Mehmet Kazancıoğlu 3 Ekim 2024 Paylaş 3 Ekim 2024 Servet Aydın yazdı: Benzinli turbo araç nelere kâdir Bi şeyi de aklında düzgün tut! Arkadan hasar alınca değişti tüp. Sunroof sıkıntısı tavan değişince başladı Benzinli Turbo mu hangi araçta Yorum bağlantısı
Ali YILDIZ06 4 Ekim 2024 Yazar Paylaş 4 Ekim 2024 Çağlar Bayur yazdı: tankı sökeceksiniz anladım, motordaki lpg modülü (beyni) duracak mı? Şimdilik beyninin sigortasını söktüm, kısa zamanda hepsini söktüreceğim, muaynesini alır almaz yaptırdım, hatta işli değildi lpg sini de ben işlettim, iş güç, çocukların okulu derken o kadar prosedüre zamanım yok. Yorum bağlantısı
Emin Önal 4 Ekim 2024 Paylaş 4 Ekim 2024 Mehmet Ozyurek yazdı: Ben sırf lpg'li diye araba aldım @Emin Önal Audinin lpg tankı değişti mi hiç? Yok abi. Değişmesi mi gerekiyor da ? 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Ekim 2024 Paylaş 4 Ekim 2024 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Benzinli Turbo mu hangi araçta Kaşkay Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 4 Ekim 2024 Paylaş 4 Ekim 2024 Emin Önal yazdı: Yok abi. Değişmesi mi gerekiyor da ? 10 yıl oldu ise değişiyor Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Ekim 2024 Paylaş 4 Ekim 2024 Ali YILDIZ06 yazdı: Şimdilik beyninin sigortasını söktüm, kısa zamanda hepsini söktüreceğim, muaynesini alır almaz yaptırdım, hatta işli değildi lpg sini de ben işlettim, iş güç, çocukların okulu derken o kadar prosedüre zamanım yok. tüm lpg sistemi sökülrüse, yeniden ruhsata işlenmesi gerekecek. TÜm bu çile bobini bozacak iddiası üzerine mi? Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 4 Ekim 2024 Paylaş 4 Ekim 2024 Servet Aydın yazdı: Kaşkay aaaa ona lpg mi takacakmış yok artık 1 Yorum bağlantısı
Ali YILDIZ06 5 Ekim 2024 Yazar Paylaş 5 Ekim 2024 Çağlar Bayur yazdı: tüm lpg sistemi sökülrüse, yeniden ruhsata işlenmesi gerekecek. TÜm bu çile bobini bozacak iddiası üzerine mi? Değil tabiki, lpg kaynaklı başka sorunların çıkacağı ve beni uğraştıracağı düşüncesindeyim abi, ayrıca fabrika montaj hariç sisteme güvenmiyorum, çocuklarla biniyorum h.içi hergün 35 km sabah 35 km akşam toplam 70 km yi geçmiyor, bu durumda lpg ye gerek kalmıyor benim için. 1 Yorum bağlantısı
Celal Aydın 8 Ekim 2024 Paylaş 8 Ekim 2024 Aracımı benzinde kullanınca bana teşekkür ettiğini hissediyorum. Yorum bağlantısı
Recommended Posts