Ali Cihangiroğlu 3 Ekim Paylaş 3 Ekim ülke duman ama kimin umrunda, adamlar ellerindeki demodeleri bize kakalamaya geliyorlar hale bak... saman taşıma pikabı f150 ile hayvan kadar büyük edge, biz küçülelim diyoruz adamlar neye izin veriyor..... yahu bize bu lazım, bu bile lüks hatta... 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Ekim Paylaş 3 Ekim (düzenlendi) Doğan Arşiray yazdı: zamanın birinde, mustang, taurus ve explorer getirmişlerdi. 1995 yada 1996 olması lazım. ne oldu? aynısı olur. bizim bayiy explorerv8 alana bir adet Ka hediye ediyordu , satışlar patlamıştı 80 bin dolardı. V6 lar 66bin dolardı 3 Ekim tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi 3 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Ekim Paylaş 3 Ekim Harun Kocaçalışkan yazdı: Araya 1-2 tane de Mondeo atsınlar yav. amerigalı ufak arabaya sığmaz, hepsi obez 2 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 3 Ekim Paylaş 3 Ekim (düzenlendi) Mtv'yi ve ötv'yi hesap etmişler değil mi? 3 Ekim tarihinde Mahmut Yıldız tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 3 Ekim Paylaş 3 Ekim Evren Erakçora yazdı: 5 litre benzinli kamyonet nasıl olacak acaba. 7 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 3 Ekim Paylaş 3 Ekim satış düştü diye getirmiyorlardır bu arabaları, satışları maksimum 5000 olur Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 3 Ekim Paylaş 3 Ekim Bizim limana böyle bişi yanaşmadı daha :P Büyük ihtimalle buradan giden connect transit vs gemisi :P boş dönmesin diye yolluyorlardir. 10 tane connect parasına bı tane f150 gibin Caydim bizimkiler transiti orda bu paraya satıyorsa helal olsun https://www.ford.com/trucks/transit-passenger-van-wagon/?gnav=header-trucks-vhp 54,000 USD neyla 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 3 Ekim Paylaş 3 Ekim https://www.ford.com/suvs/expedition/?gnav=header-suvs-vhp 55 e bunu veriyor adamlar Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş 3 Ekim Paylaş 3 Ekim Gelsin gelsin bineriz, KTM takasına üste para isterim öğro cinsinden 😎 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 4 Ekim Paylaş 4 Ekim Kasamı açıp dolar ve öyrolarımı bir sayayım. Heycan yaptım şimdi....ıyyyy 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 8 Ekim Paylaş 8 Ekim Mustafa Tüfekçi yazdı: Bizim limana böyle bişi yanaşmadı daha :P Büyük ihtimalle buradan giden connect transit vs gemisi :P boş dönmesin diye yolluyorlardir. 10 tane connect parasına bı tane f150 gibin Caydim bizimkiler transiti orda bu paraya satıyorsa helal olsun https://www.ford.com/trucks/transit-passenger-van-wagon/?gnav=header-trucks-vhp 54,000 USD neyla hemde amerika fiyatı. kafayı yemişler. Ali Cihangiroğlu yazdı: ülke duman ama kimin umrunda, adamlar ellerindeki demodeleri bize kakalamaya geliyorlar hale bak... saman taşıma pikabı f150 ile hayvan kadar büyük edge, biz küçülelim diyoruz adamlar neye izin veriyor..... yahu bize bu lazım, bu bile lüks hatta... bize ait olmayan şeyleri tüketmeye bayılırız... o nedenle itibardan tasarruf olmaz. büyük olsun aksesuarlı olsun vsvssvs 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 8 Ekim Paylaş 8 Ekim Doğan Arşiray yazdı: hemde amerika fiyatı. kafayı yemişler. bize ait olmayan şeyleri tüketmeye bayılırız... o nedenle itibardan tasarruf olmaz. büyük olsun aksesuarlı olsun vsvssvs Eylülde rakamlar kötü. Enflasyon var. Üretimde ithalat azalırken tüketimde ithalat artmış Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Ekim Paylaş 8 Ekim Tansu Kalafatoğlu yazdı: Üretimde ithalat azalırken . Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Ekim Paylaş 8 Ekim Tansu Kalafatoğlu yazdı: noldu, battık mı batmanın kriterilerine bağlı bir de bakış açısına 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 8 Ekim Paylaş 8 Ekim E-Mustang 3 milyon. bir sürü araca 2 vermek yerine bu araç 3 milyona karizma bir araç verebilene. Ve de KW değerini yazılım ile düşürürler ise 2 milyon sınırına yaklaşır. Bugünkü fiyat ile. Yılbaşından sonra ÖTV matrahları ve velki oranları güncellenebilir. Yalama olmuş bir ötv sistemimiz var. Ben doğrudan bu sistemi MTV ye dönüştürürdüm. 1 milyon ÖTV alacağına her sene 300 bin al. 5 senede 1.5 milyon. Adamın elinde patlasın. Misal Fatura değeri 1.5 milyon olan araç KDV ile 1.8 milyon ÖTV olmayacak MTV senelik %5 yani senede kasko bedelinin %5i. 10 senede 900 bin ve devam ediyor ödemeye. Yetmez ise daha çok alsın yeniden. Mesela %7,5.. Senelik 135bin vergi ilk sene. Bu sayede görece ucuz araçlara insanları sevk etmek mümkün olur ve tasarruf çok edilir. ÖTV aracın değeri sanılıyor. 3 milyonluk araba deniyor. Alırken aldım sanılıyor. Oysa MTV olsa insanlar boşa verdiğini düşünür. Ve tasarruf olur. Ben olsam bunu yaparım. Hem de ÖTV yi kaldırıyoruz diye sağlam hava atarım. 4 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Ekim Paylaş 8 Ekim Kahve ağzıyla israil bize dalacak diyen kafanın olduğu ülkede mtv en son derdimiz olsun 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 8 Ekim Paylaş 8 Ekim BKZ: https://www.ford.com.tr/arac-olustur?catalogId=CGW01&code=VS_KZ&engine=EN_C1&transmission=TR_WA&paint=PNZAT&bodystyle=BS_SA&trim=11MSJ Servet Aydın yazdı: Kahve ağzıyla israil bize dalacak diyen kafanın olduğu ülkede mtv en son derdimiz olsun güzel günler elbette gelecek. her gecenin ardından sabah olur. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Ekim Paylaş 9 Ekim Mehmet Göktürk yazdı: her gecenin ardından sabah olur. 5 ay norveçte yaşayacağıma 1 ay florida tercih ederdim 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts