24 Ocak Paylaş 24 Ocak Nisan Mayıs aylarında ön talep toplanmaya başlanacakmış https://x.com/ogzhn_uyg/status/1882383102254653609?t=bnMpMUTz7uLGGAO1733zQw&s=08 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Karahan 24 Ocak Paylaş 24 Ocak Az sayıda da olsak benim gibi suv sevmeyen insanlar için güzel bir tercih olabilir 😊 Fiyat konusunu merak ediyorum. Bir de diğer arkadaşların dediği gibi kesinlikle küçük şehir içi bir togg daha lazım umarım en kısa zamanda yapılır. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 24 Ocak Paylaş 24 Ocak (düzenlendi) Mehmet Göktürk yazdı: Olur böyle vakalar teknik adamız anlarız. Hatasız kul olmaz hatamla sev beni. 10F çıksın bakalım belki alırız Lacivert ? demek tesla yolcu, 10f e terfimi edeceksin.... ön siparişe başlanacakmış, yoksa t10x mi demeliydim, neyse anladın sen, açıklamadaki kritik nokta ise yıl sonuna doğru Avrupa' ya kısmı, zaman daralıyor... bu arada model yine yanlış, B sınıfı üretsene arkadaş... 24 Ocak tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 24 Ocak Paylaş 24 Ocak 1200 filan olursa çok satar. bence 1400 tl den aşağı vermeyeceklerdir. Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen Pazar 21:31 Paylaş Pazar 21:31 Tamer Topaç yazdı: Fiyat ne olur? Doğan Arşiray yazdı: 1200 filan olursa çok satar. bence 1400 tl den aşağı vermeyeceklerdir. Uzun menzil 2 milyon olur, tabi ÖTV matrahı güncellenirse. Yoksa daha da artar. 1 Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz Pazartesi 05:16 Paylaş Pazartesi 05:16 T10X den düşük fiyata gelmesini bekliyorum. Şu an T10X V2 uzun menzil 1 milyon 800 bin bandında. T10F de 1.700 civarı çıkar diye umut ediyorum. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Pazartesi 08:33 Paylaş Pazartesi 08:33 Ahmet İhsan Akşen yazdı: Uzun menzil 2 milyon olur, tabi ÖTV matrahı güncellenirse. Yoksa daha da artar. o zaman hyundai ioniq diyorum. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Pazartesi 09:20 Paylaş Pazartesi 09:20 Dizel otomatik egea olmuş 1,6 milyon. satmamak için herhalde 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Pazartesi 09:30 Paylaş Pazartesi 09:30 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Dizel otomatik egea olmuş 1,6 milyon. satmamak için herhalde yok artık... Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş Pazartesi 09:36 Paylaş Pazartesi 09:36 Spor sedan. Kamuya göz kırpmış. Sedan özleyen alıcı kitlesine de... Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Pazartesi 18:04 Paylaş Pazartesi 18:04 Doğan Arşiray yazdı: o zaman hyundai ioniq diyorum. onu bozdular, EV3 gt line diyorum.... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazartesi 18:47 Paylaş Pazartesi 18:47 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Dizel otomatik egea olmuş 1,6 milyon. satmamak için herhalde bazıları tork sever, canlı sürüş felan gibi kavramlar var 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Pazartesi 19:35 Paylaş Pazartesi 19:35 Doğan Arşiray yazdı: o zaman hyundai ioniq diyorum. pili lfp mi onun? güzel araç bence de. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Pazartesi 21:06 Paylaş Pazartesi 21:06 Mehmet Göktürk yazdı: pili lfp mi onun? güzel araç bence de. bunu bilmiyorum. sadece testlerini görmüştüm. tabloda daha küçük bataryasına rağmen, sürtünme katsayısının düşük olması sayesinden daha büyük bataryalı modeller kadar yol gidebiliyordu ki bence elektriklideki en büyük sorun hız artınca menzilin düşmesi. e şehir içinde bineceksek de kocaman arabaya gerek yok zaten. vergi dilimi de düşük motoru 150 hp civarı zaten. Çağlar Bayur yazdı: bazıları tork sever, canlı sürüş felan gibi kavramlar var 1.6 ile neyin torku azizim? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Pazartesi 21:09 Paylaş Pazartesi 21:09 Çağlar Bayur yazdı: bazıları tork sever, canlı sürüş felan gibi kavramlar var LR testi yapmaya davet edelim sizi. kağıthanede showroom açılıyormuş yarın. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Salı 09:57 Paylaş Salı 09:57 Doğan Arşiray yazdı: 1.6 ile neyin torku azizim? düşün bir de capon atmosferikle gezen var hala bu devirde 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts