Tayfun Aydın 5 Ekim Paylaş 5 Ekim Arkadaşlar merhabalar. Eve güzel bir kombi almayı düşünüyoruz. 80 metre kare alan var. 35-40 bin aralığında sorun çıkarmayan bir şey olmalı zira annem kullanacak ve sorun çıktığında uğraşacak durumu yok. Kombi Kocaeli de kullanılacak. Kış durumunu ona göre düşünmek lazım. Sektörün içinden ,dışından, yeni alan arkadaşlardan yorum alabilirsem çok güzel olur. Şimdiden teşekkürler.. Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 5 Ekim Paylaş 5 Ekim Biz baymak kullanıyoruz. sessiz çalışıyor. şimdilik sorun çıkarmadı. https://www.hepsiburada.com/baymak-duo-tec-compact-premix-24-kw-yogusmali-kombi-baca-dahil-p-EVBAY10090749?magaza=EVİKUR&&wt_gl=cpc.68xx-All.pmax.camp20976840708adgr000000&gad_source=4&gclid=CjwKCAjwx4O4BhAnEiwA42SbVDwrjIdhYYB15UMhIS4WKa2gZURCRAQZfI_x1RGblgojFUhBqfdSOhoCjrMQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds 3 Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 5 Ekim Paylaş 5 Ekim O işte azıcık da şanslı olmanız lazım. Anneme kaliteli diye baymak aldık. Kadıncağızı mağdur etmesin diyerek en iyilerine baktık. Aldığımıza pişman etti. Isıtmadı, açılmadı ve kendi kendini kapattığı zamanlar oldu. Bizimde kombiden yana şansımız yokmuş. Yoksa baymak kötü bir firma değil. 2 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 5 Ekim Paylaş 5 Ekim Viessman ya da Buderus derim ben de. Biraz pahalı olsa da sorun çıkarmaz. 1 Yorum bağlantısı
Ömer Sarıgül 5 Ekim Paylaş 5 Ekim Alarko seradens var bizde de gayet memnunum. Kombide önemli olan parçalardan eşanjörün çelik ve sirkülasyon pompasının kaliteli wilo marka kullanıldığını söylemişti yetkili bayi. 1 Yorum bağlantısı
Ömer Sarıgül 5 Ekim Paylaş 5 Ekim +peteklere takılmadı ise iyi bir markadan (danfoss önerimdir) termostatik vanalar alıp peteklere taktırın çok tasarruf ettirir. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 5 Ekim Paylaş 5 Ekim kendi evimde buderus kullanıyorum annemlerede bosch aldık. benim evdeki 11 yaşını doldurdu daha tık demedi maşallah. ikisinide tavsiye ederim. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 5 Ekim Paylaş 5 Ekim Düzcede baymak için üretim yapan Baykan fabrikasından Baykan ay model kombi almıştım, şofben olarak kullandım 15 yıldır sıkıntı yok tavsiye ederim. Kombide eşanjör ve pompa önemli oda dünyada iki marka varmış (o zaman ki bilgi) gerisi hikaye şans işi. 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Aslıoğlu 5 Ekim Paylaş 5 Ekim Fatih Sarıkaya yazdı: O işte azıcık da şanslı olmanız lazım. Anneme kaliteli diye baymak aldık. Kadıncağızı mağdur etmesin diyerek en iyilerine baktık. Aldığımıza pişman etti. Isıtmadı, açılmadı ve kendi kendini kapattığı zamanlar oldu. Bizimde kombiden yana şansımız yokmuş. Yoksa baymak kötü bir firma değil. Alman bir markanın söylenmesi zor diye oluşturulmuş bir marka diye biliyorum, filli boya gibi. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır 5 Ekim Paylaş 5 Ekim Dağılın şöyle. Benim konu geldi. baymak duotec compact. Yılda en az 100 adet satıyorum. Sorunsuz makina. Havasını kendisi alır. demirdöküm Nitromix. Servisin bile satmamızı istemediği cihaz. Arıza yapması pek zor. diğer cihazlar astronomik rakamlara çıkıyor. Vaillant vs. Kanaatim gerek olmadığı. Takdir sizin 10 Yorum bağlantısı
Sermet Gündoğdu 5 Ekim Paylaş 5 Ekim Mustafa Çayır yazdı: demirdöküm Nitromix. Servisin bile satmamızı istemediği cihaz. Arıza yapması pek zor Sıkıntısız kullanıyorum,ses olarak da iyi rahatsız etmiyor. 1 Yorum bağlantısı
Tayfun Aydın 5 Ekim Yazar Paylaş 5 Ekim (düzenlendi) Mustafa Çayır yazdı: Dağılın şöyle. Benim konu geldi. baymak duotec compact. Yılda en az 100 adet satıyorum. Sorunsuz makina. Havasını kendisi alır. demirdöküm Nitromix. Servisin bile satmamızı istemediği cihaz. Arıza yapması pek zor. diğer cihazlar astronomik rakamlara çıkıyor. Vaillant vs. Kanaatim gerek olmadığı. Takdir sizin Hocam nitromix i çok övdüler. Bir velim demirdöküm bayii ve ısrarla nitromix 24kw çok yeterli diyor. Kademeli pompa sistemi var ciddi tasarruf yapar diyor. Sanırım buna yoğunlaşacağım. Fiyat olarak 27 bin dedi ama fiyat nasıl ? özelden de yazabilirsiniz 5 Ekim tarihinde Tayfun Aydın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 6 Ekim Paylaş 6 Ekim Eski şirketteki bakımcı abim fiyat performans olarak demir döküm nitromix demişti Yorum bağlantısı
Ramazan Turan 6 Ekim Paylaş 6 Ekim Ben önceki evimde de bu evimde de buderus kullandım, çok sessiz ve başarılı bir kombi, ev yerden ısıtma, 4+1 balkon da yerden ısıtma 20 m2 kabaca 5+1 gibi, gb122i modelini kullanıyorum. Yorum bağlantısı
Murat Öngür 7 Ekim Paylaş 7 Ekim 2007 den beri Arçelik kullanıyorum maşallah , ufak tefek arızalar dışında taş gibi. Ama bence şuan için Demirdöküm hem alman teknolojisi ile üretiliyor artık , hem yerli üretim Yorum bağlantısı
Mustafa Çayır 7 Ekim Paylaş 7 Ekim Tayfun Aydın yazdı: Hocam nitromix i çok övdüler. Bir velim demirdöküm bayii ve ısrarla nitromix 24kw çok yeterli diyor. Kademeli pompa sistemi var ciddi tasarruf yapar diyor. Sanırım buna yoğunlaşacağım. Fiyat olarak 27 bin dedi ama fiyat nasıl ? özelden de yazabilirsiniz Montaj dahil ise iyi fiyat. İnternette 24 küsüratlı fiyatlara mevcut. Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 7 Ekim Paylaş 7 Ekim Nasıldır bilmiyorum ama ben memnun olmam sebebi ile warmhaus öneririm Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 8 Ekim Paylaş 8 Ekim Tayfun Aydın yazdı: Hocam nitromix i çok övdüler. Bir velim demirdöküm bayii ve ısrarla nitromix 24kw çok yeterli diyor. Kademeli pompa sistemi var ciddi tasarruf yapar diyor. Sanırım buna yoğunlaşacağım. Fiyat olarak 27 bin dedi ama fiyat nasıl ? özelden de yazabilirsiniz Ben de Demirdöküm nitromix kullanıyorum. Hem kullanımı kolay hem de bir sorun yaşamadım. Oda termostatı bağlattım, araçlardaki dijital klima mantığı ile çalışıyor. Oturduğum odadaki sıcaklık göstergesinden derece seçiyorum, o dereceye gelince çalışmaya başlıyor. Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 24 Ekim Paylaş 24 Ekim 19 senedir Viessmann Vitopend 200 kullaniyorum, omrunun sonuna geldi sanirim; dun bakim icin gelen servis bakim yapmadan saglam bir liste cikardi; daha fiyat icin donmediler. Arayip sordum, muhasebe ekibi geri donecekmis; semsiye goruntuleri geliyor gozumun onune :-) Kombi bakmaya baslamak uzereyim anlasilan, gelismeleri buradan paylasirim. 3 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 24 Ekim Paylaş 24 Ekim Gökhan Tuna yazdı: 19 senedir Viessmann Vitopend 200 kullaniyorum, omrunun sonuna geldi sanirim; dun bakim icin gelen servis bakim yapmadan saglam bir liste cikardi; daha fiyat icin donmediler. Arayip sordum, muhasebe ekibi geri donecekmis; semsiye goruntuleri geliyor gozumun onune :-) Kombi bakmaya baslamak uzereyim anlasilan, gelismeleri buradan paylasirim. Yeni kombi daha ucuza gelir. Takılan parçalar bu kışı çıkarır, 6 aya yine arıza verir. 3 yıl bunlarla uğraşmıştım kart, beyin, ekran vs vs. En son Vaillant aldım, her sene randevu isteyip, eve geliyorlar, bakım yapıp gidiyorlar. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 24 Ekim Paylaş 24 Ekim vitopend 100 kullanıyoruz kiralık evde sadece 16 yılda pompayı çıkma olarak değiştirdik birde zamanında su alma vanası değişti o vana kronik olarak bozuluyormuş Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya 24 Ekim Paylaş 24 Ekim alarko kombi de kampanya varmış diye duydum. geçen sene 31 bin lira olan modeli 21 bin liraya düşmüş dediler.. Yorum bağlantısı
Mustafa Karahan 24 Ekim Paylaş 24 Ekim Kombi olarak Eca, alarko, ariston ve bosch bunları kullandım. En iyi en sorunsuzu bosch kombi oldu. Yorum bağlantısı
Tayfun Aydın 24 Ekim Yazar Paylaş 24 Ekim Gökhan Tuna yazdı: @Tayfun Aydın Bey, siz ne yaptiniz, aldiniz mi? Gökhan bey merhaba. Bir tanıdığım DemirDöküm bayiisi. Şimdi bir fiyatlama sürecindeler belli olduğunda sanırım nitromix 24kw alacağım.. Piyasa şartlarında o paralara herkes bu kombide birleşmiş gibi.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts