Tamer Olcay Çiçek 2 Ekim Paylaş 2 Ekim https://x.com/fordturkiye/status/1841155839929040944 Gelelim neler geliyor kısmına ; ABD’den F-150 SuperCab XLT, Bronco Sport, Edge ve Ranger Raptor geliyor. Avrupa'dan da Explorer EV, Capri EV ve E-Tourneo ile E-Transit gelecekmiş diyorlar.. Yollarımızda artık çakma raptor F-150 görmekten gına gelmişti gerçek şöyle bi amerikan kası raptor F-150 serisi fena olmaz sanki. Bronco mesela 2.7 mustang motorlu değilde 1.5 ecoboost motorla gelir mi ? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Ekim Paylaş 2 Ekim neler gelir bilmem de ben bu reklamı tasarlayanı, onay vereni ile bir çay içmek isterim, gemi neden ters gidiyor? gemiye ait olmayan yandaki pervane izi neden garip gibi şeyler gözüme takıldı, ayrıca sıradışı denenler F150 falan ise, tam bir eziklik psikolojisi. amerikada bunlara bahçıvan pantalonlu kırsal yerleşim yerindeki olgun insanlar biniyor, saman felan taşımaya 6 3 Yorum bağlantısı
Tamer Olcay Çiçek 2 Ekim Yazar Paylaş 2 Ekim Çağlar Bayur yazdı: neler gelir bilmem de ben bu reklamı tasarlayanı, onay vereni ile bir çay içmek isterim, gemi neden ters gidiyor? gemiye ait olmayan yandaki pervane izi neden garip gibi şeyler gözüme takıldı, ayrıca sıradışı denenler F150 falan ise, tam bir eziklik psikolojisi. amerikada bunlara bahçıvan pantalonlu kırsal yerleşim yerindeki olgun insanlar biniyor, saman felan taşımaya Ford'un TR satışları düştüğü için olabilir mi Çağlar abi satış stratejisi gibi sanki evet reklam afişi bence de fiyasko yapay zeka ile yapmış gibi geldi Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 3 Ekim Paylaş 3 Ekim İlkay Başaran yazdı: F150 umarım 1 litre ecoboostla gelmez 3 silindirli bir Mustang fena olmazdı hani. Nadir yollarda gördüğümüz bu araç, çok sık karşımıza çıkarsa neler düşünürdük neler. Mesela ben 3 silindirli bir fusio na binmezdim. Fiesta tekleme sorunu yaşadığında tamircimde bir fusion gördüm. Bayıldım arabaya. Dünya gözü ile görüp ellerimle fiziki temas kurmak çok başka bir duyguydu. O heyecanı mustanga dokunsam hissetmezdim. 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 3 Ekim Paylaş 3 Ekim Çağlar Bayur yazdı: neler gelir bilmem de ben bu reklamı tasarlayanı, onay vereni ile bir çay içmek isterim, gemi neden ters gidiyor? gemiye ait olmayan yandaki pervane izi neden garip gibi şeyler gözüme takıldı, ayrıca sıradışı denenler F150 falan ise, tam bir eziklik psikolojisi. amerikada bunlara bahçıvan pantalonlu kırsal yerleşim yerindeki olgun insanlar biniyor, saman felan taşımaya Gitmiyor geliyor, yaklaşıyor gibi düşün. 2 Yorum bağlantısı
Eray Aksoylu 3 Ekim Paylaş 3 Ekim Aklıma direk Fiesta'nın sedanı geldi.. Mondeo'nun küçültülmüş hali gibiydi Honda City ile Civic arasındaki benzerlik gibi bir şeydi Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 3 Ekim Paylaş 3 Ekim Bronco , Maverick gelir bence F150 aşırı büyük , onun geleceğini sanmıyorum. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 3 Ekim Paylaş 3 Ekim Edge L getirsinler. Önceki versiyona Avrupa' da yazık oldu. 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 3 Ekim Paylaş 3 Ekim zamanın birinde, mustang, taurus ve explorer getirmişlerdi. 1995 yada 1996 olması lazım. ne oldu? aynısı olur. Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 3 Ekim Paylaş 3 Ekim transit nelerine yetmiyor Ford ta binek araç işi bitti bence 7 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 3 Ekim Paylaş 3 Ekim Çağlar Bayur yazdı: neler gelir bilmem de ben bu reklamı tasarlayanı, onay vereni ile bir çay içmek isterim, gemi neden ters gidiyor? gemiye ait olmayan yandaki pervane izi neden garip gibi şeyler gözüme takıldı, ayrıca sıradışı denenler F150 falan ise, tam bir eziklik psikolojisi. amerikada bunlara bahçıvan pantalonlu kırsal yerleşim yerindeki olgun insanlar biniyor, saman felan taşımaya Abi dur hemen karamsar olma. Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 3 Ekim Paylaş 3 Ekim Çağlar Bayur yazdı: neler gelir bilmem de ben bu reklamı tasarlayanı, onay vereni ile bir çay içmek isterim, gemi neden ters gidiyor? gemiye ait olmayan yandaki pervane izi neden garip gibi şeyler gözüme takıldı, ayrıca sıradışı denenler F150 falan ise, tam bir eziklik psikolojisi. amerikada bunlara bahçıvan pantalonlu kırsal yerleşim yerindeki olgun insanlar biniyor, saman felan taşımaya valla detaylara takılmışsınız:) Gemi bize doğru geliyor, pervane izi de fotoyu çeken tekneye ait sanki Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Ekim Paylaş 3 Ekim Sıtarbaksa elimde ayfon kapıda pasat olmuyordu. F150 tamamlar statümü 2 1 4 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 3 Ekim Paylaş 3 Ekim Çağlar Bayur yazdı: reklamı tasarlayanı, onay vereni Plaza işlerinden hiç anlamıyorsunuz. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 3 Ekim Paylaş 3 Ekim Servet Aydın yazdı: Sıtarbaksa elimde ayfon kapıda pasat olmuyordu. F150 tamamlar statümü Lpg? Her silindire bir kit hatta. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Ekim Paylaş 3 Ekim İlkay Başaran yazdı: Lpg? Her silindire bir kit hatta. FaqirFaqir konuşma 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 3 Ekim Paylaş 3 Ekim Servet Aydın yazdı: FaqirFaqir konuşma Bunu yarın pendik viyadüğünde değerlendirelim. Sandalye var mı? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Ekim Paylaş 3 Ekim İlkay Başaran yazdı: Bunu yarın pendik viyadüğünde değerlendirelim. Sandalye var mı? Çadır var 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 3 Ekim Paylaş 3 Ekim Servet Aydın yazdı: Çadır var Hadi iyi akşamlar. (Doritos reklamı) 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 3 Ekim Paylaş 3 Ekim Bu yaz F150 nin fabrikasına gitme gezme şansım oldu. (13 dolar kişi başı ). Elektriklisi de var. Acaba gelir mi? 5 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts