İsa Acar 7 Ekim Paylaş 7 Ekim T10X e göre 2-3 yüz uygun olur ve aynı kredi imkanını da sunarlarsa belki satılabilir 1 Yorum bağlantısı
Recep Demirci 7 Ekim Paylaş 7 Ekim Togg T10F fastback tanıtıldı! İşte tüm özellikleri ve çıkış tarihi! Togg, CES 2024'te düzenlediği etkinlikte T10F fastback sedan modelini tanıttı. İşte Togg T10F özellikleri, seri üretim ve satış tarihi... Togg, bugün CES 2024 fuarında düzenlediği etkinlikte yeni teknolojilerini ve ürünlerini tanıttı. Tüm fuar alanındaki dikkatleri ise üzerine toplayan yeni Togg T10F elektrikli sedan oldu. Peki bu otomobil neler sunuyor? Togg T10F özellikleri neler ne zaman satışa çıkacak? İşte tüm detaylar… Togg T10F özellikleri ve üretim tarihi! Togg T10F ne zaman satışa çıkacak? Togg T10F, uzaktan güncellemelerle sürekli olarak kendini yenileyen sürücü destek sistemleri sayesinde sürüş güvenliği ve konforunu en üst seviyeye çıkarıyor. Euro NCAP’in tüm testlerinden en yüksek seviye olan 5 yıldızı alacak şekilde tasarlandığı söylenen T10F, güçlü ve dayanıklı bir altyapıya sahip. Aracın detaylı fotoğraflarını haberin sonunda bulabilirsiniz. Aracın sürücü güvenliği odaklı özellikleri arasında yedi adet hava yastığı, trafik işareti algılama sistemi, dur-kalk fonksiyonlu akıllı adaptif hız sabitleyici, akıllı şerit takip sistemi & şeritten ayrılma ikazı bulunuyor. T10F ayrıca, “yoğun trafik pilotu” asistan özelliği ile dikkat çekiyor.Bu özellik, V2 donanım seviyesine sahip cihazlarda aktif olacak ve kullanıcılara 15 km/s hıza kadar olan yoğun trafikte ellerini direksiyondan ayırma imkanı sağlayacak. Gelişmiş sürüş destek sistemleri arasında çevre görüş kamerası, kör nokta asistanı, sürücü dikkat asistanı, elektronik denge kontrolü ve otomatik park asistanı gibi özellikler de bulunuyor.Aracın detaylı fotoğraflarını haberin sonunda bulabilirsiniz.T10F’in dış tasarımında ise sportif ön panele entegre edilmiş uzun, ince dönüş göstergeleri ve ‘bumerang’ şeklindeki gündüz farları dikkat çekiyor. Ön kısımda bağımsız MacPherson ve arka kısımda tamamen bağımsız entegre çok bağlantılı süspansiyon, aracın sportif ve dinamik tutuşunu destekleyerek sürüş keyfini artırıyor. Togg T10F modelinin 2024 sonunda seri üretime girmesi, satışa çıkması ve 2025 yılında teslimatının başlaması bekleniyor. Detaylı Togg T10F teknik özellikleri ise şu şekilde: Togg T10F özellikleri Standart Menzil Model Uzun Menzil Model Menzil RWD 350+ km RWD 600 km AWD 530 km Sürüş Seçenekleri RWD (Standart menzil arkadan itiş) RWD (Uzun menzil arkadan itiş) AWD (Uzun menzil dört çeker) Tek motorlu RWD 160 kW / 218 HP 350 Nm tork 160 kW / 218 HP 350 Nm tork Çift Motorlu AWD – 320 kW / 436 HP 700 Nm tork 0-100 km/s hızlanma: 4,6 saniye Batarya Kapasiteleri 52,4 kWh 88,5 kWh V2L – Elektrikli Aletlere Enerji Aktarımı Var Var Uzaktan Güncelleme (OTA) Var Var Sürüş Güvenliği Özellikleri – Yedi adet hava yastığı – Dayanıklı ve sağlam altyapı – Trafik işareti algılama sistemi – Dur kalk fonksiyonlu akıllı adaptif hız sabitleyici – Akıllı şerit takip sistemi (şeritten ayrılma ikazı gibi özellikler) – Yedi adet hava yastığı – Dayanıklı ve sağlam altyapı – Trafik işareti algılama sistemi – Dur kalk fonksiyonlu akıllı adaptif hız sabitleyici – Akıllı şerit takip sistemi (şeritten ayrılma ikazı gibi özellikler) – “Yoğun trafik pilotu” asistan özelliği Gelişmiş Sürüş Destek Sistemleri – Çevre görüş kamerası – Kör nokta asistanı – Sürücü dikkat asistanı – Otomatik park asistanı – Çevre görüş kamerası – Kör nokta asistanı – Sürücü dikkat asistanı – Otomatik park asistanı Tasarım Önde bağımsız MacPherson ve arkada tamamen bağımsız entegre çok bağlantılı süspansiyon Önde bağımsız MacPherson ve arkada tamamen bağımsız entegre çok bağlantılı süspansiyon Bağlantılı Deneyim Trumore mobil uygulamasıyla bağlantı Trumore mobil uygulamasıyla bağlantı Kaynak Link: Togg T10F özellikleri, üretim ve satış tarihi! - SDN (shiftdelete.net) 2 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 7 Ekim Paylaş 7 Ekim Güzel olmuş. 10X' de güzeldi. BYD geldiği için TOGG'un akıbeti için iyi şeyler söylenmiyor. Umarım yok olup gitmez. 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 7 Ekim Paylaş 7 Ekim bence hala ucuz ve yerli, elektrikli küçük bir şehir otomobili lazım. 5 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 7 Ekim Paylaş 7 Ekim Cenk hocamın dediği gibi umarım BYD’ye kurban gitmez. Çok güzel görünüyor, ülkemiz adına hayırlı olur umarım. Türkiye’de olsam ve elektrikli alacak olsam kesinlikle Togg alırdım. Belki birazcık ceremesini de çekerdik ama olsun. Genel olarak güzel araçlar bence bunlar. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 7 Ekim Paylaş 7 Ekim (düzenlendi) hep dediğim gibi ve üzgün olarak diyorumki Yurt dışına binlerce satılmadığı sürece akıbet bellidir, hala yanlışa devam ediyorlar ayrıca... elektrikli aracı olanların şuan araç değişme süreleri maks, bana göre 3 yıl, 3. yıl yenilemezseniz uzun süre binersiniz artık, bu arada özellikle dikkat ediyorum gördüklerime, millet daha arabayı tanımıyor, takıyorlar hızlı şarja %100 yapmaya uğraşıyorlar, 3-4 sene sonra göreceğim ben pil sağlıklarını, hep beraber göreceğiz, bakalım satarken ne diyecekler alıcıya, araba şu para ee pil nanay, ne olacak bu iş, hele düş bakalım fiyattan sıfır batarya parasını..... diğer etmenleri zaten saymıyorum, yahu aldınız bari kitapçığını okuyun arkadaş... 7 Ekim tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 6 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 7 Ekim Paylaş 7 Ekim (düzenlendi) Çağrı Alaf yazdı: Belki birazcık ceremesini de çekerdik ama olsun. Genel olarak güzel araçlar bence bunlar. sermaye sınırlıysa hiç de o risk alınmaz bence. 7 Ekim tarihinde Doğan Arşiray tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 7 Ekim Paylaş 7 Ekim Doğan Arşiray yazdı: sermaye sınırlıysa hiç de o risk alınmaz bence. Neden ki? Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 7 Ekim Paylaş 7 Ekim Çağrı Alaf yazdı: Neden ki? sanırım satamazsın zaten aldığın an külli zarardır elektrikli araba, bunu kastetti herhal, üstelik bu togg, diğer markalar gibide değil, ek dezavantajlı ne yazıkki... 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 7 Ekim Paylaş 7 Ekim Ali Cihangiroğlu yazdı: sanırım satamazsın zaten aldığın an külli zarardır elektrikli araba, bunu kastetti herhal, üstelik bu togg, diğer markalar gibide değil, ek dezavantajlı ne yazıkki... Neden dezavantajlı olsun, son güncellemeleri güzeldi arabanın durmasında gitmesinde bir şey yok, ha kabahat elektrikli oluşu ise tüm elektrikli arabalarda var aynı kabahat. Kaldı ki Togg'un rakiplerine göre servis ağı şimdiden daha geniş. Dezavantajdan kasıt siyaset ise bilemem. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 7 Ekim Paylaş 7 Ekim (düzenlendi) Çağrı Alaf yazdı: Neden dezavantajlı olsun, son güncellemeleri güzeldi arabanın durmasında gitmesinde bir şey yok, ha kabahat elektrikli oluşu ise tüm elektrikli arabalarda var aynı kabahat. Kaldı ki Togg'un rakiplerine göre servis ağı şimdiden daha geniş. Dezavantajdan kasıt siyaset ise bilemem. siyasete zaten hiç girme, elektrikli oluşu evet dezavantaj ama esas 2 sıkıntısı var, yazılım hala sorunlu sanırım çin menşeyli zira dünyaya kapalı, carplay falan yok diye biliyorum ve dediğim gibi dışarı satış olmazsa sonu byd ne yazıkki, bu net, ayrıca 2. elide yok gibi, ben almazdım geleceği net değil, beklerdim... 7 Ekim tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 7 Ekim Paylaş 7 Ekim (düzenlendi) siyasetle ilgili değil benim yorumum. gayet beğendiğim bir model. tek atımlık kurşunumvarsa, alacağım arabanın geleceğinde pil motor vs gibi sorunlar karşılaşıldığında açıkta kalmak var. bu bir kez olursa, kimse ikinci elde o araçları satamaz. megane ZE gibi olurlar. bu araçlar çok yeni. firma da çok yeni. hele bir bozulmaya başlasın düğmeler, camlar aydınaltmalar vs ondan sonra görelim vaziyeti derim. sonuçta ucuz da değil ithal olanlara göre. ama deniyorsa bu aracın hakkı zaten 3 milyon (yani mercedes benz ile denk) ona gülerim ancak. 7 Ekim tarihinde Doğan Arşiray tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Ekim Paylaş 7 Ekim H.Cenk Bayrakçı yazdı: BYD geldiği için nereye geldi? 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 7 Ekim Paylaş 7 Ekim Çağlar Bayur yazdı: nereye geldi? 3 kamyon 1 loader çalışmaya başlamış Yorum bağlantısı
Süleyman Can 7 Ekim Paylaş 7 Ekim Güncel piyasalarda sadece iç piyasa ile uzun vadede ayakta kalabilen şirket yok. TOGG ne bu yazılımıyla ne de diğer EV'lerin zaten sahip olduklarıyla dışarıda satılmaz. Teşvikler ile belli bir süre daha gider. B hb'den başlasalar belki bir şansı olurdu. Gerçi heybetli olmayacağı için prim yapmazdı... Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 7 Ekim Paylaş 7 Ekim toggun arka arkaya yeni modeller çıkarması lazım Sedandan sonra ilk hedef çok hızlı şekilde b suv modeli olması lazım T rock boyutlarında şöyle 400 km menzil şart ve çok hızlı şekilde yazılım sorunu ve adam akıllı bir ısı pompalı termal yönetim sistemi gerekli 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 7 Ekim Paylaş 7 Ekim Ali Gülmez yazdı: toggun arka arkaya yeni modeller çıkarması lazım Sedandan sonra ilk hedef çok hızlı şekilde b suv modeli olması lazım T rock boyutlarında şöyle 400 km menzil şart ve çok hızlı şekilde yazılım sorunu ve adam akıllı bir ısı pompalı termal yönetim sistemi gerekli ve önden çekiş lazım Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 7 Ekim Paylaş 7 Ekim Süper mini lazım süper basit. Togg T1A bir de model adı lazım bunlara belki. fiyat 1 milyon olacak araba boş olacak. Bi tane android tablet koy yeter. Başka bişey koyma. Cam tavan felan olmasın. 50kw batarya. 215 55 16 lastik koy bitti. uçma… Arka koltuk sökülebilecek mandalla ve taşıma aracı olabilecek. Yatar koltuktan bıktım Doğan Arşiray yazdı: ve önden çekiş lazım O maliyeti artırıyor 3 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 7 Ekim Paylaş 7 Ekim Öncelikle yazılım sorunu çözülmeli, arkadaşın sıfır togguna bindik çalışmadı. Son çalıştırmada yanlışlıkla frene basmış ondan dolayı çalışmadı. 3 kez Dct yaptı, sonea sıfırladı olmadı. İstanbulda ki hızlı mobil servisi aradığımda oda uğraştı bazı sigortaları söktürüp taktırdı ama olmadı. En son aracı kapatın 10 dk bekleyin olmazsa togg care i arayın hızlı servis yollasınlar dedi. Kapatıp 10 dk bekleyip açınca çalıştı 30~40 dk uğraştık. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 7 Ekim Paylaş 7 Ekim Mehmet Göktürk yazdı: fiyat 1 milyon olacak araba boş olacak. Bizim millet boş aracı sevmiyor, çok desinlere meraklıyız, hayatında kullanmayacağı ihtiyacı olmayan donanım istiyor. Aracı yıkanıyor adamın 1,4 egeası var 2 yaşında fiyatı nı ne eder dedi, sıfır fiyatına bakınca 900~950 eder dedim. Ama bu full en iyisi oda full ve sıfır 1084k tl dedim o zaman sustu. Yıllardır ihtiyacımız olanı değil, paramızın yettiği en dolu full olanı almak için yaşıyoruz adeta. 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 7 Ekim Paylaş 7 Ekim Doğan Arşiray yazdı: ve önden çekiş lazım niyeki Yorum bağlantısı
Recommended Posts